miercuri, 18 noiembrie 2020

Televiziunea de teleshopping 24 Mix, în grilele NextGen și INES

Televiziunea de teleshopping 24 Mix a fost introdusă în grilele operatorilor NextGen și INES. Postul tv prezintă diverse produse și servicii, precum și informații comerciale privind achiziția acestora.

"24 Mix, televiziunea voastră de teleshopping este de acum și în rețeaua INES, dar și în rețeaua NextGen. De aici vă puteți faceți cumpărăturile preferate pentru că noi dispunem de o largă gamă de produse: pentru casă și grădină, auto, imobiliare, IT și multe altele. Produsele noastre cele mai iubite de clienți, cu siguranță, vă vor convinge! Avem cele mai frumoase lenjerii de pat, pături, cuverturi pentru toate gusturile și toate buzunarele, dar deținem și secretul care va restabili performanta mașinii dumneavoastră! Pentru a realiza cât mai bine prezentările produselor noastre, mereu ne consultăm cu specialiști în domeniu, ca dumneavoastră să vi se transmită mereu informațiile reale și corecte. Vă mulțumim că ne urmăriți și spor la cumpărături!", a anunțat ieri televiziunea prin intermediul postului tv București Tv.

Site-ul televiziunii 24mix.ro oferă un magazin on-line cu livrarea produselor prin curier.


3 comentarii despre subiectul „Televiziunea de teleshopping 24 Mix, în grilele NextGen și INES”:
Sorin

În toate țările există astfel de televiziuni. În Germania există chiar televiziuni 4K de teleshopping. Ce mă surprinde însă negativ la acest post tv din Romania este faptul ca ei nu emit online pe site-ul propriu, așa cum procedează orice post de televiziune de teleshopping. Adică ei pornesc din start cu un dezavantaj major, mai ales in situația actuală, când nu sunt în grilele tuturor cabliștilor.

Unknown

SORINE vezi ca au pagina www.24MIX ro.si acolo vezi tot ce au.

Sorin

Păi daca se bazează doar pe pagina web, de ce au mai lansat televiziunea? Eu televiziunea vreau sa o vad, prezentările video difuzate la aceasta televiziune, nu niște scurte descrieri si poze. Așa procedează orice televiziune de teleshopping de calitate, își oferă postul tv gratis pe pagina proprie. De exemplu:

https://www.sonnenklar.tv/live-angebote.html

https://www.hse24.de/dpl/c/live-im-tv

https://www.pearl.de/tv/

https://www.1-2-3.tv/tv-auktion/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile