joi, 3 decembrie 2020

Discovery, Inc. a anunțat lansarea globală a serviciului de streaming discovery+

Discovery a dezvăluit noi detalii despre serviciul său SVoD, discovery+. Președintele și CEO-ul David Zaslav a confirmat lansarea globală a ceea ce numește un serviciu de non-ficțiune, din viața reală, care va debuta în SUA pe 4 ianuarie 2021. Noul serviciu va fi lansat în SUA printr-un parteneriat cu Verizon, care oferă clienților săi, abonați la anumite pachete, 12 luni de discovery+. Lansarea globală a discovery+ în primele 25 de țări a început deja cu Marea Britanie și Irlanda, precum și cu India.

La debutul în SUA, discovery+ va furniza ceea ce pretinde că este cea mai mare ofertă de conținut la lansare a unui serviciu de streaming video, oferind o gamă largă de serii exclusive și originale, o listă de documentare de înaltă calitate de life-style, casă și bucătărie, cazuri polițiste reale, aventură și istorie naturală, precum și despre știință, tehnologie și protecția mediului.

Am lucrat metodic în ultimii doi ani pentru a oferi toate avantajele noastre strategice chiar de la lansarea platformei discovery+, incluzând parteneriate de distribuție și publicitate în întreaga lume, o ofertă mondială de mărci de calitate, personalități autentice și cea mai mare bibliotecă de conținut la lansare a unui serviciu VOD , precum și o listă uriașă de programe exclusive. Cu discovery+ profităm de oportunitatea globală de a oferi lumii un produs distinct și diferit. Credem că discovery+ va completa perfect portofoliu de streaming și suntem încântați să colaborăm cu Verizon pentru a aduce acest conținut incredibil pentru baza lor de clienți”,  au explicat reprezentanții Discovery.

Serviciul va fi lansat cu peste 50 de serii originale, „mai mult decât a oferit orice serviciu SVoD o lansare”, au explicat reprezentanții Discovery, care au precizat că din acest motiv discovery+ va reprezenta o „ofertă convingătoare și puternică, atractivă pentru toată familia, peste tot în lume, și va avea un succes global imens”, sugerând că piața globală SVoD „nu va mai fi niciodată aceeași”.

În SUA, discovery+ va oferi peste 55.000 de episoade, cu peste 2.500 de emisiuni recente, dar și clasice, din portofoliul de televiziuni Discovery, inclusiv de la HGTV, Food Network, TLC, ID, OWN, Travel Channel, Discovery Channel și Animal Planet.

Ca parte a unui nou parteneriat de conținut, discovery+ va reuni pentru prima dată conținutul non-ficțional de top de la A&E, The HISTORY Channel și Lifetime cu portofoliul Discovery.

În plus, discovery+ va oferi "o colecție de programe despre natură și mediu, cea mai mare ofertă de istorie naturală a BBC", inclusiv Planeta Pământ și Planeta albastră. discovery+ va include, de asemenea, parteneriate speciale de conținut cu organizațiile de mediu de top din lume, inclusiv The Explorers Club, NRDC (Natural Resources Defense Council), The Nature Conservancy, Oceana și World Wildlife Fund.

La nivel internațional, Discovery va utiliza biblioteca extinsă de conținut în limbi locale, precum și portofoliul său larg de transmisii sportive in direct, pentru a-și orienta oferta directă către consumator pe mai mult de 25 de piețe cheie, începând din 2021, inclusiv în regiunile nordice, în Italia, Olanda și Spania. Discovery + se va lansa și pe piețele din America Latină, fiind planificată inclusiv o lansare în Brazilia și în teritorii din Asia.

Extinzând relațiile puternice ale Discovery cu partenerii de distribuție, discovery+ a fost lansat împreună cu Sky în Marea Britanie și Irlanda, în noiembrie 2020. Sky oferă în prezent discovery+ milioanelor de clienți Sky Q timp de 12 luni, fără costuri suplimentare. discovery+ va fi disponibil clienților TIM din Italia, din anul 2021.

La lansarea din anul 2021 de pe piețele europene, Discovery + va fi susținut de oferta sport premium și relevantă local a Eurosport, care include Grand Slam-urile de tenis, Grand Tours, sporturi cu motor, fotbal și sporturi de iarnă. Începând cu Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021, va deveni casa din Europa a streaming-ului Jocurilor Olimpice, cu acces la fiecare minut, fiecare medalie și fiecare medaliat, cu conținut în direct și înregistrat.

În ceea ce privește publicitatea în SUA, Discovery + a semnat deja acorduri cu parteneri selectați pentru a crea "experiențe publicitare organice și inovatoare" pentru spectatorii din SUA. Printre partenerii de publicitate inaugurali se numără Boston Beer Company, Kraft Heinz, Lowe’s și Toyota, urmând să fie anunțați în curând mai mulți parteneri.

Pentru achiziție directă, serviciul discovery+ va fi disponibil în SUA începând cu 4,99 USD lunar, cu o versiune fără publicitate, disponibilă pentru 6,99 USD lunar. Fiecare cont va include până la cinci profiluri de utilizator și vizionarea a patru fluxuri audio-video simultane. La lansare, serviciul discovery+ va fi disponibil pe platforme hardware importante, inclusiv televizoare smart, browsere web, telefoane mobile și tablete.

Va fi oferită o nouă serie în cinci părți, narată de Sir David Attenborough și creată de producătorul executiv al Planet Earth și The Hunt. Discovery cataloghează producția ca fiind o fuziune unică de istorie naturală și științe. Denumită "A Perfect Planet", seria explică modul în care "funcționează" această planetă vie, arătând cum forțe ale naturii precum vremea, curenții oceanici, energia solară și vulcanii susțin marea diversitate de viață de pe Pământ.

Mark Inskip, CEO în Marea Britanie și Irlanda la Kantar (Divizia Media), a precizat că serviciul discovery+ se lansează pe o piață de streaming competitivă: „Conform raportului nostru DIMENSION 2020, majoritatea consumatorilor care plătesc pentru streaming online nu plătesc mai mult de două sau trei servicii, Netflix fiind cea mai populară opțiune. Acum este foarte dificil pentru noii jucători să câștige o parte din consumatori. Platforma discovery+ se definește drept destinație de streaming pentru conținut real, pentru a atrage abonați plătitori la nivel global. Dar, în momentul în care multe gospodării se simt amenințate financiar în acest moment, serviciul ar putea fi susținut mai mult din publicitate, modalitate de acces care ar atrage consumatorii din întreaga lume. Înțelegerea mentalității consumatorilor se va dovedi esențială pentru câștigarea publicului începând din anul 2021”.

În anul care telespectatorii stau mai mult decât oricand pe canapelele lor, progresul pe o piață de streaming extrem de competitivă va necesita strategii speciale pentru oferta globală a Discovery, deoarece atât de multe servicii se luptă pentru o bucată din plăcintă. 

Deși timpul liber consumatorului este în general suficient, nu se poate spune același lucru despre cheltuieli. Conform datelor statistice, 20 de lire sterline este maximul pe care majoritatea britanicilor sunt dispuși să îi cheltuie pentru serviciile de streaming. Aproape 80% dintre americani spun că nu cheltuie niciodată mai mult de 40 dolari lunar pentru servicii de streaming și că preferă să plafoneze aceste cheltuieli la 20 de dolari. 87% dintre britanici și 78% dintre americani sunt dispuși mai degrabă să vadă publicitate în schimbul conținutului gratuit. Cum epidemia de Covid-19 continuă să aibă un impact puternic asupra resurselor financiare ale familiilor din întreaga lume, evoluția este către căutarea de divertisment mai ieftin sau gratuit. Aceasta decizie a finanțării Discovery + prin publicitate are cele mai mari șanse de a câștiga în fața unei concurențe acerbe și este doar o chestiune de timp înainte ca alți mari jucători să aplice o strategie similară.

Cu un număr tot mai mare de oferte video online de înaltă calitate, consumatorii sunt răsfățați cu oferte diverse si au o mare posibilitate de a alege serviciile preferate. Depinde de Discovery să găsească modalități de a furniza continuu conținut video de mare calitate, pentru a concura eficient cu competitorii. Platformele video trebuie să aibă o ofertă consistentă și de înaltă calitate pentru a-și menține publicul implicat. De la păstrarea unei calități video remarcabile la fiabilitatea serviciilor și latența redusă, totul se reduce la strategii de furnizare stabile si rapide, dar și la conținut de calitate. Serviciile de streaming vor trebui să ofere o experiență de calitate, incepand de la poveste până la livrarea conținutului.

UPDATE 3 decembrie 2020: Mai jos găsiți comunicatul oficial al Discovery, remis în limba română către hdsatelit.com.

DISCOVERY, INC. ANUNȚĂ LANSAREA GLOBALĂ A SERVICIULUI DE STREAMING DISCOVERY+ ÎN 4 IANUARIE 2021

- Lansarea discovery+ din SUA va acoperi cea mai mare colecție de conținut a unui serviciu nou de streaming: peste 55.000 de episoade ale emisiunilor emblematice Discovery, colecțiilor BBC Natural History, A&E Networks, Group Nine și altora.

- discovery+ va include și o serie de materiale originale din partea unor povestitori de renume precum Chip și Joanna Gaines, Sir David Attenborough, David Schwimmer, Will Packer și Kevin Hart, Bobby Flay și Giada De Laurentiis, precum și alții.

- Universul „90 de zile până la nuntă” ajunge pe discovery+ cu o nouă franciză exclusivă.

- discovery+ va fi noua Gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa și a ofertei sportive premium a Eurosport.

- Lansarea globală în peste 25 de țări începe cu India, Marea Britanie și Irlanda; printre partenerii de distribuție se află Sky în Regatul Unit și Irlanda, Telecom Italia și Megogo în Europa de Est. 

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) a anunțat astăzi lansarea globală a discovery+ (www.discoveryplus.com), serviciul de streaming cu abonament al emisiunilor inspirate din realitate care va debuta în SUA pe 4 ianuarie 2021. discovery+ se va lansa global în mai multe etape, cu faza inițială acoperind 25 de teritorii și fiind deja începută cu India, Marea Britanie și Irlanda.

La lansare, discovery+ va avea cea mai cuprinzătoare ofertă de conținut a oricărui serviciu de streaming, inclusiv o varietate de serii exclusive și originale bazate pe pilonii populari în care brandurile Discovery au o poziționare puternică – lifestyle și relații, casă și mâncare, crime adevărate, paranormal, aventură și istoria naturii, precum și știință, tehnologie și mediu, dar și documentare exclusive.

În SUA, discovery+ va oferi peste 55.000 de episoade într-un singur loc, cu peste 2.500 emisiuni clasice și actuale care fac parte din portofoliul emblematic de canale al Discovery, ce include HGTV, Food Network, TLC, ID, OWN, Travel Channel, Discovery Channel și Animal Planet. Privitorii din SUA vor avea acces și la o serie de francize și personalități emblematice precum Chip și Joana Gaines, Will Packer și Kevin Hart, 90 de zile până la nuntă, Bobby Flay și Giada De Laurentiis, Duff Goldman, Amy Schumer, Carla Hall, David Schwimmer, Sir David Attenborough, Ben Napier, Sebastian Maniscalco, Joe Kenda, Mike Rowe și multe altele.

discovery+ va oferi și o colecție definitorie de emisiuni despre natură și mediu, având în prim-plan accesul exclusiv prin streaming la oferta vastă a emisiunilor de istorie naturală a BBC, inclusiv seriile Planet Earth și Blue Planet, alături de conținutul digital al The Dodo. 

Pe lângă acestea, discovery+ va fi locul în care conținutul brandurilor partenere, A&E, History și Lifetime, se va contopi cu brandurile Discovery pentru prima dată. Cele peste 1.500 de episoade din francizele de top ale A&E vor include The First 48, Dance Moms, Ice Road Truckers, Pawn Stars, Duck Dynasty, Ancient Aliens, Married at First Sight, Storage Wars și 60 Days In. Aceste achiziții întăresc poziția discovery+ drept cel mai important serviciu de streaming de divertisment inspirat din realitate.

Lansarea Globală discovery+

La nivel internațional, Discovery va utiliza librăria uriașă de conținut în limbi locale, precum și portofoliul vast de sport în direct, pentru a duce oferta către consumatori în mai mult de 25 de teritorii cheie, inclusiv în zona țărilor nordice, Italia, Olanda și Spania, având planuri de lansare în America Latină, inclusiv Brazilia, în 2021.

Discovery a dezvoltat relații puternice cu parteneri de distribuție precum Sky odată cu lansarea discovery+ în Marea Britanie și Irlanda luna trecută. Sky oferă discovery+ milioanelor de abonați Sky Q timp de 12 luni fără un cost suplimentar. discovery+ va fi mai departe distribuit de Telecom Italia în Italia și Megogo în Europa de Est.

În Europa, discovery+ va cuprinde și oferta premium de sport relevant la nivel local, a Eurosport, care include transmisiuni multi-sport precum turneele de Grand Slam de tenis, Marile Tururi de ciclism, motorsport, fotbal și sporturi de iarnă. Începând cu Jocurile Olimpice din Tokyo de anul viitor, discovery+ va deveni Gazda Jocurilor Olimpice* în materie de streaming și singurul serviciu unde utilizatorii pot urmări fiecare minut, fiecare medalie decernată și fiecare erou atât în direct, cât și la cerere.

JB Perrette, Președinte și CEO Discovery International, a spus: 

Cu decenii de experiență conectând publicul din toate colțurile lumii cu vocile și poveștile pe care le iubește, Discovery emană inspirație, aspirații și loialitate precum puține alte branduri media. discovery+ va pune în aplicare modelul și strategia noastră unice pentru a deservi fanii în peste 25 de teritorii în următorul an, ajutându-ne să aducem lumea divertismentului inspirat din realitate utilizatorilor într-un mod complet nou.

David Zaslav, Președinte și CEO of Discovery, Inc., a declarat:

Am lucrat metodic în ultimii doi ani pentru a duce toate avantajele noastre strategice înspre lansarea discovery+, inclusiv parteneriate de distribuție și publicitate în toată lumea, o ofertă de talie mondială a unor branduri de calitate, personalități autentice și cea mai mare plajă de conținut la lansare, precum și o vastă gamă de emisiuni exclusive. Prin discovery+ avem oportunitatea de a livra produsul definitoriu al lumii în ce privește poveștile inspirate din realitate, aducând în orice casă și utilizatorilor de pe dispozitivele mobile o ofertă clară și vastă care acoperă o varietate de stiluri de viață și situații reale. Credem că discovery+ este completarea perfectă a oricărui portofoliu de streaming și suntem extrem de încântați de parteneriatul cu Verizon care le va aduce acest conținut incredibil utilizatorilor ei.

Parteneriat cu Verizon în SUA

Discovery și Verizon au semnat un parteneriat exclusiv de distribuție care va permite utilizatorilor să urmărească divertisment de calitate de acasă sau de pe mobil odată cu lansarea discovery+. Prin acest parteneriat, abonații Verizon se vor bucura de până la 12 luni de discovery+ la viteze ultra-rapide.

Conectarea oamenilor cu pasiunile lor este o parte esențială a ceea ce facem, iar adăugarea discovery+ în portofoliul nostru este o modalitate fenomenală de a deservi utilizatorii care iubesc poveștile despre lifestyle, acasă, mâncare, crime adevărate și istorie naturală, venit de la unul dintre cele mai populare branduri care produce conținut video,” a spus Ronan Dunne, CEO Verizon Customer Group.

Planurile noastre Mix & Match oferă deja o valoare fără egal în divertisment, așa că suntem încântați să le oferim abonaților noștri până la 12 luni de discovery+, crescând și mai mult valoarea și alegerile utilizatorilor în timp ce noi continuăm să ne creștem ecosistemul cu parteneri și servicii incredibile.

_______

*Drepturile Jocurilor Olimpice exclud Rusia. Eurosport va fi un Difuzor Oficial pentru Tokyo 2020 în Franța și Marea Britanie.


Despre Discovery

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial în divertismentul inspirat din realitate, furnizând conținut care inspiră, informează și delectează o audiență de fani pasionați din întreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de conținut original anual, disponibil în 220 de teritorii și 50 de limbi, Discovery este liderul unor genuri TV îndrăgite în întreaga lume, puse la dispoziția fanilor pe toate ecranele: de la portofoliul de aplicații GO și Discovery Kids Play, servicii de streaming pentru consumatori, cum ar fi Eurosport Player și Motor Trend OnDemand, și până la conținutul digital al grupului Nine Media. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, Turbo / Velocity, Animal Planet, Science Channel, precum și OWN: Oprah Winfrey Network în S.U.A., Discovery Kids în America Latină și Eurosport, principalul furnizor de conținut sport premium, relevant la nivel local, și gazdă a Jocurilor Olimpice în Europa. Mai multe informații sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com și pe platformele sociale @DiscoveryInc.

UPDATE 4 ianuarie 2021: Discovery+ va ajunge în România prin Vodafone. Detalii găsiți AICI.


3 comentarii despre subiectul „Discovery, Inc. a anunțat lansarea globală a serviciului de streaming discovery+”:
fabian

Foarte tare cred ca va fi aceasta platforma, discovery+ si HBO MAX, 2 platforme la care m-as abona in secunda doi

Anonim

Actuala sigla Discovery cat si cea a Discovery+ seamana oarecum cu sigla Kanal D, datorita "D"-ului si a sferei din stanga lui.

Cosmi

Da, dar seamănă si cu D de la Discovery. Crezi ca a auzit designerii de la Discovery din SUA de un canal tv din alt continent, din Turcia sau de fratele Kanal D din România? E pura coincidenta de asemănare grafică.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile