duminică, 20 decembrie 2020

Focus Sat: tragere la sorți pentru un smart TV LG, două console PS 4, două soundbar Samsung

Focus Sat îți oferă șansa să mai primești niște cadouri surpriză pe lângă cele pe care le aștepți deja. Reîncarcă online în perioada 14 decembrie 2020 - 14 ianuarie 2021 minimum pachetul Familia o lună și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre următoarele premii:

- Premiul I:  un smart TV LG 4K Ultra HD cu diagonala de 123 cm

- Premiul al II-lea: una dintre cele două console PlayStation PS4 Slim 500 GB

- Premiul al III-lea: unul dintre cele două soundbar Samsung Mate XN.

Conform Regulamentului, pentru a fi eligibili să participe la Campanie, participanții trebuie sa îndeplinească următoarele condiții, în mod cumulativ: să fie persoane fizice cu domiciliul stabil sau reședința in România, care au vârsta de minimum 18 ani împliniți la data de 14 decembrie 2020 si sa aibă un contract valabil încheiat cu Canal + Luxembourg S.a r.l. pentru servici de televiziune prin satelit, in vigoare cel puțin până la data încetării campaniei. Pentru participarea la campanie, participanții trebuie, in perioada de desfășurare a Campaniei sa îndeplinească și următoarele condiții: sa aibă un cont de client activ cu seria de smartcard adăugată pe site-ul www.focussat.ro si sa realizeze din acest cont o reîncărcare online a minimum pachetului Familia 1 luna utilizând un card bancar. Îndeplinirea cumulativa de către participanți a condițiilor mai sus menționate conduce la înscrierea automata in campanie. Mai multe detalii si reguli de participare gasiti in regulamentul afișat pe websiteul focussat.ro.

Alege pachetul Familia și plătești prețul de 35 de lei în loc de 37 lei/lună pentru cele 74 canale pe televizor și cele 53 de canale în aplicația Focus Sat, dacă vrei să vezi pe mai multe dispozitive. Sau poți încerca ceva nou cu pachetele Total sau Complet, compuse din Familia și multe alte extraopțiuni care includ Mozaic Plus, Cinema (cu suita HBO și Cinemax), Filmbox, Panonia, Activ și profită de faptul că prețul acestora este redus față de pachetele componente.


Niciun comentariu despre subiectul „Focus Sat: tragere la sorți pentru un smart TV LG, două console PS 4, două soundbar Samsung”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile