luni, 28 decembrie 2020

„Show și-așa” aduce distracția la Antena 1, în seara de Revelion. Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor 2021.

"În anul în care Antena 1 aduce cel mai lung Revelion din istoria televiziunii din România, început încă de la primele ore ale dimineții de 31 decembrie, „Show şi-aşa” continuă petrecerea de la ora 20:00, la Antena 1", precizează televiziunea menționată.

Mirela Vaida şi “asistenţii săi”, după cum i-a prezentat aceasta, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, sunt gazdele unui spectacol de zile mari, ale cărui ingrediente principale sunt muzica, umorul de calitate și buna dispoziție. Vedete iubite de marele public, dar și invitați speciali vor urca pe scena „Show și-așa” unde, timp de două ore, vor încinge o super petrecere în prag de An Nou.

Vedetele se vor împărți în două tabere conduse de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu și, pe parcursul show-ului, se vor “duela” prin intermediul unor probe haioase. Așadar, Mioara Velicu, Niculina Stoican, Jean de la Craiova, Cornelia şi Lupu Rednic, şi Grigore Gherman vor forma echipa “popularilor”, condusă de Liviu, în timp ce Andreea Bănică, Marcel Pavel, Monica Anghel, Tavi Clonda, AMI şi Diana Matei vor face parte din echipa artiștilor pop, avându-l ca lider pe Andrei.

Finalul anului 2020 se petrece la Antena 1. Vă promitem că o să râdem şi o să cântăm ca si cum anul ăsta ar fi fost unul normal. Şi tocmai pentru că nu a fost, o să vedeţi ce petrecere o să încingem împreună. „Show și-așa” e o emisiune de divertisment, cu mult umor, cu muzică bună, cu glume și ironii, într-o „competiție” pe care fiecare dintre noi a luat-o în serios!”, a dezvăluit Mirela Vaida, care a mai completat: “Ştim că sunteţi acasă, ştim că România are nevoie de distracţie, poate acum mai mult decât oricând!”.

Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor 2021, la Antena 1

12 măști, una mai spectaculoasă decât alta, vor urca în ultima seară din an pe scena Revelionul Starurilor 2021, prezentat de Dan Negru de la ora 22:00, pe Antena 1. Cel mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România va aduce în faţa telespectatorilor 12 măşti în spatele cărora se vor afla celebrităţi din diverse domenii şi pe care vor trebui să le gicească vedetele aflate în platou.

Şi în acest an a fost respectată tradiţia realizării măştilor tocmai în Statele Unite, la Los Angeles, chiar dacă pentru acest lucru, Andreea Rădulescu, specialistul în machiaj special care le-a și realizat a fost nevoită să stea în izolare atât în America, cât şi la revenirea în România.

Dacă în anii trecuţi se respecta cu stricteţe programul, în acest an, toate măsurile de siguranţă care au fost luate la filmări au adus mici decalaje, astfel că unele dintre vedete au fost nevoite să aştepte zeci de minute costumate, cu faţa şi urechile complet acoperite.

Una dintre marile surprize ale Revelionului va fi vedeta care întruchipează Vrăjitoarea, o mască specială. Pentru celebritatea care va juca această mască s-au luat masuri speciale de discreție. De frica stricării surprizei, vedeta din spatele Vrăjitoarei a fost ascunsă chiar şi multor membri ai echipei. Înainte de demascare, Vrăjitoarea a fost știută doar de producători, regizori, prezentator şi de echipa de la machiajul special.

Un alt aspect cu care echipa de producţie s-a confruntat la filmările pentru Revelion a fost ascunderea vedetelor din spatele măştilor, pe perioada filmărilor. Unii dintre ei se bucurau atât de tare să îşi revadă colegii, încât cu greu au putut fi determinate să stea ascunse în cabinele special pregătite. O premieră a fost marcată şi la masca Lurch, servitorul familiei Addams, care a intrat pe scenă pe papainoage şi unde nu s-a mai putut face ultimul retuş înainte de filmare.

Chiar dacă au fost zile foarte complicate de filmare, s-a râs foarte mult. A fost şi cazul măştii Captain Hook, care a oprit echipa în timpul machiajului de nenumărate ori, pentru că izbucnea în râs când vedea transformarea. Şi la masca Duhul lui Alladin au fost multe întreruperi, întrucât vedeta din spatele măştii este o persoană foarte-foarte energică şi pentru care cele patru ore pe scaun au însemnat o eternitate.

"Le-am oferit tot suportul nostru, pentru că ştim exact cât de complicat este să petreci câteva ore bune pe scaunul de machiaj, de cele mai multe ori întâmpinând tot felul de situaţii. A fost şi cazul lui Grinch, care nu a putut deloc să respire pe nas, ba mai mult, pentru realizarea măştii a fost nevoie ca mare parte din timp să ţină şi gura închisă. Tot ce vă pot spune este că e un om super rezistent şi a depăşit toate performanţele la acest capitol", își amintește Andreea Rădulescu.

Cele mai complicate măști ale Revelionului 2021 sunt, din punctul de vedere al specialistului în machiaj special care le-a și realizat Vrăjitoarea, Diavolul, Hades şi Duhul lui Alladin. Fiecare vedetă din spatele acestor măști a stat la machiaj cel puțin trei ore, iar pentru unele s-au depăşit chiar şi cinci ore.

Cine sunt celebritățile din spatele acestor măști, dar și vedetele care întruchipează celelalte personaje ale nopții dintre ani, telespectatorii vor vedea în noaptea dintre ani, de la 22:00, în cadrul celui mai lung program de Revelion din istoria televiziunii din România, prezentat pentru al 21-lea an consecutiv de Dan Negru.


Niciun comentariu despre subiectul „„Show și-așa” aduce distracția la Antena 1, în seara de Revelion. Dan Negru prezintă Revelionul Starurilor 2021.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile