miercuri, 20 ianuarie 2021

ViacomCBS va lansa platforma de streaming Paramount +

ViacomCBS a anunțat că intră în competiția acerbă de pe piața internațională de streaming, lansând pe 4 martie 2021 platforma Paramount + în SUA, Canada și America Latină, pe 25 martie 2021 în țările nordice, iar de la mijlocul anului 2021 în Australia. Nu există deocamdată informații despre lansarea acestei platforme VOD (video la cerere) în alte țări.



Serviciul CBS All Access din Canada va fi redenumit ca Paramount + pe 4 martie 2021, iar o ofertă extinsă va fi disponibilă mai târziu, în cursul acestui an. Așadar, acest nou serviciu de streaming va înlocui CBS All Access și va deveni gazda unor seriale precum "Star Trek: Discovery", "Star Trek: Short Treks", "Star Trek: Picard" și "Star Trek: Lower Decks". Viitoare producții precum "Star Trek: Strange New Worlds" (care intră în producție la începutul anului 2021) vor fi lansate și ca seriale originale ale Paramount +  (paramountplus.com).


Platforma Paramount + va oferi conținut și de la televiziunile ViacomCBS, inclusiv de la Paramount Network, MTV, VH1, BET, Comedy Central, Smithsonian și Nickelodeon, precum și filme din biblioteca Paramount.


Compania va găzdui pe 24 februarie 2021 un eveniment pentru investitori, unde va prezenta rezultatele financiare pentru anul 2020. La acest eveniment va prezenta și strategia de streaming a companiei, inclusiv pentru Paramount +, Pluto TV și Showtime OTT.


11 comentarii despre subiectul „ViacomCBS va lansa platforma de streaming Paramount +”:
Sandu A

Se fragmentează si mai mult piața de streaming. Sper ca Star Trek sa rămână si la Netflix...

SilviuTV

Deci de asta a fost inchis in romania. Vor cu toți sa se mute pe internet. Sau învățat. fiecare sa își privatizeze conținutul. Dacă continua asa fiecare brand tv si fiecare studio de filme o sa faca asta. Lucru care o sa distrugă industria serviciilor de streaming. Cred ei ca o sa ajunga lumea sa dea lunar suta de euro pentru fiecare studio care produce o măna de filme.

Anonim

Din ce văd în ultimii ani, viitorul filmelor or să fie platformele de streaming și foarte puține (cele vechi) or să mai rămână pe iotv, cablu și satelit

Tibi

Super tare

Anonim

De aceea au retras modelul tradițional de televiziune. Vor să ne taxeze cu abonament lunar, după modelul HBO GO sau Netflix. Deși sunt un consumator și al acestor modele, nu pot aprecia ceea ce face Paramount, pentru că piața are o putere de absorbție limitată, peste care nu se poate trece datorită limitelor financiare ale consumatorilor în ansamblu. În concluzie, despre Netflix pot spune doar atât: dezamăgitor.

Anonim

Canalele tv digitale pot funcționa aproape nelimitat, dar aceste servicii de streaming, pe masură ce se vor înmulți, vor duce la falimentarea reciprocă, adică prăbușirea lor.

Iulian

Dacă vor lansa și în România, subtitrat in română, mă voi abona instant! Noile sezoane Star Trek sunt superbe și interesante cu adevărat, inclusiv seria Picard!

Anonim

Solutia e simpla. O luna abonament netflix, una hbo, una disney.... si tot asa. :)

Anonim

Banii consumatrilor rămân aceiași, sunt la fel de mulți (sau de puțini), într-un cuvânt: limitați. Cu cât companiile de streaming vor fi mai multe, cu atât vor avea la dispoziție mai puțini bani. Fiind la început, lucrurile încă mai merg, dar la un moment dat se vor prăbuși toate, cheltuielile devenind mai mari decât potențialul venit. Cu atât mai urât este ceea face Paramount, care preferă câștigul imediat în dauna unei politici de dezvoltare pe termen lung.

Anonim

E aceeasi Marie cu alta palarie. CBS all access devine Paramount+.Probabil ca este o strategie de marketing de a avea noi clienti.

Florin77

Păi nu e vorba doar despre rebranding, ci mai importantă e de evidențiat extinderea internațională, care nu era până acum. Deci e aceeași Mărie cu altă pălărie, dar în mai multe țări. Asta e ideea principală. Sper sa ajungă și în România cât mai curând.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile