joi, 13 mai 2021

B1 TV - modificare licență satelit din SD în HD/SD, obținere licență SD / HD de cablu tv

În ședința CNA de astăzi au fost aprobate solicitările S.C. B1 TV CHANNEL SRL București, depuse în data de 22 februarie 2021, cu privire la modificarea licenței audiovizuale acordate pentru difuzarea prin satelit a serviciului de programe B1 TV din București din SD în SD/HD și acordarea licenței audiovizuale SD/HD pentru difuzarea prin rețele de comunicații electronice a aceluiași serviciu de programe. Cifra de afaceri anuală este de 5 milioane de euro. Zona de difuzare va fi națională, dar și internațională (Republica Moldova, Spania, Italia, Germania si Austria), prin CATV și tv prin protocol IP.

B1 Tv a anunțat acum aproape o săptămână că trece la HD, din studiouri noi, iar pachetul grafic, grila și sigla fiind reînnoite. Însă momentan niciun furnizor de servicii de televiziune cu plată nu retransmite  în rezoluție HD acest post tv.

Rareș Anița, reprezentatului B1 TV, a precizat: "Am fost angrenați într-un amplu proces de retehnologizare a B1 TV, proiect care s-a finalizat la începutul acestui an și care a presupus practic construirea unei noi televiziuni, de la studiouri noi, echipamente complet noi, până la un sistem de emisie nou, inclusiv HD. De aceea vă solicităm această modificare de licență, care sa includă și difuzarea semnalului HD. Am cerut și o extensie la nivelul unor țări europene, unde avem solicitări de distribuție pentru programul B1 TV".

Solicitările au fost aprobate în unanimitate de către membrii CNA prezenți în ședința de astăzi.


9 comentarii despre subiectul „B1 TV - modificare licență satelit din SD în HD/SD, obținere licență SD / HD de cablu tv”:
Unknown

cînd introduceți B1hd la Vodafone

Anonim

Când baga b1 HD pe digi Cablu

Oprea Gabriel

Sa inteleg ca toată țara asta așteaptă o reuniune a CNA-ului să se mai miste ceva in media românească, vreo 2 luni să se aleagă câțiva membri.

Costi

Da, așa prevede atribuțiile Legea Audiovizualului, in privința licențelor si a altor aspecte legale privind mass-media. Nu se poate obține sau modifica o licență fără acordul CNA.

Anonim

Pe Orange TV Satelit când va fii introdus B1 TV HD

Anonim

Deci nu putea fi introdus pe cablu pana acum ca nu avea licenta pentru HD.

Cristy

B1 TV HD la INES

Anonim

La Digi inca nu.

Unknown

Vodafone Romania Introduce B1 TV HD - pe poztia 183

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile