marți, 15 iunie 2021

Focus Sat a prezentat oferta de televiziune prin satelit fără abonament, precum și un nou portofoliu de pachete tv

Operatorul de servicii DTH (televiziune cu plată, prin satelit) Focus Sat din România (parte din familia M7 Canal+ Group) a prezentat pe website-ul propriu oferta de televiziune prin satelit fără abonament.  Cei care doresc acest tip de serviciu fără abonament (și deci fără perioadă minimă contractuală) trebuie sa cumpere un receptor HD sau modul CI+ pentru unul sau două televizoare si reîncarce când dorește. Astfel, serviciul tv prin satelit Focus Sat este disponibil de acum în două variante, cu abonament și fără abonament. Un nou portofoliu de pachete tv satelit este de asemenea valabil din 15 iunie 2021.

Focus Sat oferă si o reducere de 10% din prețul primului echipament cumparat, iar livrarea este disponibilă oriunde în Uniunea Europeană. Este anunțat si un Bonus Happy Week la reîncărcare înainte de expirarea perioadei de vizionare. Se oferă de asemenea acces gratuit în aplicația Focus Sat.

Utilizatorii pot alege din diverse pachete: Acces (76 de canale dintre care 7 în format HD, la 38 lei lunar, cu plata la alegere 1, 3 sau 6 luni în avans), Acces Plus (111 de canale dintre care 16 în format HD, la 50 lei lunar, cu plata la alegere 1, 3 sau 6 luni în avans), Acces Max (121 de canale dintre care 16 în format HD, la 71 lei lunar, cu plata la alegere 1, 3 sau 6 luni în avans, acces gratuit la HBO GO, Filmbox Premium, AntenaPlay, acces la conținut pentru adulți în aplicația Focus Sat, iar extraopțiunile MaxPak și Adult sunt la un preț special) și Acces Panonia (76 de canale (dintre acestea, 40 de canale în limba maghiară ) dintre care 7 în format HD, la 40 lei lunar, cu plata la alegere 1 sau 3 luni în avans).

Pentru toate pachetele se poate opta si pentru oferta Multi TV online sau prin dealeri (două receptoare satelit sau două module CI+ sau un receptor satelit + un modul CI+). Astfel, cu o singură reîncărcare lunară, utilizatorul are acces pe două televizoare la programele din pachetul ales.

Pentru publicul în căutare de conținut tv premium, Focus Sat oferă extra opțiunile tv MaxPak (cu canalele HBO și Cinemax), Adult (cu canale pentru adulți) și Panonia (varianta care include doar canale în limba maghiară).

Cu această ocazie, Focus Sat anunță oficial și lansarea unor canale noi în oferta de pachete tv satelit: Kanal D HD, SportExtra și CNBC în pachetele Acces, Acces Plus și Acces Max, precum și canalul pentru adulți Vixen în pachetul Acces Max și în extra opțiunea Adult.

Mai multe detalii gasiti pe pagina oficială, dând click AICI.


Un comentariu despre subiectul „Focus Sat a prezentat oferta de televiziune prin satelit fără abonament, precum și un nou portofoliu de pachete tv”:
Tibi

Părerea mea e prea scump fata de digi

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile