vineri, 11 iunie 2021

Jocul "Control", gratuit pe Epic Games

Platforma Epic Games oferă gratuit utilizatorilor săi jocul "Control", disponibil pentru a fi adaugat gratis în bibliotecă dvs. de utilizator până în data de 17 iunie 2021.

În joc intrați în rolul personajului Jesse Faden care explorează cea mai veche clădire care își schimbă formele, sediul Biroului Federal de Control. Pe măsură ce descoperă diverse secrete, personajul va învăța abilități telechinetice care îl vor ajuta în luptele împotriva unor inamici cunoscuți sub numele de Hiss. Jocul de acțiune și aventură "Control" a fost dezvoltat de Remedy Entertainment și publicat de 505 Games în anul 2019.

Membrii PlayStation Plus au putut revendica Control Ultimate Edition la începutul acestui an, în timp ce abonații Xbox Game Pass au în prezent acces la joc fără costuri suplimentare. Epic Games oferă gratuit versiunea standard, care se poate adaugă in biblioteca dvs fără niciun cost de AICI, până în data de 17 iunie 2021. Prețul normal al jocului era de 155,99 lei.

Epic Games evidențiază și recent lansatul RPG open-world Genshin Impact, care poate fi obținut de AICI. Există și câteva oferte pentru jocuri de top, ca parte a  unui eveniment Mega Sale, inclusiv Assassin's Creed: Valhalla, Cyberpunk 2077, Death Stranding, Disco Elysium și Hades.

Epic Games a dezvăluit și cadourile săptămânii viitoare. Împreună cu un shooter denumit Hell is Other Demons, veți putea revendica gratuit și jocul Overcooked 2, începând de joi.


Un comentariu despre subiectul „Jocul "Control", gratuit pe Epic Games”:
Anonim

E gratuit pana pe 2 septembrie 2021 jocul Saints Row: The Third Remastered: https://www.epicgames.com/store/en-US/p/saints-row-the-third-remastered

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile