luni, 21 iunie 2021

Jocurile Horizon Chase Turbo și Sonic Mania, gratis pe Epic Games între 24 iunie - 1 iulie 2021

Platforma Epic Games a anunțat jocurile care vor fi oferite gratuit in perioada 24 iunie - 1 iulie 2021: Horizon Chase Turbo și Sonic Mania pot fi adăugate gratis in librăria dvs. Epic Games în perioada promoției, dând click pe linkurile de mai jos.

Horizon Chase Turbo este un joc de curse inspirat de marile hituri de racing din gaming-ul anilor '80 și '90, dar care recreează într-un mod unic stilul arcade clasic. A fost lansat pe 15 mai 2018. Jocul rulează atât pe Windows 7 sau mai nou, cat si pe Mac OS minim 10.11.

Adăugați gratuit, în perioada promoției, jocul Horizon Chase Turbo în contul dvs. Epic Games de aici: 

https://www.epicgames.com/store/en-US/p/horizon-chase-turbo.

Sonic Mania este un joc dintr-o serie foarte apreciată de fanii gaming-ului retro, dar o aventură cu totul nouă, plină de inamici boss unici, peisaje 2D și jocuri clasice distractive. Sonic Mania reinventează stilul retro prin grafică 2D care rulează pe Windows la 60 FPS. A fost lansat în anul 2017.

Adăugați gratuit, în perioada promoției, jocul Sonic Mania în contul dvs. Epic Games de aici:

https://www.epicgames.com/store/en-US/p/sonic-mania.

Jocurile menționate pot fi adăugate gratis in librăria dvs. Epic Games doar in perioada promoției (24 iunie - 1 iulie 2021), dar pot fi descărcate și (re)instalate oricând în viitor.


Un comentariu despre subiectul „Jocurile Horizon Chase Turbo și Sonic Mania, gratis pe Epic Games între 24 iunie - 1 iulie 2021”:
Anonim

Am luat azi cele doua jocuri gratis, multumim de info!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile