joi, 17 iunie 2021

VIASAT WORLD continuă parteneriatul cu Digi în România și Ungaria

Întreg portofoliul de programe va continua să fie difuzat pe platformele de cablu digital, satelit și Digi Online, anunță VIASAT WORLD printr-un comunicat remis către HD Satelit România: "Compania internațională de mass-media Viasat World anunță astăzi că a semnat cu Grupul Digi un acord de reînnoire pentru portofoliul său complet de canale de documentare și divertisment pentru a fi difuzate pe platformele de cablu digital, prin satelit și Digi Online, în România și Ungaria, precum și pe platforma tv prin protocol IP, în Ungaria".

5,8 milioane de abonați din cele două piețe vor continua să se bucure de canalele Viasat History, Viasat Nature și Viasat Explore, de canalul cu seriale de epocă Epic Drama și, în România, de canalul de filme TV1000 Balkan. Digi este un partener de lungă durată al Viasat World și este primul operator de televiziune care să preia în oferta sa de pe piața românească canalul Viasat Explore, în 2004. A fost de asemenea unul dintre primii operatori care au lansat Epic Drama, în Ungaria, la începutul anului 2018.

După ce am construit prin Digi TV o audiență loială pentru canalele noastre în România și Ungaria, această reînnoire este importantă pentru noi, fiind vorba de unul dintre cei mai de lungă durată parteneri din regiunea Europei Cetrale și de Est. Cu un număr semnificativ de abonați în fiecare țară, acest parteneriat ne permite să ne consolidăm distribuția, oferind multor spectatori conținut de calitate premium, adesea în exclusivitate, ce se află în portofoliul nostru de canale. Suntem siguri că emisiunile și filmele pe care le vom difuza în continuare îi vor determina să se întoarcă o dată și încă o dată pe canalele Viasat”, explică Benjamin Groocock, vicepreședinte comercial și de operațiuni al Viasat World.

„Pentru DIGI, oferirea unui serviciu de calitate abonaților noștri înseamnă în același timp o investiție în tehnologie și în conținut, deoarece căutăm să satisfacem preferințe diverse, de la știri și sport, la divertisment, la film și documentare. Preocuparea noastră continuă pentru nevoile clientului se traduce, astăzi, în poziția pe piață deținută de DIGI - lider pe piața TV prin cablu în România și al doilea operator pe segmentul pay-TV, în Ungaria. Suntem bucuroși să anunțăm extinderea acordului de difuzare a canalelor Viasat World pe ambele piețe, continuând misiunea noastră de a ajunge în casele abonaților cu programele pe care le apreciază”, completează Serghei Bulgac, CEO al DIGI Communications.

Între premierele viitoare pe canalele Viasat se află:

Rillinton Place (Epic Drama) - Tim Roth și Samantha Morton sunt actorii principali în această dramă captivantă despre cunoscutul criminal în serie John Reginald Christie. În 1950, Timothy Evans a fost spânzurat pentru uciderea fiicei sale, Geraldine. S-a crezut, de asemenea, că și-a ucis și soția, Beryl. Dar până în ultimele sale clipe, Evans și-a negat vinovăția. Câțiva ani mai târziu, o descoperire a arătat că vecinul său - martorul acuzării, Reg Christie - a fost nu numai ucigașul real, ci și cel responsabil pentru moartea altor șase femei, inclusiv a soției sale Ethel.

The Revenant (TV1000) – În 1823, în timp ce explora sălbăticia încă necunoscută, legendarul frontierist Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) suferă răni provocate de un atac brutal al unui grizzly. Când tovarășii săi de vânătoare îl abandonează în brațele morții, Glass trebuie să-și folosească abilitățile de supraviețuire pentru a găsi o cale de întoarcere acasă evitând terenurile de vânătoare ale populației native. În suferință și alimentat de răzbunare, Glass străbate ținuturile acoperite de iarnă pentru a-l găsi pe John Fitzgerald (Tom Hardy), prietenul care l-a trădat și l-a abandonat.

Construcții din alte vremuri (Viasat History) - Descoperiți cum cele mai mari minuni inginerești ale istoriei au schimbat lumea. Folosind tehnici care continuă să fie folosite chiar și în prezent, această serie dezvăluie modul în care cele mai uimitoare structuri ale planetei au creat inovații, sfidând adesea legile cunoscute ale fizicii. Inginerii antici au creat structuri imense și invenții de pionierat care au nedumerit știința timp de mii de ani. Iar multe dintre aceste „minuni ale lumii” sunt încă în picioare.

Planeta comorilor (Viasat History) - Existau șapte minuni ale lumii în antichitate, iar astăzi UNESCO numără 1.121 monumente. Peste jumătate dintre acestea sunt amenințate de dezastre naturale, război, urbanizare sau decădere. Istoricul Sir Christopher Clark prezintă aceste locuri fascinante: drumul său duce de la Marea Piramidă din Giza din Egipt până la Parcul Național Serengeti din Tanzania, de la Palatul Vânturilor din Jaipur, India, până în deșertul iordanian, plus multe alte monumente culturale și naturale impresionante.

Vikingii ghețurilor, sezonul 2 (Viasat Explore) - Trevor Kristjanson își continuă ascensiunea printr-un reinventare a companiei sale și prin investiții importante. Chris ia contact cu o parte din originile sale vikinge, Mike și Justin dezvăluie o nouă armă secretă, Richard și Mike caută să stabilească mai multe plase pentru a obține capturi mai mari. Recuperați după o intervenție chirurgicală, Gene și Candace încep sezonul în stil mare, fiind dornici să se întoarcă pe gheață.

China sălbatică cu Ray Mears (Viasat Nature) - Ray Mears explorează opt peisaje dramatice din China, și viața sălbatică locală, descoperind cum peisajul a modelat oamenii, cultura și obiceiurile din China. Această țară cuprinde o gamă largă de peisaje minunate, inclusiv păduri tropicale luxuriante, platouri înalte, carsturi de calcar, câmpuri de orez și munți spectaculoși. De-a lungul seriei, Ray explorează geografia fiecărei regiuni, urmărește și identifică speciile de animale sălbatice importante care trăiesc acolo și investighează modul în care acestea s-au adaptat la habitatele lor.

Despre Viasat World

"Viasat World este o companie media internațională de succes, cu un portofoliu cuprinzător de canale TV și o ofertă SVOD care acoperă genul documentar, de divertisment, dramă, film și sport. Operând 30 de canale TV cu plată și servicii la cerere pe piețe cheie de pe trei continente, însumează peste 194 de milioane de abonați. 

Programele noastre de clasă mondială, realiste, sunt disponibile în 19 limbi, organizate în 17 canale. Născute dintr-o vastă bibliotecă de programe celebre și contemporane, canalele noastre de divertisment factual - Viasat History, Viasat Explore și Viasat Nature - aduc istoria la viață, oferă divertisment realist, și spun propriile povești ale naturii. Canalul TV de seriale de epocă, Epic Drama, disponibil în Europa Centrală și de Est, reunește cele mai mari seriale dramatice de epocă din întreaga lume. Portofoliul nostru de nouă canale de filme include TV1000 Balkan, TV1000 Russian Kino și ViP Premiere, și ne poziționează ca furnizorul de filme numărul unu în Rusia.

De asemenea, operăm ViP Play, un serviciu de streaming disponibil în Rusia și CSI, oferind spectatorilor acces la portofoliul nostru de canale și la biblioteca completă de conținut", explică Viasat World.

Despre Digi Communications Group

Digi Communications N.V. este compania-mamă a operatorului de comunicații electronice, RCS & RDS, liderul pieței de internet, televiziune cu plată și telefonie fixă în România, precum și a operatorului maghiar Digi Kft. Înființată în urmă cu peste 28 de ani, compania operează și în Spania și Italia și deține una dintre cele mai extinse rețele de fibră optică din regiune, ajungând la 9,8 milioane de locuințe în România și Ungaria (în decembrie 2020). Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în comunicații fixe, cât și mobile. De-a lungul timpului, acest avantaj competitiv a devenit un beneficiu pentru milioane de clienți, care au obținut astfel un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de calitate superioară.

Conținutul multimedia al grupului Digi cuprinde posturi TV de nișă precum Digi 4K (România), canalul de știri Digi 24 (România), canalele sportive Digi Sport (România și Ungaria), Film Now (TV cu plată, în România și Ungaria), canale de documentare Digi World (România, Ungaria), Digi Animal World (România, Ungaria), Digi Life (România, Ungaria), canale muzicale UTV (România), Music Channel și Hit Music Channel (România, Ungaria), posturi de radio Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM, în România, platforma de streaming și video-on-demand (VOD) Digi Online.


Niciun comentariu despre subiectul „VIASAT WORLD continuă parteneriatul cu Digi în România și Ungaria”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile