marți, 14 septembrie 2021

Thrillerul procedural „Harrow – Viață de legist” (Harrow), sezonul trei, din 16 septembrie la AXN

Thrillerul procedural „Harrow – Viață de legist” (Harrow) revine cu sezonul trei, începând din 16 septembrie, în fiecare joi seara, de la ora 23.00, la AXN, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România. Serialul, cu Ioan Gruffudd în rol principal, prezintă viața și cariera unui medic legist care apelează la metode ușor neortodoxe în rezolvarea cazurilor.

Doctorul Daniel Harrow (Gruffudd) este un legist care iese din tipare. Plin de empatie față de persoanele plecate dintre cei vii și cu o înclinație spre nerespectarea regulilor și a autorității, Harrow reușește să rezolve chiar și cele mai bizare cazuri. Misiunea lui este de a da o voce victimelor și nu se va opri de la nimic pentru a afla adevărul.

Noul sezon continuă evenimentele care au marcat finalul sezonului doi, când Harrow găsește trupul neînsuflețit al presupusului său fiu, James. Deși îi este interzis să efectueze autopsia, acest lucru nu îl oprește din a investiga pe cont propriu cazul, ajutat de cei apropiați.

Pe parcursul celor zece episoade, medicul legist se va strădui să rezolve cât mai multe cazuri, în timp ce se concentrează pe dezvăluirea misterului din jurul morții lui James. Situația se complică și mai mult atunci când un infractor periculos își face apariția și îi amenință familia. Harrow va avea alegeri dificile de făcut și, mai ales, de decis până unde este dispus să meargă pentru a-i salva pe cei pe care îi iubește.

Serialul, produs de ABC Studios International, Hoodlum Entertainment și Australian Broadcasting Company, a fost creat de Stephen M. Irwin (Secrets and Lies) și Leigh McGrath.

Din distribuție mai fac parte Darren Gilshenan (Rake), Ella Newton (Newton’s Law), Jolene Anderson (All Saints) și Damien Garvey (The Leftovers).


Niciun comentariu despre subiectul „Thrillerul procedural „Harrow – Viață de legist” (Harrow), sezonul trei, din 16 septembrie la AXN”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile