sâmbătă, 20 noiembrie 2021

Focus Sat: biblioteci video JimJam, Minimax și Nickelodeon dedicate copiilor

Operatorul Focus Sat a oferit noi detalii despre biblioteca video la cerere destinată copiilor: sezoane întregi ale unor seriale de desene animate, seriale dedicate preadolescenților și adolescenților, precum și episoade noi sunt adăugate în fiecare lună. Astfel, portofoliul de titluri noi se îmbogățește mereu cu programe pentru copii, care pot viziona și revedea sezoane întregi ale serialelor online fără a mai fi condiționați de orele de difuzare ale televiziunilor lineare.

Biblioteca video la cerere pentru copii se poate accesa în aplicația Focus Sat sau pe platforma web, în secțiunea "Bibliotecă", apoi selectezi "Catalog bibliotecă video", iar la "Cataloage" alegi conținutul cărui canal dorești să vizionezi: JimJam, Minimax sau Nickelodeon.


Biblioteca JimJam îi invită pe toți copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani într-o călătorie plină de distracție alături de personajele lor îndrăgite.

În noul serial Chuggington (13 episoade) poți urmări aventurile lui Wilson, Brewster și Koko. Cei trei învățăcei dezvoltă o mulțime de aptitudini pentru locomotive, în timp ce se și întrec.

Pompierul Sam (14 episoade) este întotdeauna gata să intervină pentru a salva ziua! El este nevoit să-şi utilizeze toate cunoştinţele şi toată experienţa pentru a stinge incendiile, salva pisicuțele blocate în copaci sau ajuta oamenii aflați în situații periculoase. Fii și tu un erou alături de Pompierul Sam!

Thomas și prietenii săi (19 episoade) este numele celebrei serii de televiziune bazate pe cărțile “Căile Ferate” scrise de Wilbert și Christopher Awdry. Aceasta a avut și are un succes mondial, fiind pe primul loc pentru al zecelea an la rând, în clasamentul primelor 10 seriale preferate de preșcolarii din Anglia. Seria prezintă aventurile de zi cu zi ale unui grup de locomotive aflate pe  insula Sodor care au viață și trăsături umane.

În Biblioteca video on demand JimJam găsești și o serie de titluri bine-cunoscute celor mici sau pe care le pot descoperi chiar acum episod cu episod: Angelina Balerina, Animanimals, Bob Constructorul, Doodleboo, Să ghicim cu Jess!, Eroii Orașului, Roary, bolidul de curse și Timmy.


Biblioteca video Minimax conține seriale online animate care îi inspiră pe cei mici să fie creativi, prietenoși și să aprecieze munca în echipă. 

Talking Tom și prietenii lui (13 episoade) Am văzut cum prietenii noștri preferați au lansat (și au pierdut) companii, au creat invenții care au schimbat lumea, au călătorit în spațiu, au traversat lumile, s-au luptat cu răufăcătorii, au salvat planeta. Și știi ce? Lucrurile devin și mai interesante! Sezonul acesta este plin de surprize nou-nouțe, dramă și distracție! Talking Hank are o întâlnire romantică (prima în toată viața sa!). Talking Angela are o nouă colegă de cameră. Iar Talking Tom are… un nou vecin! Pot oare prietenii să aibă încredere în acest tip nou sau lucrurile vor scăpa de sub control?

Pleacă de aici, Unicornule! (13 episoade)  Pe Alice nu o interesa niciunul dintre lucrurile care le plac fetițelor, precum curcubeiele, sclipiciul și, mai ales, inorogii, până când un inorog real s-a autodeclarat noul ei cel mai bun prieten! Acest animal petrecăreț și aiurit vrea să se asigure că lui Alice nu-i lipsesc distracțiile din programul ei încărcat. Și, în timp ce Alice îl place din ce în ce mai mult, Unicorn continuă să-i dea bătăi de cap... mai ales atunci când i se furișează în spate și ea dă cu capul de cornul lui când face un pas înapoi. Au! „Pleacă de aici, Unicorn!”

Serialul animat Bufnița SRL! (26 de episoade) îl are ca protagonist pe Owl, care e morocănos, țâfnos, nu suportă zgomotul, dezordinea și în general nu-i suportă pe ceilalți – așadar nimic nu îi poate fi mai greu de tolerat decât mediul obositor în care trebuie să trăiască cu vecinii săi nevrotici (o broască obsedată de control, o mică insectă săritoare, creatoare a unor invenții inutile, o oaie zăpăcită și solicitantă, un cocoș, un pui și un liliac idealist și entuziasmat), iar dorința lui de a găsi liniște îl pune în situații ridicole.

Cu frații Kratt în sălbăticie (26 de episoade) urmărești aventurile lui Chris și Martin Kratt care întâlnesc animale sălbatice incredibile îmbinând educația științifică cu distracția și aventurile și călătorind în habitatele animalelor din întreaga lume. Fiecare aventură explorează viața unui animal și prezintă momente nemaivăzute din viața animalelor sălbatice. Toate sunt prezentate în povești incitante cu aventuri, mister, salvări din situații dificile și în stilul comic al fraților Kratt.

Echipa Dronix (13 episoade) este formată din trei studenți pasionați de drone, care se întâlnesc la Academia Hawkings unde studiază tehnologii de vârf. Buck Rocket, Tom Chessmat și Vicky Risk își reunesc talentele pentru a construi o dronă unică! Așa se naște DroniX. Și, odată cu ea, o echipă nemaipomenită!


Biblioteca Nickelodeon este destinată copiilor cu vârste între 6-14 ani și adolescenților cu vârste cuprinse între 15-18 ani. 

Ascensiunea Țestoaselor Ninja (26 de episoade) este un serial animat bazat pe personajele create de Kevin Eastman și Peter Laird. Leonardo, Raphael, Donatello și Michelangelo sunt patru țestoase mutante și frați care pornesc în aventuri noi în canalele adânci din New York City. Aici sfârșesc prin "a-și descoperi puteri mistice de ninja ce nu au descoperit niciodată" în timp ce învață cum să lucreze ca o echipă și să navigheze printre pericolele lumii moderne.

Szuper Szarny (26 de episoade) Noii cadeți Top Wing, Swift, Penny, Rod și Brody se întâlnesc la Academia Top Wing unde învață să își piloteze vehiculele și să devină cea mai bună echipă de salvare de pe Insula Marelui Vârtej.

100 de lucruri de făcut înainte de liceu (26 de episoade) - Resimțind presiunea liceului în viitorul apropiat, DJ și cei doi prieteni buni ai săi decid să pornească într-o serie de aventuri de școală gimnazială, cât timp își mai pot asuma riscuri și se mai pot distra.

Bella și Bulldogii (20 de episoade) - Visul majoretei Bella devine realitate când câștigă șansa de a fi coordinator în echipa de fotbal a școlii. Echipa face tot ce poate pentru ca Bella să renunțe, dar ea face față provocărilor pentru a-și împlini visul.

Curierii de pâine (20 de episoade) - SwaySway și Buhdeuce livrează pâine într-un cartier rău famat al Orașului Rațelor, iar lucrurile o iau razna.

SpongeBob Pantaloni Pătrați (20 de episoade) este un serial de animație creat în anul 1999 de Stephen Hillenburg. Multe dintre ideile seriei au provenit dintr-o carte de benzi desenată nepublicată, intitulată The Intertidal Zone, pe care Hillenburg a creat-o în 1989. SpongeBob locuieşte în orăşelul Bikini Bottom din adâncul mării, împreună cu o varietate de personaje secundare aiurite. Printre acestea se numără cel mai bun prieten al său, adorabilastea de mare pe nume Patrick; vecinul perfecţionist şi supărăcios pe nume Squidward; şi o veveriţă atletică pe nume Sandy care locuieşte într-o casă dintr-un copac din adâncul mării. SpongeBob este angajat ca bucătar la fast-food-ul local, Krusty Krab, care este condus de către un crustaceu foarte zgârcit pe nume Dl. Krabs.

Hai, Diego! (20 de episoade) - Diego este un băiat de 8 ani care iubește natura și animalele. În fiecare episod, Diego primește un telefon să ajute Centrul de Salvare a Animalelor din pădurea tropicală, unde identifică și localizează animalele care au probleme și așa începe aventura.


Întregul conținut al Bibliotecii VOD din aplicația Focus Sat este disponibil tuturor clienților TV Satelit care au activ pachetul Acces Plus sau Acces Max și clienților TV Online care au activ pachetul Play TV Extra. În plus, poți testa gratuit aplicația online Focus Sat timp de 7 zile.


Niciun comentariu despre subiectul „Focus Sat: biblioteci video JimJam, Minimax și Nickelodeon dedicate copiilor”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile