joi, 18 noiembrie 2021

Nou la Digi: Aleph Business HD și Angelus Tv, în grila digitală de cablu

Operatorul Digi Tv a introdus in grila de cablu digital televiziunile Aleph Business HD și Angelus Tv, pe aceeași frecvență cu recent adăugată televiziune Balcan Music Tv (de exemplu, pe 530000 KHz, SR 6900 kS/s, 256 QAM în Drobeta-Turnu Severin, conform informațiilor trimise de Emil din comunitatea de Facebook a HD Satelit).

ALEPH BUSINESS (HD și SD) are format generalist, iar zona de difuzare este națională. În momentul depunerii dosarului de licență s-a declarat că 70% va fi producție proprie, iar 30% de la alți producători. 55% sunt programe de informare, 1% educative, iar orarul de difuzare este de 24 ore pe zi: "Este o televiziune de entertainment pentru comunitatea de business.", explica Adrian Sârbu în vara anului 2019.

ANGELUS TV a fost inițial o platformă audiovizuală sub forma de televiziune online, o inițiativă care se adresează persoanelor de toate confesiunile, religiile și non-afiliate religios, vizând atât publicul catolic de ambele rituri (romano-catolic și greco-catolic) din țară și din diaspora, cât și publicul general interesat de teme culturale, sociale și de actualitate. Ulterior, in vara acestui an, a solicitat și obținut de la CNA și licență audiovizuală SD si HD.


9 comentarii despre subiectul „Nou la Digi: Aleph Business HD și Angelus Tv, în grila digitală de cablu”:
BDorin

Confirm la Oradea au fost introduse cele doua posturi.

Anonim

La Sibiu (18.11.2021, ora 19:30) ambele posturi pe frecvența 530000 KHz, SR 6900 kS/s, 256 QAM. Aleph Business HD recepționat de două ori (!!!), rezoluție 1080p, iar Angelus Tv, rezoluție 576i.

IngerDeCopil

Confirm si eu.

Unknown

Și la Hunedoara pe 530000 ambele programe

Unknown

Confirm și Prahova!

Anonim

Și la Galați au intrat pe 530000. Aleph Business HD este de două ori.

Ovidiu Ilie

Confirm ,jud.Călărași
Aleph Business HD recepționat de două ori

Anonim

Pe satelit nu este!

Taifas Geanin

Au intrat si in Teleorman

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile