luni, 13 decembrie 2021

AMC Networks International și Focus Sat își extind parteneriatul on-demand cu noi branduri populare, înainte de sărbători

AMC Networks International și Focus Sat își vor consolida și mai mult parteneriatul strategic, datorită unui acord internațional care se va extinde în patru țări (Ungaria, Republica Cehă, Slovacia și România).  Abonații operatorului vor putea acum să se bucure de mai multe canale la cerere ale companiei de televiziune, în plus față de fluxul liniar. Începând cu perioada sărbătorilor, Focus Sat va oferi acces la o selecție de conținut AMC, JimJam, Minimax și TV Paprika în orice moment, anunță AMC Networks International printr-un comunicat de presă remis către blogul HD Satelit România.

Acest acord de referință între cele două companii va adăuga o nouă dimensiune sezonului de sărbători care se apropie, deoarece toate genurile din portofoliul AMC Networks International - filme, filme pentru copii și emisiuni de gătit - vor fi disponibile la cerere în biblioteca Focus Sat. Abonații la canalele liniare din pachetul TV al operatorului, se vor putea bucura de seriale emblematice ale AMC, precum ”Fear the Walking Dead” Sezonul 7 și ”Killing Eve” - serial ce urmărește lupta dintre două femei obsedate, interpretate de actrițele multipremiate Sarah Oh și Jodie Comer. 

Nu vor lipsi producțiile autohtone de la TV Paprika pe Focus Sat. ”Calendarul de Advent” de la TV Paprika este despre dăruirea de cadouri, cu o gamă de bunătăți care pot fi oferite în ambalaje creative pe care oricine le poate realiza cu ușurință. Telespectatorii pot urmări emisiunea nu doar pe ecran, ci și prin intermediul aplicației Focus Sat și pot găsi episoadele complete în biblioteca aplicației. O versiune online specială a ”Calendarului de Advent” al TV Paprika este disponibilă și pentru abonații Focus Sat, astfel încât cei care nu ar putea urmări zilnic emisiunea pe ecran, să se alăture numărătorii inverse de Crăciun, vizionând online episoadele de un minut și jumătate.

Pe lângă tot acest conținut la cerere, TV Paprika pregătește, de asemenea, un număr fără precedent de 30 de ore de premiere pe ecran. Cu siguranță, telespectatorii îi vor vedea pe Jamie Oliver, Mary Berry și Nigella Lawson pe acest canal.

Iar pentru cei mici, Minimax și JimJam oferă seriale populare la nivel mondial pentru perioada sărbătorilor - atât pe ecran, cât și la cerere. Noile episoade din ”Micul meu ponei: prietenia este magică”, ”Bufnița SRL”, ”Talking Tom și prietenii lui” și ”Pompierul Sam” sunt disponibile în aplicația Focus Sat. 

Despre AMC Networks International

AMC Networks International (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, oferă programe de divertisment și aclamate care ajung la abonați în peste 130 de țări și teritorii. AMCNI cuprinde mărci globale, precum și canale populare, recunoscute la nivel local, în diverse genuri de programe. Pentru mai multe informații, vizitați: www.amcnetworksinternational.com: www.amcnetworksinternational.com 

Despre M7Group

M7 Group S.A., o companie a grupului CANAL+, este unul dintre cei mai mari operatori europeni de platforme TV prin satelit și IP și are sediul în Luxemburg. M7 Group folosește diferite mărci în diferite țări: Skylink și Freesat în Republica Cehă și Slovacia, Canal Digitaal în Țările de Jos, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, HD Austria în Austria, Direct One în Ungaria și Focus Sat în România. Toate mărcile oferă pachete personalizate pentru clienți, adaptate la cultura și limba locală din aceste țări. În prezent, M7 Group oferă la peste 3 milioane de abonați, sute de servicii de radio și televiziune prin satelit și IP în calitate digitală și HD. M7 Platform Services oferă radiodifuzorilor soluții de distribuție end-to-end pentru recepția DTH, cablu și tv prin protocol IP. Pentru informații suplimentare: www.m7group.eu. 


Un comentariu despre subiectul „AMC Networks International și Focus Sat își extind parteneriatul on-demand cu noi branduri populare, înainte de sărbători”:
Unknown

Canale noi la focus Sat intra cumva înainte de sărbători?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile