marți, 7 decembrie 2021

Pro Tv va difuza un show maraton la trecerea dintre ani: PROTEVELION

După 8 ani, televiziunea Pro Tv nu se va mai axa pe concerte si filme în noaptea de trecere dintre ani, ci va transmite un program special: PROTEVELION. Prezentatori vor fi Pavel Bartoș (actor și prezentator de emisiuni PRO TV) și Raluka (interpretă și jurată a show-ului acestei toamne, SuperStar România). 

Pe parcursul mai multor ore de distracție, pe scenă vor urca vedete cunoscute care au pregătit momente neașteptate. Printre acestea se vor afla atât vedete PRO TV, precum Andra, Smiley, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes, cât și alți artiști precum Vlăduța Lupău, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Zdob & Zdub, Matilda Pascal Cojocărița, Carmen Tănase, Horațiu Mălăele, Medeea Marinescu și alții. 

Filmările PROTEVELION-ului sunt deja în desfășurare, membrii echipei de producție pregătind într-un cadru special surprize atât pentru cei de pe scenă, cât și pentru telespectatori. În doar câteva zile, pe protvplus.ro vor fi lansate o serie de interviuri exclusive cu cei care vor participa la show-ul maraton.

În plus, petrecerea va avea un premiu care va acompania întreaga experiență. Mai multe detaliile vor fi dezvăluite în perioada următoare.


Niciun comentariu despre subiectul „Pro Tv va difuza un show maraton la trecerea dintre ani: PROTEVELION”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile