duminică, 22 mai 2022

M7 Group va integra aplicațiile smart tv direct în chipseturile produse de MediaTek

M7 Group, care administrează și platforma DTH Focus Sat din România, precum si aplicația online Focus Sat Live TV, va integra propria platformă tv în televizoare smart de la producători de top, permițând accesul direct al telespectatorilor la serviciile tv, fără a mai avea nevoie de un receptor, stick HDMI sau alt dispozitiv de recepție suplimentar, interfața cu utilizatorul fiind afișată direct în meniul televizorului.

Marcând o premieră în industrie, soluția se bazează pe integrarea mecanismului FST (Fast Scan Tables), care este în conformitate deplină cu CAM-ul (Modulul de acces condiționat) M7 Group utilizat cu chipset-urile MediaTek, în combinație cu specificația HbbTV OpApp ca bază pentru aplicația Smart TV a M7.

Integrarea aplicațiilor noastre smart TV direct în chipseturile produse de MediaTek va fi o adevărată inovație ce va stabili noi standarde în simplitatea și ușurința de operare a aplicațiilor noastre pe televizoarele smart. Datorită cooperării noastre strânse cu MediaTek, clienții noștri se vor bucura în curând de cea mai cuprinzătoare experiență de vizionare tv prin intermediul serviciilor hibride și OTT ale M7 pe chipset-urile MediaTek pentru televizoare smart”, a precizat Hans Troelstra, CEO al M7 Group.

Implementarea va începe de luna viitoare pe televizoarele smart de la TP Vision (marca Philips) bazate pe platformele Smart TV 4K și 8K ale MediaTek, urmate de cele ale altor producători majori de televizoare care folosesc chipset-uri MediaTek și standardul HbbTV 2.0.2.

M7 Group va lansa ulterior soluția tehnică pe toate piețele europene în care compania operează platforme TV, pe întreaga sa gamă de mărci (cu excepția Online.nl din Țările de Jos).


Un comentariu despre subiectul „M7 Group va integra aplicațiile smart tv direct în chipseturile produse de MediaTek”:
Anonim

Succes Focus Sat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile