vineri, 10 iunie 2022

Jocul "Maneater", gratuit prin Epic Games

După "Borderlands 3", "BioShock" și "Wolfenstein, jocul "Maneater" este un alt titlu gratuit, apreciat de mulți jucători. Săptămâna aceasta, jocul "Maneater" pentru PC poate fi obținut gratis din Epic Games Store, până cel mai târziu pe 16 iunie 2022. Ulterior, jocul va rămâne definitiv în librăria din contul dvs. Epic Games.

Începând ca un mic pui de rechin, trebuie să supraviețuiești lumii dure în timp ce te hrănești din ecosistem. Vei explora o lume deschisă, imensă și variată, înfruntând diverși inamici, atât oameni, cât și alte viețuitoare. Dacă găsești resursele potrivite, poți crește și evolua puiul de rechin mult dincolo de ceea ce a intenționat natura, devenind un rechin masiv, un prădător de vârf.

Prețul normal al jocului, care a fost lansat relativ recent (acum 2 ani), este de 179,99 lei. Jocul poate fi obținut gratuit în perioada promoției de AICI.

După acest titlu gratis, Epic revine la procedura standard prin care anunța ce titluri vor fi gratuite. Săptămâna viitoare, "Supraland" este jocul gratuit de la Epic Games Store, din 16 iunie până pe 23 iunie 2022.


Un comentariu despre subiectul „Jocul "Maneater", gratuit prin Epic Games”:
Anonim

Mersi de pont, am luat jocul 👍

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile