sâmbătă, 27 august 2022

Debutul serialului "Casa Dragonului", cea mai mare audiență înregistrată vreodată în Europa și SUA pentru un nou serial oferit printr-un serviciu de streaming al HBO

Serialul HBO "Casa Dragonului" a debutat pe HBO Max în Europa, obținând cea mai mare audiență înregistrată vreodată pentru orice nou serial sau film oferit printr-un serviciu de streaming al HBO. Primul episod din "Casa Dragonului" a devenit disponibil luni dimineață pe HBO Max în 21 de teritorii europene, iar platforma a înregistrat o trafic fără precedent începând de la primele ore, care a atins apogeul luni seara.

Un purtător de cuvânt al HBO Max a precizat: „House of the Dragon este de departe cea mai mare lansare din istoria HBO și HBO Max în Europa, doborând recordurile anterioare pentru un nou titlu. Numărul de telespectatori pentru primul episod a depășit toate așteptările.

În Statele Unite, premiera filmului House of the Dragon a atras duminică seara 10 milioane de telespectatori la televiziune lineară și pe HBO Max, reprezentând cea mai mare audiență pentru orice nou serial original din istoria HBO.

Bazată pe creația Fire & Blood a lui George R.R. Martin, acțiunea din serial are loc cu 200 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones și spune povestea Casei Targaryen. Primul sezon are 10 episoade, iar HBO a confirmat deja sezonul al doilea.


Niciun comentariu despre subiectul „Debutul serialului "Casa Dragonului", cea mai mare audiență înregistrată vreodată în Europa și SUA pentru un nou serial oferit printr-un serviciu de streaming al HBO”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile