vineri, 26 august 2022

Eurosport transmite US Open începând de luni, 29 august 2022

Toate meciurile de pe toate terenurile de la US Open sunt disponibile live și la cerere pe platforma Eurosport Player. Kim Clijsters se alătură echipei de experți Eurosport de la New York, din care mai fac parte Barbara Schett, Mats Wilander, John McEnroe și Alex Corretja, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Eurosport va transmite ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, începând de luni, 29 august. Competiția va fi transmisă la Eurosport 1, Eurosport 2 și toate meciurile vor fi disponibile în direct și la cerere pe platforma Eurosport Player. Peste 250 de ore de tenis live de la New York vor putea fi urmărite în următoarele două săptămâni. Eurosport a transmis pentru prima oară turneul american în 1989.

Echipei de experți Eurosport i se va alătura pentru US Open și Kim Clijsters. De patru ori câștigătoare de Grand Slam, Clijsters va face echipă cu Barbara Schett, prezentatoarea transmisiunilor Eurosport de la Flushing Meadows. Jucători emblematici ai tenisului precum Mats Wilander, Alex Corretja și John McEnroe vor fi, de asemenea, prezenți la New York pentru a oferi analize și perspective unice milioanelor de fani ai tenisului care vor urmări turneul.

Alături de acțiunea live de la US Open, Eurosport va acoperi în detaliu turneul pe platformele sale digitale. Eurosport.ro va oferi cele mai importante noutăți, știri și reacții ale experților de la Flushing Meadows, astfel încât fiecare unghi va fi acoperit pe parcursul celor două săptămâni. Ediții noi ale emisiunii Ruud Talk, avându-l ca protagonist pe finalistul Roland-Garros, Casper Ruud, precum și ediții noi din seriile Player’s Voice și Legend’s Voice, vor fi disponibile. Fanii vor putea afla mai multe informații despre New York în segmente dedicate, iar jucătorii vor fi în prim-plan în seria A Grand (Slam) Appetite.

Daniil Medvedev și Emma Răducanu sunt campionii en-titre ai turneului și vor încerca să-și apere titlurile câștigate anul trecut. Competiția va reprezenta cel mai probabil și finalul carierei legendarei Serena Williams, câștigătoare a 23 de turnee de Grand Slam.

Simona Halep este printre favoritele la titlu în competiția feminină de simplu. Românca va căuta să-și îmbunătățească cel mai bun rezultat de la New York, cel din 2015, când a ajuns în semifinale. Sorana Cîrstea, Irina-Camelia Begu, Jaqueline Cristian și Elena-Gabriela Ruse vor juca în turneul principal.

Pe tabloul masculin, Rafael Nadal va căuta să câștige al 23-lea său titlu de Grand Slam, în timp ce jucători precum Nick Kyrgios, Carlos Alcaraz sau Stefanos Tsitsipas sunt așteptați să se implice în fazele finale.

Scott Young, SVP Content and Production at Warner Bros. Discovery Sports Europe, a spus: „US Open este unul dintre momentele cheie ale calendarului, unul în care sportul întâlnește divertismentul într-un oraș incredibil. Obiectivul nostru este să transmitem spectacolul de aici fanilor din Europa, având în prim-plan nu numai acțiunea de pe teren, ci și poveștile din afara lui.”

„La 12 luni după unul dintre cele mai memorabile turnee de Grand Slam din istoria recentă, echipa noastră de experți din New York aduce atmosfera unică de la US Open pentru fanii care îl urmăresc în direct și la cerere pe platformele Eurosport.”

Date cheie – US Open:


Luni, 29 august – Startul tablourilor principale

Duminică, 4 septembrie – Încep optimile de finală

Marți, 6 septembrie – Încep sferturile de finală

Joi, 8 septembrie – Semifinalele feminine

Vineri, 9 septembrie – Semifinalele masculine

Sâmbătă, 10 septembrie – Finala feminină

Duminică, 11 septembrie – Finala masculină


Niciun comentariu despre subiectul „Eurosport transmite US Open începând de luni, 29 august 2022”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile