vineri, 2 septembrie 2022

Seria de filme "Rocky", în septembrie la Filmbox Premium

Seria de filme „Rocky” – care l-a propulsat pe Sylvester Stallone în postura de megastar la Hollywood – va fi difuzată integral de Filmbox Premium, în fiecare vineri seară de septembrie, de la ora 21:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Seria de filme „Rocky” - imagine remisă în comunicat de către SPI / Filmbox Premium pentru publicare pe HD Satelit România

După primul film al seriei, „Rocky”, viața lui Sylvester Stallone avea să nu mai fie la fel. Pe 21 noiembrie 1976, anul lansării filmului, Sylvester Stallone era numit “the hottest new star” la Hollywood, iar pelicula câștiga Oscarul pentru cel mai bun film, la cea de-a 49-a festivitate. Încă de atunci, „Rocky” a devenit un reper al culturii pop. 

Cu doar un an înainte, Stallone avea 100 de dolari în cont, soția lui era însărcinată și viața lui nu era deloc roz. Într-o stare inspirațională aparte, cumva comună cu disperarea, Sylvester Stallone a scris scenariul ”Rocky” în mai puțin de 4 zile și a vândut drepturile producătorilor Irwin Winkler and Robert Chartoff la un preț „derizoriu”, cu condiția să joace el în film. Și a jucat. Producția a durat 28 de zile și a costat 1 milion de dolari. Specialiștii vremii spuneau că o să încaseze cam 40 de milioane în cinematografe, și asta cu greu. A încasat 117 milioane numai în America de Nord și a fost cel mai profitabil film al anului, după Războiul Stelelor. Restul e istorie.

Am văzut pentru prima dată „Rocky” acum șase luni într-o formă incompletă. Chiar și așa, am tot spus de atunci că acesta trebuie să fie cel mai plictisitor film al anului. Ei bine, vinerea trecută, în avanpremiera sa de la Academie, plictiseala s-a spulberat. Nu numai că acea ultimă bobină lipsă a inclus unele dintre cele mai captivante scene de luptă transpuse vreodată pe ecran, dar s-a dovedit a fi o piatră emoțională de hotar, o adevărată odă adusă spiritului uman”, scria celebrul critic Arthur Knight, de la The Hollywood Reporter, pe 5 noiembrie 1976.  

Seria „Rocky” va fi difuzată integral de FilmBox Premium, după cum urmează: Rocky – vineri, 2 septembrie, Rocky II – vineri, 9 septembrie, Rocky III – vineri, 16 septembrie, Rocky IV – vineri, 23 septembrie și Rocky V – vineri, 30 septembrie. Toate filmele sunt difuzate de la ora 21:00. 


Despre SPI International

SPI International este o companie globală media care operează 42 de canale de televiziune pe șase continente și un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial.

SPI a fost înființată în urmă cu 28 de ani și are o vastă experiență în industria televiziunii și radiodifuziunii. Compania operează mai multe canale de televiziune cu plată și gratuite în regiunile Europei Centrale și de Est, Europa de Vest, CSI (Comunitatea Statelor Independente) și fosta Iugoslavie, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia, Olanda și Rusia. SPI este unul dintre principalii furnizori de servicii de film din țările în care își desfășoară activitatea, FilmBox fiind televiziunea sa emblematică de film. SPI Group deține o suită de mărci care au devenit nume cunoscute precum FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming.

Brandurile SPI ajung în milioane de case prin operatori, platforme partenere și produse digitale SPI proprii la nivel global. Lucrând cu peste 700 de operatori din întreaga lume, SPI folosește tehnologia de ultimă oră oferindu-le abonaților săi cu acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, dar și la serviciul FilmBox + care are peste un milion de abonați. Compania a lansat recent un nou serviciu digital, Dizi, un agregator de ultimă generație al celor mai bune seriale turcești din întreaga lume. SPI deține și operează activele de marcă ale serviciilor de film premium Film1 din Olanda, inclusiv patru canale liniare și un serviciu la cerere.

De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut.


Niciun comentariu despre subiectul „Seria de filme "Rocky", în septembrie la Filmbox Premium”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile