luni, 26 septembrie 2022

Vodafone a lansat o ofertă cu reduceri de 50, 100 sau 200 euro la abonamente sau gadgeturi

Vodafone a lansat recent o nouă ofertă în România, pentru clienții noi, oferind un buget de până la 200 de euro. Acești clienți pot folosi bugetul pentru a obține reduceri lunare din prețurile abonamentelor, pentru a cumpăra telefoane sau gadgeturi sau pentru a viziona HBO și HBO Max. Se fac reduceri și pentru abonații existenți, oferta fiind disponibilă până la sfârșitul lunii octombrie, cu posibilitate de prelungire. Toate prețurile includ TVA.

Telecomandă tv - Imagine decorativă realizată de HD Satelit România

Oferta este valabilă atât timp cât ambele servicii Vodafone, fixe și mobile, rămân active pe numele aceluiași titular. În cazul în care oricare dintre servicii (fixe sau mobile) nu mai sunt active (oricare dintre servicii sunt reziliate de către client sau de către Vodafone din culpa clientului înainte de expirarea perioadei minime contractuale), clientul va plăti prețul de listă al ofertei corespunzătoare. Pentru a beneficia de ofertă, serviciile fixe și mobile trebuie să fie pe numele aceluiași titular.

Beneficiile de 50, 100 si 200 euro


Beneficiul bugetului de 200 euro este valabil doar la abonarea la pachetul cu televiziune / internet Home Deal, cu televiziune și internet 500 Mbps sau 1000 Mbps, în funcție de acoperirea disponibilă la adresa de instalare împreună și simultan cu un abonament de voce mobilă, pe numele aceluiași titular, pe o durată de 2 ani. Cei 200 euro sunt împărțiți pe jumătate, 100 euro pentru serviciile fixe și 100 euro pentru serviciile mobile. Reducerea la factură se aplică lunar la serviciile fixe și/ sau mobile.

Beneficiul bugetului de 100 euro este valabil pentru clienții existenți la servicii fixe, care cumpăra un abonament mobil pe 2 ani, sau pentru clienții existenți la servicii mobile (abonament sau cartelă reîncărcabilă Vodafone activă de minimum 6 luni, cu încărcări lunare de minimum 5€ în ultimele 3 luni) care se abonează la pachetul de televiziune și internet pe 2 ani.

Extra reducerea de 100€ la gadgeturi se aplică la prețul de listă al acestora și este disponibilă exclusiv pentru clienții existenți Vodafone de servicii mobile care achiziționează pachetul Home Deal cu un gadget la alegere sau pentru clienții care au deja un abonament de televiziune și internet și achiziționează un abonament mobil cu telefon sau gadget la alegere. Oferta de servicii mobile cu reducere la gadgeturi/telefoane se adresează clienților care achiziționează un abonament de voce mobilă Vodafone pe 2 ani. Oferta este valabilă până la 31 octombrie 2022, în limita stocului disponibil. Prețurile sunt exprimate în euro și includ TVA.

Beneficiul bugetului de 50 euro este valabil pentru clienții noi care cumpără un abonament mobil sau un pachet de televiziune și internet pe 2 ani.

Câte beneficii se pot alege?


Cei care achiziționează un singur serviciu, fix sau mobil, pot alege un singur beneficiu în plus. 

Cei care optează pentru un abonament mobil împreună cu pachetul de televiziune și internet Home Deal, pot alege 2 extra beneficii. 

Pentru beneficiul de voce mobilă, pot alege între HBO Max, reducere lunară la factură sau reducere la gadgetul dorit. 

Pentru beneficiul de servicii fixe, pot alege între HBO și HBO Max sau reducere lunară la factură.

Confirmarea comenzii și alegerea beneficiului


După ce este plasata comanda pentru o anumită oferta, Vodafone va contacta clientul prin apel telefonic pentru confirmarea comenzii și a beneficiul pe care clientul dorește să îl adauge în pachet.


Beneficiul HBO și HBO Max


Cei care optează pentru un abonament de voce de la Vodafone si vor alege beneficiul HBO Max vor primi un SMS cu pașii necesari pentru a activa HBO Max.

Cei care optează pentru un abonament de servicii fixe (adică televiziune si internet) de la Vodafone si aleg beneficiul HBO și HBO Max, televiziunile HBO (HBO și HBO HD, HBO2 și  HBO2 HD, HBO3 și  HBO3 HD), acestea vor deveni disponibile automat în grila accesibilă abonatului. 

Activarea HBO Max se realizează accesând platforma web a HBO Max sau descărcând si instalând  aplicația HBO Max din Google Play sau App Store. Apoi se alege opțiunea “Activează prin operator” (“Sign in with a provider”).

Clienții de servicii fixe pot activa HBO Max și prin intermediul aplicației My Vodafone.

Cei care nu au un abonament HBO Max, pot activa gratuit pe o perioada de 12 sau 24 luni prin Vodafone. Astfel, după activarea noului abonament cu 12 cu 24 luni acces bonus la HBO Max, clienții vor primi un SMS de informare, împreuna cu un link pentru activarea ofertei. La accesarea link-ului, clienții vor trebui sa confirme numărul de telefon. Astfel, un cod PIN va fi trimis prin SMS.  Codul va trebui introdus în pagina pentru autorizarea activării ofertei. Clientul va fi notificat că oferta a fost activata cu succes. După ce a parcurs pașii de activare, clientul trebuie sa acceseze www.hbomax.com/ro/ro pentru crearea contului de HBO Max sau sa descarce aplicația HBO Max din Google Play/Apple Store Pentru crearea contului nou HBO Max clientul trebuie sa aleagă opțiunea “Activează prin operator” si sa aleagă operatorul Vodafone. Clientul trebuie sa introducă numărul de client de servicii fixe (BAN de fixe) sau numărul de telefon mobil. Clientul trebuie sa creeze un cont nou de HBO Max. Pentru aceasta, va introduce prenume, nume, adresa de mail si va alege o parola. Clientul își poate accesa apoi contul HBO Max. Daca este prea complicat, se oferă asistență pentru activarea opțiunii HBO Max la numerele de telefon *222 / 0372.02.2222.

Pentru cei care au un cont HBO Max activ, pașii pentru activarea serviciului prin Vodafone sunt descriși în continuare. După activarea noului abonament cu 12 sau 24 luni cu acces bonus la HBO Max, clienții primesc SMS de informare, împreună cu un link pentru activarea ofertei. La accesarea link-ului clienții vor trebui sa confirme numărul de telefon. Astfel, un cod pin va fi trimis pe sms. Acest PIN va trebui introdus in pagina pentru autorizarea activării ofertei. După ce clientul va fi notificat ca oferta a fost activată, trebuie sa acceseze www.hbomax.com/ro/ro sau sa descarce aplicația HBO MAX, sa o instaleze si sa o ruleze Apoi trebuie sa aleagă opțiunea “Activează prin operator” si sa selecteze Vodafone. Clientul va introduce numărul de client de servicii fixe (BAN de fixe) sau numărul de telefon mobil. Clientul trebuie aleagă să creeze un cont nou de HBO Max. Pentru asta va introduce prenume, nume, adresa de mail si va alege o parola. Dar sistemul va identifica ca adresa de mail a clientului este asociata deja unui cont HBO Max. Clientul trebuie doar să acceseze butonul “Verify email address”. Un cod unic va fi trimis pe adresa de email a clientului. Clientul trebuie sa introducă respectivul cod unic primit pe adresa de email pentru a asocia contul HBO Max cu oferta Vodafone. Apoi clientul își poate accesa contul HBO Max. Pentru clienții de servicii fixe activarea HBO Max se poate face si prin aplicația My Vodafone.  Daca este prea complicat, se oferă asistență pentru activarea opțiunii HBO Max la numerele de telefon *222 / 0372.02.2222.

HBO și HBO Max sunt incluse timp de 1 an sau 2 ani, în funcție de oferta aleasă, și au valoarea de 48€, respectiv 96€. Canalele HBO (HBO & HBO HD, HBO2 & HBO2 HD, HBO3 & HBO3 HD) sunt disponibile doar pentru clienții care aleg pachetul de televiziune și internet.


Niciun comentariu despre subiectul „Vodafone a lansat o ofertă cu reduceri de 50, 100 sau 200 euro la abonamente sau gadgeturi”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile