miercuri, 12 octombrie 2022

Televiziunea BBC First HD, lansată în România în grila Digi Tv / RCS RDS

Televiziunea BBC First HD a fost lansată în România prin intermediul Digi Tv / RCS RDS, în cadrul serviciilor de televiziune digitală prin cablu ale operatorului menționat. Postul tv nu este criptat (este la liber, în pachetul de bază) si are subtitrare în limba română. Pista audio este în limba engleză. Rezoluția este 1920 x 1080, codec-ul video utilizat fiind MPEG4.

Televiziunea BBC First HD la Digi Tv cablu digital - fotografie ilustrativă realizată de HD Satelit România

Am găsit televiziunea la scanare manuală pe frecvența 538 Mhz, SR 6900, 256 QAM, pe aceeași frecvență cu Tralala, Atomic Tv și Prima Sport 2 HD (nou). Este destul de probabil ca poate fi găsită deja și la scanare automată utilizând operator Digi, mai ales ca face parte din reorganizarea grilei anunțată de RCS RDS (prin care au intrat în grila operatorului si Love Nature 4KPrima Sport 2 HD și alte televiziuni).

În octombrie 2013, BBC a anunțat lansarea în anul 2014 a trei noi televiziuni: BBC Earth, BBC First și BBC Brit. BBC First a început să se lanseze și la nivel internațional în 2014. A fost lansat ulterior, din anul 2019, în Croația, Macedonia și Slovenia la 1 aprilie 2019. BBC First a fost lansat pentru prima dată în România astăzi, pe 12 octombrie 2022.

BBC First este o televiziune de divertisment din Marea Britanie care transmite producții de comedie, polițiste, drame și alte genuri de filme britanice provenind în special de la BBC. Canalul este deținut în întregime și operat de BBC Studios.

UPDATE: Digi RCS RDS și-a anunțat prin email abonații în privința datelor calendaristice exacte ale modificărilor grilelor tv. Mai multe detalii găsiți AICI.


19 comentarii despre subiectul „Televiziunea BBC First HD, lansată în România în grila Digi Tv / RCS RDS”:
Anonim

CEVA NOU, BINE FĂCUT, ÎN STIL BRITANIC.UMORUL BRITANIC E SUPER, DAR ȘI FILMELE DRAMATICE SUNT BUNE

Anya Forger

probabil vor baga reclame din BBC Earth si BBC First

Anonim

Nu vor baga reclame

Anonim

E bun BBC Earth!Aștept și pe BBC First pe platforma Digi Online tv!Când?

Anonim

Așteptam să meargă și programul TV (ghidul tv) sa știm la ce ne uitam. Ceea ce nu înțeleg încă... E BBC First original sau un program pt alte tari ale Europei. Pt ca nu am văzut încă emisiunile de divertisment ce au consacrat acest post. Doar seriale... Sper sa fie și fie și fime, chiar și filme de televiziune.

Anonim

Nu am gasit nicaieri un ghid TV, sa vedem ce progame sunt...

Anonim

https://www.tvpassport.com/tv-listings/stations/bbc-first-hd/3906

Anonim

Nu avem în programele tv.acest canal.nu știm ce filme sunt.poate ne ajuta cineva!

Cristi

Tocmai ce a pus cineva adresa cu programul, chiar deasupra comentariului tău.

Anonim

la DIGI Brasov pe decodorul meu digital marca digi nu sa bagat nu este BBC First Ro HD , iam dat scanare etc dar nimic , si inca nu ma aparut nici noua reorganizare a grilei de tv cablu digital ( dar pe televizoare la gasit prin scanare televiziunea BBC First Ro HD ) , de ce nu gaseste la scanare si pe decodorul de la digi televiziunea BBC First Ro HD ? ( sau poate ca urmeaza sa bage saptamana care vine cred , o fi mai greu pe decodoarele marca digi sa bage ) .

Anonim

Reorganizarea tine pana pe 30 octombrie, vezi apoi.

Anonim

Bună seara in baia mare in camere nu merge BBC first desi am tv performante hd si 4k dar in bucătărie am unu mai vechi un samsung dar pe ala intră ,nu incolor de ce acolo intră si in camere pe astea performante NU🥴este după BBC earth hd in bucătărie in camere intra după nat geo wild...

Anonim

Din cauză că semnalul ajunge mai slab la cel 4K pe respectiva frecvență, deci verifică-ti conectica până la el.

robert

in judetul galati nimic azi pana acum

Anonim

De abia incepand de astazi pana cel mai devreme la sfarsitul lui octombrie 2022 va fi organizata grila, deci verificati dupa 1 noiembrie 2022.

Anonim

Fain canalul BBC First.....pacat ca nu avem programul cu ce filme sunt! Adresa data mai sus nu e valabila, nu am putut deschide. Poate mai tarziu apare si programul...avem rabdare!

Anonim

foarte bun programul.

Anonim

programul il gasiti din telecomanda "Ghid TV"...la mine LG Smart 4 K - Magic Remote

Anonim

Când avem programul tv (cinemagia)pentru BBC First? E mai bine de o lună de când îl receptionez și nu știu ce și când să urmăresc. E chiar deranjant.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 5 articole în ultimele 7 zile