marți, 15 noiembrie 2022

"Antici bogați și nebuni" și "Jucăriile care au schimbat lumea", printre recomandările lunii decembrie la History Channel

În luna decembrie, la HISTORY Channel aflați cine erau cele mai bogate persoane ale istoriei, precum și stilul lor de viață somptuos, obsesiile și cheltuielile nebunești în seria „Antici bogați și nebuni”, și lăsați-vă cuprinși de nostalgie cu un nou sezon al aclamatei serii „Jucăriile care au schimbat lumea”, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


"Antici bogați și nebuni" - Imagine remisă în comunicat de History Channel pentru publicare pe HD Satelit România Antici bogați și nebuni (12x30')


Premiera luni, 12 decembrie, de la ora 21:00

Titlul original: HISTORY’s Crazy Rich Ancients


De-a lungul istoriei, lumea noastră a fost modelată de cei bogați și puternici. Le rcunoașteți numele, le cunoașteți faptele. Dar pentru a-i înțelege cu adevărat pe conducătorii, magnații și vizionarii bogați care au dominat trecutul, trebuie să luăm urma banilor. Cine a avut cei mai mulți bani? Și cum au fost cheltuiți aceștia?

"De la Tutankhom la Napoleon, de la Kubla Khan la Montezuma, de la Nero la Ecaterina cea Mare, serialul documentar Antici bogați și nebuni prezintă personajele emblematice ale trecutului care au avut o obsesie comună - de la animale exotice la petreceri costisitoare și palate a căror construcție valorează miliarde de dolari", se arată în comunicatul de presă.

Episoadele îi poartă pe telespectatori într-o călătorie captivantă prin decadența uluitoare a suveranilor fără scrupule, dezvăluind stilul lor de viață somptuos, obsesiile și cheltuielile nebunești care aveau să modeleze lumea și să redefinească însuși sensul cuvântului „bogăție”.


Jucăriile care au schimbat lumea | Sezonul 2 (9x60')

Premiera duminică, 18 decembrie, de la ora 21:00

Titlul original: Toys that built the world

Serialul documentar „Jucăriile care au schimbat lumea” revine cu un nou sezon pentru a continua să relateze poveștile puțin cunoscute și rivalitățile care au dat naștere industriei moderne a jucăriilor.

Sezonul de nouă episoade scoate la iveală poveștile unor vizionari îndrăzneți ca pionierul jocurilor video și fondatorul ATARI, Nolan Bushnell, inovatorul în domeniul jucăriilor Marvin Glass și mulți alți creatori din spatele celor mai bine vândute jocuri, puzzle-uri, păpuși și figurine din istorie, pe măsură ce aceștia construiesc imperii de miliarde de dolari pe fundalul unei lumi în schimbare în secolul XX.

Fiecare episod de o oră este plin de momente nostalgice, dramatizări captivante, descoperiri tehnologice incredibile și multe informații surprinzătoare.


Niciun comentariu despre subiectul „"Antici bogați și nebuni" și "Jucăriile care au schimbat lumea", printre recomandările lunii decembrie la History Channel”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile