marți, 8 noiembrie 2022

Focus Sat TV va difuza serialul "Avocatul"

Două sezoane ale serialului „Avocatul” (The Lawyer / Advokaten, 2018), producție Canal+ Original, vin la Focus Sat TV, din 10 noiembrie, de la ora 21:30 și urmează să fie difuzate, în zilele de luni și joi, câte două episoade, anunță Focus Sat printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


„Avocatul” - Imagine remisă în comunicat de către Focus Sat pentru publicare pe HD Satelit România

„Avocatul” este un serial nordic / scandi noir cu acțiunea localizată în Malmö, capitala criminalității din sudul Suediei și port situat în apropierea capitalei Danemarcei, Copenhaga. Cele două orașe sunt unite prin podul Øresund care leagă Suedia și Danemarca, dar de asemenea prin sistemele lor de justiție compatibile, care permit avocaților să profeseze de ambele părți ale strâmtorii. Serialul are un ritm intens, un ton ascuțit și dialoguri rapide, inteligente și pline de substanță.

Frank Nordling (Alexander Karim) este un avocat tânăr cu o carieră extrem de promițătoare. Când Frank află că părinții lui au fost uciși de unul dintre liderii lumii interlope din Copenhaga, Thomas Waldman (Thomas Bo Larsen), decide să se răzbune. Spre groaza lui Frank, Waldman se întâmplă să fie unul dintre cei mai importanți clienți ai firmei de avocatură, un client generos pe care firma l-a ajutat să scape de justiție în numeroase ocazii. Pentru a obține răzbunarea dorită Frank trebuie să se infiltreze în organizația lui Waldman, să devină avocatul și omul său de încredere. Sala de judecată, care constituie inima serialului, este lumea lui Frank, un univers cu care este foarte familiarizat și, de asemenea, locul unde își va căuta răzbunare. Dar nu merge totul conform planului și se trezește în mijlocul unui joc periculos. Lumea interlopă este dură, dar nimic nu îl va suprinde la fel de tare ca atunci când descoperă cât de putred este de fapt sistemul juridic danez.

De cealaltă parte, Thomas Waldman a fost implicat în lumea infractorilor de la o vârstă fragedă. A petrecut câțiva ani în închisoare, dar nu a fost acuzat sau condamnat pentru nimic în ultimul deceniu.

Prin personajele memorabile, intriga complexă și miza pusă în joc, serialul s-a dovedit a fi un succes pentru publicul din Suedia și Danemarca. Avocatul și scriitorul Jens Lapidus a participat la filmări pentru a se asigura că elementele ce țin de sistemul juridic sunt cât se poate de credibile.

Video promoțional este disponibil AICI.

Cele două sezoane ale serialului „Avocatul” vor intra în biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat, alături de numeroase alte seriale europene de succes producție Canal+ Original, printre care se numeră „Ultimele pantere”, „Posedare”, „Regele Varșoviei” „Planeta celor singuri”, „Pro și contra”, „Paris Police 1900”, „Baron Noir”, „Pedagogul”, „ZeroZeroZero”, „Moscow Noir”, „Nox”, „Secretul celor cinci”, „Ai încredere în mine”, „Ostatici în subteran”, „Ani și ani”, „Klangor”, precum și sute de alte filme din catalogul FilmBox OnDemand, documentare National Geographic și History ș.a.

Cei care nu sunt încă clienți Focus Sat pot testa gratuit timp de 7 zile Aplicația Focus Sat.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.


Niciun comentariu despre subiectul „Focus Sat TV va difuza serialul "Avocatul"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile