luni, 7 noiembrie 2022

Gala People’s Choice Awards este difuzată de E!

Ryan Reynolds, actor nominalizat la premiile Golden Globe și Grammy, producător, scenarist și antreprenor va primi distincția “The People’s Icon” la gala din 2022 a Premiilor People’s Choice. Ryan Reynolds primește titlul pentru contribuția sa în industria filmului și a televiziunii, inclusiv pentru cel mai recent film The Adam Project. Gala People’s Choice Awards 2022 va avea loc în Barker Hangar în Santa Monica, CA, și va fi difuzată de E! pe 7 decembrie, de la 22:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Ryan Reynolds - Imagine remisă in comunicat de E! pentru publicare pe HD Satelit România

„Fie că este vorba de actorie, producție, marketing sau afaceri, Ryan Reynolds are capacitatea unică de a crea bucurie și de a se conecta în mod autentic cu publicul său. A primit multe premii de-a lungul anilor, dar aceste calități înnăscute sunt cele care îl fac atât de iubit”, a declarat Cassandra Tryon, SVP, Entertainment Live Events, NBCUniversal Television and Streaming. „Abia așteptăm să îi prezentăm lui Ryan premiul „The People’s Icon” la spectacolul din acest an.”

Ryan Reynolds este un actor, producător, scenarist și antreprenor canadian apreciat. După ce și-a început cariera de actor în 1991, Reynolds a devenit cunoscut în serialul de comedie Two Guys, A Girl and a Pizza Place și în zeci de filme de succes, inclusiv The Proposal, Definitely, Maybe, Mississippi Grind și Free Guy. De trei ori câștigător al premiului PCA a fost, de asemenea, nominalizat la Globul de Aur și Premiile Grammy pentru contribuția sa în cadrul francizei Deadpool. Cel mai recent film al lui Reynold, The Adam Project este în prezent al patrulea cel mai vizionat film în limba engleză de pe Netflix din toate timpurile.

Ryan Reynolds a fost premiat și pentru campanii inovatoare pentru Deadpool, precum și Aviation Gin, Mint Mobile și Match Group. El este proprietarul Aviation Gin, Mint Mobile, Wrexham Football Club, Chief Creative Officer al MNTN și co-fondator al Maximum Effort Productions. Fast Company, Wall Street Journal și AdWeek l-au recunoscut pe Ryan drept una dintre cele mai creative voci din afacerile de astăzi.

Distincția “The People’s Icon” a mai fost acordată în trecut lui Halle Berry, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston și Melissa McCarthy.

People’s Choice Awards și Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards sunt produse de compania Den of Thieves cu Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski în rolurile de producători executivi.

Ediția din 2022 a galei People’s Choice Awards este difuzată de E! pe 7 decembrie, de la 22:00, iar transmisiunea de pe covorul roșu, Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards, demarează de la 20:00.

UPDATE 15 noiembrie 2022

LIZZO, ARTISTA CU STATUETE EMMY ȘI GRAMMY ÎN PALMARES, VA PRIMI DISTINCȚIA “THE PEOPLE’S CHAMPION” LA GALA DIN 2022 A PEOPLE’S CHOICE AWARDS

Ceremonia găzduită de Kenan Thompson este difuzată de E! pe 7 decembrie, de la 22:00!

E! a anunțat printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania că Lizzo, cântăreață, compozitoare, rapper și actriță câștigătoare a premiilor Emmy și Grammy, va primi distincția The People’s Champion la premiile People’s Choice 2022. Nominalizată de cinci ori la People’s Choice Awards, titlul reprezintă o recunoaștere a contribuțiile sale inovatoare în muzică și televiziune, precum și a angajamentului ei de a susține diversitatea și incluziunea indiferent de rasă, gen, sexualitate. Gala Premiilor People’s Choice 2022 va fi difuzată de E! pe 7 decembrie, de la 22:00 din Barker Hangar din Santa Monica, CA.

“Lizzo nu este doar o interpretă incredibil de talentată și o artistă inovatoare, ci este și un model de urmat și o inspirație pentru fanii din întreaga lume. Ea conduce cu bunătate, pledează pentru incluziune și susține diversitatea și egalitatea în industrie și nu numai”, a declarat Cassandra Tryon, SVP, Entertainment Live Events, NBCUniversal Television and Streaming. „Angajamentul ei de a înlătura barierele și de a-i motiva pe ceilalți să-și folosească propriile voci pentru a crea schimbarea o califică pentru titlul de The People’s Champion”.

Artistă de trei ori câștigătoare al premiului Grammy, Lizzo a schimbat sunetul, sufletul și spiritul muzicii și a culturii pop. Anul acesta ea a lansat albumul „SPECIAL”. Albumul conține hitul „About Damn Time”, care a ajuns pe locul 1 în „Hot 100” Billboard după ce a fost utilizat pe TikTok în peste 5 milioane de videoclipuri. Piesa a marcat al patrulea hit al lui Lizzo din top 10 „Hot 100”, după „Truth Hurts”, „Good As Hell” și „Rumors (Feat. Cardi B).”

Albumul lui Lizzo din 2019, “CUZ I LOVE YOU”, a fost numărul 4 în topul Billboard 200, propulsat de hiturile care au făcut istorie “Tempo (Feat. Missy Elliott)”, “Juice”, “Good As Hell” și “Truth Hurts”, cel din urmă a urcat pe locul #1 în topul Billboard “Hot 100” transformând-o pe Lizzo în a treia femeie rapper din istorie care a ajuns în top 3 cu o piesă solo și prima femeie de culoare, artistă R&B, care a urcat pe prima poziție în top din 2012. Numită de Rolling Stone în topul ”500 Greatest Songs Of All Time”, piesa “Truth Hurts” a câștigat în 2020 un premiu Grammy pentru “Best Pop Solo Performance” alături de “CUZ I LOVE YOU (DELUXE)” care a primit în acel an premiul Grammy la categoria “Best Urban Contemporary Album” și piesa “Jerome” a câștigat “Best Traditional R&B Performance.”

Încoronată în 2019 “Entertainer of the Year” de către TIME și Entertainment Weekly, Lizzo a fost pe coperta numeroaselor reviste din întreaga lume printre care Vanity Fair, Variety, People, Rolling Stone, Billboard, Elle, British Vogue și multe altele. Printre aparițiile ei televizate memorabile se numără cele în care Lizzo a cucerit scena la American Music Awards, MTV Video Music Awards, BET Awards, când a prezentat și a performat în emisiunea Saturday Night Live și cea în care a avut un recital remarcabil pe scena premiilor GRAMMY. Lizzo poate fi văzută în emisiunea de tip reality, premiată cu Emmy, “Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls” disponibilă excusiv pe Prime Video. Lizzo a adăugat recent în palmares și titlul de antreprenor în industria modei când și-a asociat imaginea cu compania Fabletics, Inc. pentru lansarea brandului de haine modelatoare, YITTY, cu mărimi de la 6XL la XS.

Titlul de “The People’s Champion” a mai fost acordat în trecut lui Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Tyler Perry, P!nk și Bryan Stevenson.

Gala People’s Choice Awards 2022 și Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards sunt produse de Den of Thieves cu Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski în rolurile de producători executivi.

UPDATE 22 noiembrie 2022

ARTISTA PREMIATĂ CU GRAMMY, SHANIA TWAIN VA PRIMI DISTINCȚIA “MUSIC ICON” LA GALA PEOPLE’S CHOICE AWARDS 2022


E! a anunțat că Shania Twain, superstar internațional, câștigătoare a cinci premii Grammy, va primi trofeul „Music Icon” la premiile People’s Choice 2022.

Fiind cea mai vândută artistă country pop din toate timpurile, Shania Twain primește acest trofeu în semn de recunoaștere pentru cariera sa record întinsă pe parcursul a patru decenii. Cu hituri precum „That Don’t Impress Me Much” și „Man! I Feel Like a Woman!”, Shania Twain a reușit să creeze o punte între muzica country și muzica pop, marcând pentru totdeauna industria muzicală și cultura pop. Premiile People’s Choice 2022 vor fi difuzate pe E! pe 7 decembrie de la 4:00 am și în reluare, de la 22:00 din Barker Hangar în Santa Monica, CA.

Pe lângă lângă acceptarea premiului, Shania Twain va urca pe scenă pentru a interpreta o selceție a celor mai mari hituri, precum și noua sa melodie „Waking Up Dreaming” de pe viitorul ei album „Queen of Me”, care urmează să fie lansat pe 3 februarie 2023. Va marca prima ei întoarcere pe scena PCA din 2005, când a luat acasă premiul pentru “Favorite Country Female Singer”.

„Sunt incredibil de onorată să fiu numită Music Icon”, a declatat Shania Twain. „Am cei mai tari fani din lume! Ei m-au susținut încă de la început și dragostea și pasiunea lor mă ajută în continuare. Sunt încântată să mă întorc în turneu și să le aduc noua mea muzică și piesele lor favorite și ce modalitate mai bună de a începe decât la People’s Choice Awards!”.

Superstar internațional, compozitoare apreciată și celebritate cu stil unic, Shania Twain are în palmares cinci statuete Grammy. Cu cinci albume lansate și peste 100 de milioane de albume vândute în întreaga lume, rămâne cea mai vândută artistă country pop din toate timpurile. Hiturile ei includ „Any Man of Mine”, „That Don’t Impress Me Much”, „You’re Still the One” și „ Man! I Feel Like A Woman!". Primul album în ultimii 15 ani, „NOW”, a fost lansat în septembrie 2017 și a debutat pe locul 1 în Top 200 de albume Billboard, făcându-l prima lansare country feminină în peste trei ani care a ajuns în topul tuturor genurilor. Lansarea a fost urmată de un turneu mondial cu spectacole la care toate biletele au fost epuizate rapid.

În 2021, Shania Twain și-a început a doua rezidență în Las Vegas, numită „Let’s Go!” care s-a vândut complet și a continuat până în septembrie 2022. În iulie 2022, Netflix a lansat „Shania Twain: Not Just a Girl”, un documentar despre viața și cariera ei. În octombrie 2022, Shania Twain a anunțat lansarea noului ei album „Queen of Me”, care urmează să fie lansat pe 3 februarie 2023, împreună cu un turneu global „Queen of Me” care începe în aprilie 2023.

The 2022 People’s Choice Awards și Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards sunt ambele produse de Den of Thieves împreună cu producătorii executivi Jesse Ignjatovic, Evan Prager și Barb Bialkowski.

Live from E!: The 2022 People’s Choice Awards va începe seara cu aparițiile speciale de pe covorul roșu la ora 2:00 am, transmise în reluare și la ora 20:00.


Niciun comentariu despre subiectul „Gala People’s Choice Awards este difuzată de E! ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile