miercuri, 23 noiembrie 2022

Jocurile "STAR WARS: Squadrons" (2020) de la EA și "Evil Dead: The Game" (2022), gratuite pentru PC la Epic Games

Jocul "STAR WARS: Squadrons" de la EA (Electronic Arts) este oferit gratuit de către cunoscutul magazin de jocuri online al Epic Games în perioada 24 noiembrie - 1 decembrie 2022. Jocul are prețul normal de 190 lei (fiind un joc relativ recent, lansat in anul 2020), dar poate fi adaugat gratis și permanent în biblioteca dvs. din Epic Games, dacă îl revendicați în perioada menționată.





Jocul "STAR WARS: Squadrons", gratuit


Jocul poate fi obținut gratis în perioada promoției, dând click AICI (desigur, este necesar sa va conectați în contul dvs. Epic Games sau sa creați unul, daca nu aveți deja).

"Star Wars: Squadrons" este un joc de luptă spațială plasat în universul Star Wars, dezvoltat de Motive Studios și publicat de Electronic Arts. A fost lansat pentru Microsoft Windows, Xbox One și PlayStation 4 pe 2 octombrie 2020 și pentru Xbox Series X/S pe 3 decembrie 2020. 

Jocul oferă atât moduri de joc multiplayer, cât și o campanie pentru un singur jucător. Jocul alternează între Escadrila Avangardă a Noii Republici și Escadrila Titan a Imperiului Galactic, ambele fiind implicate în Proiectul Starhawk al Republicii. Escadrila Vanguard încearcă să asigure finalizarea proiectului, în timp ce Escadrila Titan încearcă să oprească realizarea proiectului. 

Jocul a primit recenzii în general pozitive la lansare, obținând aprecieri pentru gameplay-ul său captivant, elementele vizuale și componenta sa multiplayer. A primit însă și critici pentru povestea sa și lipsa de conținut. 

Jocul se joacă exclusiv la persoana întâi. Cabina de pilotaj prezintă jucătorului informații despre joc. Jucătorii preiau fie controlul luptătorilor fie din Imperiul Galactic, fie din Noua Republică. Pe măsură ce jucătorii câștigă mai multă experiență, ei pot debloca noi arme, scuturi, upgrade-uri și diverse articole de cosmetizare pentru pilot și nava lor. Finalizarea provocărilor zilnice și a provocărilor operaționale le va oferi jucătorilor Glorie, care poate fi cheltuită pentru achiziționarea de deblocări vizuale. Jucătorii pot verifica starea navei, scuturile și puterea prin vizualizarea instrumentelor din cabina navei.

Gameplay-ul se bazează pe clase, atât Noua Republică, cât și Imperiul având patru clase de luptători din care jucătorul poate alege: Fighter (TIE Fighter for the Empire și X-Wing for the Republic), Interceptor (TIE Interceptor și A-Wing) , Bomber (TIE Bomber și Y-Wing) și Support (TIE Reaper și U-Wing). O actualizare a adăugat B-Wing la clasa de bombardier pentru Noua Republică și TIE Defender pentru clasa de luptători a Imperiului Galactic.

Jocul are două moduri multiplayer și un mod single-player. Povestea jocului are acțiunea plasată după Bătălia de la Endor și distrugerea celei de-a doua Stele a Morții. Narațiunea alternează între doi piloți din Escadrila Avangardă a Noii Republici și Escadronul Titan al Imperiului. Jocul oferă două moduri online: Dogfight, care este un mod de echipă deathmatch care acceptă 10 jucători, și Fleet Battles, în care două echipe de până la 5 jucători concurează pentru a-și distruge reciproc navele de bază.

"Evil Dead: The Game", de asemenea gratuit


Un alt joc gratuit oferit de Epic Games până pe 24 noiembrie 2022 este "Evil Dead: The Game", lansat chiar anul acesta. Cu siguranță interesant pentru fanii acestei francizei, jocul are prețul normal de 153.99 lei, dar poate fi adaugat gratuit (dând click AICI) până la data calendaristica menționată. Ulterior, la fel ca în cazul "STAR WARS: Squadrons", jocul va rămâne permanent în contul dvs. Epic Games, deci îl veți putea descarcă si instala oricand doriți, chiar si după finalizarea promoției.

"Evil Dead: The Game" este un joc de supraviețuire lansat în anul 2022, bazat pe franciza Evil Dead. A fost dezvoltat și publicat de Sabre Interactive. Dispune de un mod de joc în echipă și unul de luptă jucător contra jucător (PvP). Jocul îl prezintă și pe Bruce Campbell în rolul lui Ash Williams, precum și pe Dana DeLorenzo în rolul Kelly Maxwell și pe Ray Santiago în rolul lui Pablo Simon Bolivar din serialul de televiziune "Ash vs Evil Dead". Modul single-player necesită o conexiune la internet pentru a fi jucat. Jocul are un sistem de creștere a nivelului, precum și un arbore de dezvoltare a abilităților. De asemenea, are mai multe hărți, inclusiv cabana din pădure din seria de filme Evil Dead, împreună cu peste 25 de arme, inclusiv cele ale lui Ash.


2 comentarii despre subiectul „Jocurile "STAR WARS: Squadrons" (2020) de la EA și "Evil Dead: The Game" (2022), gratuite pentru PC la Epic Games ”:
Anonim

Nu stiam ca a fost lansat un joc Evil Dead. Dar STAR WARS: Squadrons il voi juca neaparat. Chiar vroiam sa il cumpar, asa ca a picat la fix oferta asta sa il iau gratuit. Mulțam de info, as fi ratat-o fara sa stiu de ea de la voi!!

Gabriel10

Ms de pont. De peste 2 ani adun jocuri gratuite de la ei Epic Games în cont, cred ca am vreo 300 jocuri luate pe promoții dinastea fără sa dau un ban. Acum aștept Black friday de la ei unde se da zilnic câte un joc, sper pana la finele anului sa mai strâng vreo 30 de jocuri. Când ajung la 500 ma gândesc sa vând contul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile