luni, 26 decembrie 2022

Jocul de top "Death Stranding", gratuit la Epic Games

În seria de 15 jocuri gratuite oferite gratuit de Epic Games anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, se remarcă astăzi un titlu excepțional. Jocul recent și de top AAA "Death Stranding" poate fi adaugat în mod gratuit și păstrat apoi permanent în biblioteca dvs de jocuri Epic Games. Dar grăbiți-vă, doar până deseară la ora 17:59 puteți obține gratis acest joc.

Death Stranding este un joc de acțiune din 2019 dezvoltat de Kojima Productions și publicat de Sony Interactive Entertainment pentru PlayStation 4. Este primul joc al regizorului Hideo Kojima și Kojima Productions, după despărțirea de Konami, în 2015. O versiune pentru Microsoft Windows, licențiată de Sony, a fost lansat de 505 Games în iulie 2020, acesta fiind cea oferita gratuit astăzi de Epic Games.

Jocul are acțiunea plasată în Statele Unite: ca urmare a unui cataclism, creaturi distructive au început să cutreiere Pământul. Jucătorii îl controlează pe Sam Porter Bridges (Norman Reedus), un curier însărcinat să livreze provizii coloniilor izolate și să le reconecteze printr-o rețea de comunicații fără fir. Alături de Reedus, jocul îi prezintă pe actorii Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Margaret Qualley, Troy Baker, Tommie Earl Jenkins și Lindsay Wagner, pe lângă personajele secundare asemănătoare cu Guillermo del Toro și Nicolas Winding Refn.

Death Stranding a primit recenzii în general pozitive, criticii lăudând prestația vocală, coloana sonoră și elementele vizuale, cu recenzii mai diverse însă în ceea ce privește jocul în sine și povestea sa. Jocul a fost nominalizat și a câștigat mai multe premii, inclusiv Jocul anului. Până în iulie 2021, jocul se vânduse în 5 milioane de copii în întreaga lume.

O continuare, Death Stranding 2, este în dezvoltare pentru PlayStation 5. O adaptare cinematografică este de asemenea în producție.

Jocul Death Stranding poate fi adaugat gratuit in biblioteca dvs până cel mai târziu pe 26 decembrie 2022, ora 17:59, de la adresa web de AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Jocul de top "Death Stranding", gratuit la Epic Games”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile