marți, 13 decembrie 2022

Recomandările lunii ianuarie 2023 la History Channel

În luna ianuarie, „Iarna Misterelor” se întoarce la History Channel cu noi mistere care așteaptă să fie dezlegate. William Shatner cercetează povești încă nesoluționate pentru a scoate la iveală inexplicabilul, frații Rick și Marty Lagina continuă ambițioasa explorare a insulei Oak pentru al zecelea an consecutiv, Giorgio Tsoukalos pătrunde în investigația globală a OZN-urilor, iar Lance Reddick analizează cele mai bine păzite secrete ale Americii, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România. Mai multe informații puteți găsi mai jos.

"Iarna Misterelor" - Imagine remisa în comunicat de History Channel pentru publicare pe HD Satelit România


Iarna Misterelor


Din 3 ianuarie, marțea și miercurea, de la ora 21:00

În luna ianuarie, „Iarna Misterelor” se întoarce la HISTORY Channel cu noi mistere care așteaptă să fie dezlegate! William Shatner cercetează povești încă nesoluționate pentru a scoate la iveală inexplicabilul, frații Lagina continuă ambițioasa explorare a insulei Oak pentru al zecelea an consecutiv, Giorgio Tsoukalos pătrunde în investigația globală a OZN-urilor, iar Lance Reddick analizează cele mai bine păzite secrete ale Americii.


Inexplicabil cu William Shatner (parte din Iarna Misterelor)


Marțea, ora 21:00

Titlul original: The UnXplained with William Shatner

În emisiunea „Inexplicabil” bine-cunoscutul William Shatner explorează cele mai fascinante, ciudate și inexplicabile mistere ale lumii. De la întâlniri cu OZN-uri la dispariții misterioase și până la posedări malefice, William Shatner încearcă să afle adevărul din spatele celor mai bizare, misterioase și remarcabile evenimente relatate vreodată. Cu ajutorul savanților de top, cu mărturii de primă mână și reconstituiri dramatice, telespectatorii dobândesc o perspectivă șocantă asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat - și de ce.


Extratereștri Antici (parte din Iarna Misterelor)


Miercurea, ora 21:00

Titlul original: Ancient Aliens

Seria cult „Extratereștri Antici” continuă căutarea globală a dovezilor privind existența extratereștrilor și a vizitelor acestor forme de viață necunoscute pe Pământ în urmă cu mii de ani. De la știrile recente privind finanțarea de către guvernul american a activităților de investigare a OZN-urilor până la descoperirile recente din interiorul Marii Piramide din Egipt, în fiecare episod Giorgio Tsoukalos abordează diverse subiecte legate de extratereștri cu detalii istorice, stă de vorbă cu oameni de știință de rang mondial, arheologi și cercetători din toată lumea.


Statele Unite ale Americii: Cartea Secretelor cu Lance Reddick (parte din Iarna Misterelor)


Din 25 ianuarie, miercurea, de la ora 21:00

Titlul original: America’s Book of Secrets

Ce s-ar întâmpla dacă ar exista o carte în care sunt păstrate cele mai bine păzite secrete ale Americii? Povestea Statelor Unite poate fi spusă în multe feluri. În timp ce o mare parte din SUA este bine documentată și disponibilă publicului larg, există o altă istorie mai profundă, una care a fost învăluită în secrete și ascunsă de ochii publicului; acestea sunt poveștile pe care le va dezvălui actorul Lance Reddick.


Blestemul Insulei Oak | Sezonul 10 (25x60')


Premiera marți 10 ianuarie, de la ora 22:00
Titlul original: The Curse of Oak Island

În cel de-al zecelea sezon al serialului „Blestemul insulei Oak”, frații Rick și Marty Lagina, împreună cu echipa lor, se întorc pentru a face cel mai mare demers încercat vreodată pentru a rezolva misterul de 227 de ani al insulei Oak.

După ce, în urmă cu un an, au fost găsite urme mari de argint și aur în zona Gropii cu Bani, echipa va lucra cu geologul Dr. Ian Spooner pentru a stabili poziția exactă a posibilei comori. Între timp, o nouă operațiune de foraj va aduce progrese incredibile, inclusiv descoperirea unor tuneluri și camere artificiale care ar putea avea legătură cu un depozit de comori. Și, pentru prima dată în căutarea lor, frații vor coborî și vor explora un vechi puț care ar putea fi legat de Groapa cu Bani originală.

După ce, în urmă cu un an, a fost detectată prezența unor concentrații ridicate de argint și aur în zona Gropii cu Bani, echipa va lucra cu geologul Ian Spooner pentru a identifica poziția exactă a posibilei comori. Între timp, o nouă operațiune de foraj va face progrese incredibile, inclusiv descoperirea unor tuneluri și camere artificiale care ar putea avea legătură cu o rezervă de comori. Și, pentru prima dată în căutarea lor, frații Lagina vor coborî și vor explora un vechi puț care ar putea fi legat de Groapa cu Bani originală.

Marty și Alex Lagina vor călători în Anglia, unde vor face noi conexiuni uimitoare între misterul Insulei Oak și Cavalerii Templieri, care susțin teoria regretatei scriitoare Zena Halpern, conform căreia ordinul religios medieval ar fi putut într-adevăr să îngroape o comoară pe insulă acum mai bine de șapte secole.

Între timp, detectarea strategică a metalelor și scanarea nivelului subteran vor furniza indicii uimitoare și descoperiri valoroase pe loturile 4, 8 și 32, care vor servi la validarea unei hărți din secolul al XIV-lea despre care se crede că ar fi fost realizată de templieri.

În sezonul al zecelea vor fi cercetate noi puncte pe insulă: o posibilă structură din secolul al XII-lea va fi investigată pe Lotul 26. De asemenea, echipa va achiziționa mult râvnitul Lot 5, situat în centrul insulei. Anterior deținut de regretatul Robert Young, Lotul 5 a condus la numeroase descoperiri de-a lungul anilor pentru fostul partener al regretatului Fred Nolan, inclusiv monede vechi de secole și pietre sculptate de origine misterioasă. Pe măsură ce investigația continuă, echipa va face descoperiri care ar putea împinge cronologia misterului mai departe decât și-ar fi putut imagina cineva.

În cele din urmă, echipa va lucra cu autoritățile guvernamentale pentru a continua explorarea mlaștinii triunghiulare. Deși obținerea permiselor s-a dovedit a fi un proces care a necesitat mult timp din cauza artefactelor indigene antice care au fost descoperite anul trecut, echipa este hotărâtă să dezvăluie adevărul despre mlaștina presupusă a fi creată de om, unde au descoperit în ultimii ani figuri de piatră misterioase și dovezi ale unei nave îngropate. Din toate punctele de vedere, sezonul al zecelea se anunță a fi cel mai istoric, interesant și prosper de până acum pentru „Frăția săpăturilor”!OZN-uri la Antipozi (6x60')


Premiera marți, 24 ianuarie, de la ora 21:00
Titlul original: Close Encounters Down Under

Această serie în 6 episoade reprezintă cea mai cuprinzătoare investigație asupra întâlnirilor cu OZN-uri din Australia și Noua Zeelandă realizată vreodată.

Scoțând la iveală povești nemaivăzute despre apariții ale OZN-urilor, răpiri și alte evenimente paranormale, „OZN-uri la Antipozi” este o investigație a unora dintre cele mai bizare întâlniri cu extratereștrii din toate timpurile. Din Alpii Noii Zeelande până în accidentatul Outback australian, fiecare episod abundă de înregistrări rare, materiale de arhivă recent desecretizate și mărturii înfiorătoare de prima mână.

Martori oculari, experți și excentrici intervin cu privire la evenimente recente, mistere vechi de zeci de ani și legende străvechi, împărtășind povești stranii despre cel mai frecventat punct de atracție extraterestră de pe Pământ.


Despre HISTORY Channel®

HISTORY Channel® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY Channel® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY Channel® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

HISTORY Channel® a fost lansat în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradus în 37 de limbi. HISTORY Channel® reprezintă principala televiziune din portofoliul A+E Networks.

HISTORY Channel® este disponibil în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, cablu și satelit din țară, inclusiv: Digi, Focus Sat, Orange TV, Vodafone.


Un comentariu despre subiectul „Recomandările lunii ianuarie 2023 la History Channel”:
Anonim

cum spuneam MEREU ,HISTORY CHANNEL THE BEST TV!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile