luni, 9 ianuarie 2023

Seria de filme "Mistere la fotografie", la Diva din 11 ianuarie 2023

Cine crede că profesia de fotograf este una sigură este invitat să urmărească noua serie de filme difuzate în ianuarie la DIVA. Seria de filme Mistere la fotografie (Picture Perfect Mysteries, 2019) vine la DIVA, premieră în România, din 11 ianuarie, miercurea, de la 21:00, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Personajul principal Allie Adams (Alexa PenaVega) este un fotograf profesionist, care deține propriul studio și se folosește de abilitățile ei pentru a rezolva cazuri de crimă alături de chipeșul Detectiv Sam Acosta (Carlos PenaVega). Actorii care îi interpreteză pe Sam și Allie formează un cuplu în viața reală, sunt căsătoriți din 2014 și au 3 copii.

11 ianuarie aduce Mistere la fotografie: Moarte la nuntă (Picture Perfect Mysteries: Newlywed and Dead, 2019). Allie participă la o nuntă ca fotografă când mirele este ucis în timpul primului dans. În calitate de fost iubit al miresei, fratele lui Allie se transformă în suspect. Va reuși poliția sau Allie și prietenii să rezolve crima? Oare de câte cadre este nevoie pentru a descoperi adevăratul făptaș?

Pe 18 ianuarie este difuzat filmul Mistere la fotografie: Diamante letale (Picture Perfect Mysteries: Dead Over Diamonds, 2020). Fotografa Allie Adams a fost angajată să pozeze o gală la galeria de artă organizată pentru a evidenția colecția unui localnic. Colecția include tablouri, fotografii și chiar un colier valoros. Înainte de ivirea zorilor colierul este furat. Desigur, detectivul Sam Acosta este desemnat să investigheze cazul. Dar nu trece mult până când un cadavru este descoperit și ancheta capătă o nouă dimensiune, iar Sam și Allie încercă să-și dea seama ce s-a întâmplat.

25 ianuarie vine cu Mistere la fotografie: Primadona ucisă (Picture Perfect Mysteries: Exit, Stage Death, 2020). În culise, în seara de deschidere a unei noi piese, fotografa Allie Adams descoperă cadavrul artistei principale, ucisă înainte de ridicarea cortinei. În timp ce detectivul poliției din Willow Haven, Sam Acosta, demarează ancheta, el o invită pe Allie să-l ajute în acest caz. Implicarea lui Allie o face o țintă atunci când se apropie prea mult de adevăr.

Toți ochii la DIVA, zâmbiți și urmăriți fără să clipiți Mistere la fotografie, în zilele de miercuri din luna ianuarie, de la 21:00.


Promoționalul video în limba română se poate viziona dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Seria de filme "Mistere la fotografie", la Diva din 11 ianuarie 2023”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile