luni, 20 februarie 2023

FilmBox+ a lansat Smart Channels

Serviciul global de streaming FilmBox+ al SPI International a lansat recent Smart Channels, o serie de televiziuni inteligente care combină aspectele de vizionare liniară și la cerere. Acestea constau în liste de redare special realizate cu conținut la cerere, care sunt redat back-to-back, asemănător cu canalele tradiționale, precizează SPI International printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


FilmBox+ a lansat Smart Channels - Imagine remisă în comunicat de SPI pentru publicare pe HD Satelit România

Canalele tv online digitale sunt exclusiv pentru platforma FilmBox+ și sunt disponibile în întreaga lume. Abonații pot acum primi fluxul de canale inteligente specifice unui gen sau dedicate unui anumit conținut, actori sau regizori, împreună cu catalogul VOD și canalele liniare ale FilmBox+.

FilmBox+ a lansat până acum 157 de canale inteligente la nivel global, disponibilitatea acestora variind în funcție de teritoriu (Europa, zona Adriaticii, Bulgaria, Ungaria, România și Turcia). Mai multe canale inteligente vor fi disponibile în lunile următoare.

Oamenii din întreaga lume apreciază experiența de vizionare liniară, deoarece acesta le permite să descopere conținut nou și interesant pe care altfel l-ar putea rata. Canalele inteligente combina cele mai bune aspecte ale vizionării la cerere cu cele ale vizionării liniare, permițând spectatorilor să descopere conținut pe care altfel l-ar putea rata, navigând printr-o bibliotecă vastă de programe, a spus Haymi Behar, CMO și CDO la SPI International.

Canalele inteligente disponibile în prezent în întreaga lume includ televiziuni specifice genului, cum ar fi FilmBox Kids, FilmBox Comedy, FilmBox Crime, FilmBox Horror, FilmBox Romance, FilmBox Documentary, și mai multe canale verticale de filme care difuzează capodopere clasice ale maeștrilor cinematografiei sau din anii 1940 și 1950. Abonații pot accesa, de asemenea, canale tematice dedicate diverselor programe de lifestyle, inclusiv sporturi nautice și arte marțiale mixte.

Smart Channels este o inovație care permite crearea de noi canale de streaming dedicate prin CMS-ul FilmBox+. Indiferent dacă abonații preferă competițiile de navigație sau filmele lui Tarkovsky, acum pot găsi un canal creat pe gustul lor fără probleme în cadrul platformei, a mai spus Haymi Behar, CMO și CDO la SPI International..

Recent, FilmBox+ și-a îmbunătățit experiența de utilizare lean-back prin introducerea funcționalității EPG pentru canale liniare care emulează experiența de zapping TV. Acum, funcția Smart Channel se bazează pe această funcționalitate cu selecții de canale mai dedicate. Făcând clic pe butonul de informații de lângă un film din Smart Channel EPG, telespectatorii pot începe să-și vizioneze selecția de la început prin meniul la cerere al FilmBox+, care creează o tranziție lină între experiența de vizionare liniară și cea la cerere.

Abonații pot accesa instantaneu la un catalog VOD extins și canale live de pe orice dispozitiv conectat la internet. Selecția de conținut bine aleasă de pe FilmBox+ prezintă succese de la Hollywood cu vedete de renume mondial, bijuterii ale cinematografiei mondiale independente, seriale TV, documentare, programe de lifestyle și multe altele. Publicul poate accesa serviciul la www.filmbox.com pe Internet.

Despre Despre SPI International

SPI International este o companie media globală, care face parte din Canal+. Aceasta operează 42 de canale de televiziune pe șase continente și este un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut la nivel mondial. Cu o experiență vastă în industria televiziunii și radiodifuziunii, SPI operează mai multe canale de televiziune cu plată și gratuite în regiunile Europei Centrale și de Est, Europa de Vest, CSI și fosta Iugoslavie, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia, Olanda și Rusia. SPI este unul dintre principalii furnizori de servicii de film din țările în care își desfășoară activitatea, iar FilmBox este televiziunea sa emblematică de film.

SPI Group deține o suită de mărci care sunt nume cunoscute, precum FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming. Brandurile SPI ajung în milioane de case prin operatori, platforme partenere și produse digitale SPI proprii la nivel global. Compania lucrează cu peste 700 de operatori din întreaga lume și utilizează tehnologia de ultimă oră pentru a oferi abonaților săi acces la conținutul liniar și la cerere al SPI, precum și la serviciul FilmBox +, care are peste un milion de abonați.

SPI a lansat recent un nou serviciu digital, Dizi, un agregator de ultimă generație al celor mai bune seriale turcești din întreaga lume. Compania deține și operează activele de marcă ale serviciilor de film premium Film1 din Olanda, inclusiv patru canale liniare și un serviciu la cerere. De peste 25 de ani, SPI International este un distribuitor de top al filmelor artistice și programelor de televiziune pe piața internațională. Prin alianțele sale solide cu furnizorii mari de servicii de televiziune, SPI asigură conținut atractiv, foarte popular și extrem de cerut. Mai multe informații despre companie pot fi găsite la adresa www.spiintl.com.

Notă: Conform unui cititor al HD Satelit, noile televiziuni Smart nu sunt încă introduse și în aplicațiile de pe televizoarele LG și Samsung, dar vor fi introduse în curând, printr-un nou update pentru aplicații.


3 comentarii despre subiectul „FilmBox+ a lansat Smart Channels”:
Anonim

FilmBox+ are calitate SD sau HD?

Anonim

Nu ma mira nimic. Viitorul televiziunii fie ea prin cablu, iptv sau dth or sa fie platformele online. Iți iei un smart si in functie de cat plătești te uiti la ce vrei.

Radu

Pentru primul anonim: toate aceste noi televiziuni smart sunt HD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile