joi, 2 martie 2023

"Paris Police 1905", în exclusivitate în România la Focus Sat

În data de 30 martie, Focus Sat va lansa în exclusivitate în România noua producție Canal+ Original "Paris Police 1905" (sezonul 2 al serialului noir francez "Paris Police 1900"), disponibilă în Aplicația Focus Sat și la Focus Sat TV, difuzat luni și joi, de la ora 22:00, anunță operatorul DTH printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Această continuare a primului sezon, "Paris Police 1900", care a fost lansat în octombrie 2021, își prezintă povestea în 6 noi episoade, care încep în Ajunul Crăciunului din 1904. Acțiunea începe cu descoperirea unui nou corp neidentificat în parcul Bois de Boulogne din capitala Franței, iar inspectorul Antoine Jouin (interpretat de Jérémie Laheurte, din "Adèle: Capitolele 1 și 2") conduce investigația, care îl va duce într-o zonă secretă a orașului unde cele mai întunecate dorințe prind viață și unde toți infractorii din Paris se simt ca și cum ar fi acasă.

În paralel, șeful poliției, Louis Lépine (interpretat de Marc Barbé, din "La Vie en Rose"), se luptă cu problemele sale personale. Marguerite "Meg" Steinheil (interpretată de Evelyne Brochu, din "Orphan Black") este o curtezană care conduce o organizație ilegală și se folosește de expozițiile de pictură ale soțului ei pentru a-și ascunde adevărata ocupație. Toate personajele sunt implicate într-un vârtej de vicii, corupție și șantaj, în care toată lumea are ceva de ascuns, inclusiv poliția.

Noile episoade sunt regizate de Julien Despaux ("Zona neagră" / "Black Spot") și Frédéric Balekdjian (premiat la Festivalul de Film de la Berlin 2005 pentru "Les mauvais joueurs"). Decorurile au fost concepute de Pierre Quefféléan (câștigător al Premiului César 2018 la categoria "cele mai bune decoruri" pentru filmul "La revedere acolo sus" / "Au revoir là-haut"), iar garderoba, care este axată pe piese vestimentare de iarnă, este creată de Anaïs Romand (câștigătoare a 3 Premii César pentru costume).

Serialul-eveniment "Paris Police 1905" dezvăluie o altă față a perioadei idilice La Belle Époque (1871-1914). În premieră în România, acesta este o poveste plină de vicii și viciați, riguros documentată și cu o intrigă bine construită, care aduce la viață o lume fascinantă.

Teaserul poate fi vizionat AICI.

În plus, pasionații de seriale europene pot explora biblioteca VOD din Aplicația Focus Sat, unde vor găsi o mulțime de seriale captivante de la Canal+ Original, printre care "Toate acele lucruri", "Regăsirea", "Ridley Road", "Ultimele pantere", "Posedare", "Avocatul", "Regele Varșoviei", "Planeta celor singuri", "Pro și contra", "Paris Police 1900", "Baron Noir", "Pedagogul", "ZeroZeroZero", "Moscow Noir", "Nox", "Secretul celor cinci", "Ai încredere în mine", "Ostatici în subteran", "Ani și ani", "Klangor" și "Spirala crimei", precum și sute de alte filme, seriale și documentare. Aplicația Focus Sat poate fi testată gratuit timp de 7 zile chiar și de cei care nu sunt clienți Focus Sat.


Niciun comentariu despre subiectul „"Paris Police 1905", în exclusivitate în România la Focus Sat”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile