duminică, 5 martie 2023

RNT furnizează abonaților routere Wi-Fi 6 Dual-Band

RNT a anunțat clienții că, pentru a beneficia de cea mai bună experiență WIFI, acestia pot utiliza routerul Wi-Fi 6 Dual-Band TP Link Archer AX 1800 (AX23), furnizat gratuit de operator, precizează Gabriel Sârbu de la Real Network and Tel Bucuresti printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Router-ul poate fi obținut gratuit:

- apelând la programul Rabla pentru routere, operatorul înlocuind routerul wireless vechi cu unul de generație nouă.

- prin abonare la RNT, optând pentru pachetul de internet 1 Gbps și orice pachet de TV.

Pentru a se asigura că utilizatorul va beneficia de toate avantajele oferite de soluție, instalarea si configurarea va fi efectuată de un tehnician RNT, direct acasă la utilizator.

Routerul este unul 802.11 AX) și poate atinge viteze de până la 1.8 Gbps, 1201 Mbps în banda de 5 GHz si 574 Mbps în banda de 2.4 GHz, asigurând streaming eficient și viteze mari de descărcare.

Conform operatorului, acoperirea Wi-Fi furnizată de router este extinsă: 4 antene externe și tehnologia Beamforming colaborează pentru a oferi un semnal Wi-Fi puternic și stabil în locuință.

WPA3 imbunatateste securitatea cibernetică ale rețelelor personale. Criptarea asigură siguranța parolei Wi-Fi și protecția îmbunătățită împotriva atacurilor Brute-Force.

Se poate crea o rețea o retea Mesh extinsă alaturi de alte dispozitive TP-Link compatibile cu tehnologia OneMeshTM. Utilizatorul poate conecta în mod inteligent dispozitivele mobile la router sau la extendere, în funcție de care dintre acestea oferă cea mai bună conexiune în diferite zone ale locuinței. Routerul și extenderele împărtășesc un singur nume Wi-Fi, pentru ca utilizatorul să rămână mereu conectat atunci când se deplasează prin casă.

Controlul parental oferă numeroase funcții de control parental, precum blocarea website-urilor periculoase, managementul profilurilor de utilizator sau pauze de la internet.

Ce este conexiunea MESH ?

O rețea mesh Wi-Fi este un sistem interconectat de dispozitive, folosite pentru a crea si opera o rețea wireless. Acestea comunicai între ele pentru a stabili cea mai buna cale de transmitere a datelor între diferitele dispozitive conectate la rețea. Astfel, utilizatorul poate folosi aceeași denumirea a rețelei wireless și aceeași parolă pe toate echipamentele folosite, făcând astfel migrarea terminalelor mai simplă și rapidă.

Pentru clienții casnici sunt diponibile 2 tipuri de abonament de internet de la RNT:

START

Viteza descărcare: 500 Mbps

Viteza încărcare: 500 Mbps

PLUS

Viteza descărcare: 1000 Mbps

Viteza încărcare: 800 Mbps

Pentru mai detalii și oferte speciale, utilizatorii pot contacta Real Network and Tel la numarul de telefon 0728.874.780 sau la adresa de email info@RNT. ro, se mai precizează în comunicatul de presă.


Despre RNT

RNT România este un furnizor servicii de internet, telefonie si televiziune. De asemenea, compania este integrator de sisteme IT si supraveghere. RNT (Real Network and Tel) este o companie cu capital 100% românesc și este prezentă pe piața de telecomunicații din anul 2003. Portofoliu de servicii acoperă atât zona de business (B2B), cât și zona de clienți rezidențiali (B2C). RNT face partea din segmentul firmelor IMM și este membră în asociația INTERLAN din 2015.

Pagina de Facebook a RNT România poate fi accesată AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „RNT furnizează abonaților routere Wi-Fi 6 Dual-Band”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile