luni, 10 aprilie 2023

Iepurașul aduce la Diva filme pline de umor și iubire

În perioada 14-16 aprilie, DIVA va difuza o serie specială de filme pline de umor și iubire pregătite special pentru zilele libere din luna aprilie. În total, iepurașul va aduce de Paşte șase filme, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania.


Primul film din listă este "Patch Adams - Un doctor trăsnit" din 1998, difuzat pe 14 aprilie la ora 21:00, o celebră comedie cu regretatul Robin Williams în rolul unui doctor atipic, care își ajută pacienții prin râs. 

A doua producție este "Hook" din 1991, care va fi difuzată în aceeași zi, la ora 23:30, un film perfect pentru întreaga familie în care Robin Williams joacă rolul lui Peter Pan și trebuie să se întoarcă în Țara de Nicăieri pentru a-și salva propriii copii de Căpitanul Hook, interpretat de Dustin Hoffman.

Pe 15 aprilie, de la ora 21:00, va fi difuzată "Vacanța" din 2006, o comedie romantică în care două femei, Amanda (Cameron Diaz) și Iris (Kate Winslet), fac schimb de case, iar la fața locului îi cunosc pe Graham (Jude Law) și Miles (Jack Black). 

Următorul film, "Doar tu și eu. Al treilea e în plus" din 2006, va fi difuzat pe 15 aprilie la ora 23:50 și prezintă povestea unui cuplu de tineri însurăței (jucați de Kate Hudson și Matt Dillon) care este scos din minți de cavalerul de onoare, Randy Dupree (Owen Wilson), care se mută pe canapeaua lor și nu are de gând să plece prea curând.

Pe 16 aprilie, de la ora 21:00, va fi difuzat "Click: Zapând prin viață" din 2006, o comedie în care un arhitect suprasolicitat (Adam Sandler) face rost de o telecomandă universală specială, care îi permite să manipuleze viața reală. În cele din urmă, eroul nostru își dă seama că ratează experiențele importante ale vieții în încercarea de a evita situațiile stresante. 

Ultimul film din serie este "Tonul perfect" din 2015, difuzat pe 16 aprilie la ora 23:25, continuarea simpaticului film din 2012, în care Anna Kendrick, Rebel Wilson și Hailee Steinfeld cântă cu foc și pasiune. De data aceasta, grupul à cappella Barden Bellas participă la o competiție muzicală internațională.

Petrece zilele libere alături de DIVA și urmărește această serie specială de filme pline de umor și iubire, în perioada 14-16 aprilie, de la ora 21:00!


Niciun comentariu despre subiectul „Iepurașul aduce la Diva filme pline de umor și iubire”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile