joi, 13 aprilie 2023

Noi televiziuni în grila Digi Online: BBC First HD, Prima Sport 2 HD, Prima Sport 3 HD, Arcadia TV HD și altele

Operatorul de servicii de televiziune cu plată RCS RDS a adăugat noi posturi în grila platformei de tv live Digi Online: BBC First HD, Prima Sport 2 HD, Prima Sport 3 HD, Arcadia TV HD, Sky News, Tralala, Global News, A7 TV și Hora Tv.

Imagine remisă într-un comunicat anterior de Digi România pentru utilizare pe HD Satelit

Serviciul de streaming tv Digi Online poate fi accesat prin intermediul mai multor aplicații, inclusiv pentru Android, iOS, pentru unele modele de televizoare Smart și alte platforme, precum si în versiune web, prin intermediul unui browser (precum Chrome, Safari etc), la adresa digionline.ro.

Accesul gratuit (cu excepția televiziunilor premium HBO și similare, pentru care este necesară achiziționarea extraopțiunii corespondente) la conținutul platformei Digi Online este disponibil pentru clienții care utilizează serviciile combinate de Digi TV și Digi Net oferite de compania menționată. Este important de menționat că accesul la conținutul Digi Online este disponibil doar pentru clienții care se află pe teritoriul României și nu poate fi accesat de către persoanele temporar în afara acestui teritoriu. 

Notă: Mulțumim lui Mihai din comunitatea de Facebook HD Satelit pentru informațiile furnizate.


20 de comentarii despre subiectul „Noi televiziuni în grila Digi Online: BBC First HD, Prima Sport 2 HD, Prima Sport 3 HD, Arcadia TV HD și altele ”:
Anonim

Super! Si oarecum de menționat si Kanal D 2, ca a înlocuit intre timp București Tv si la Digi Online.

CH+

Etno TV, Taraf TV și Favorit TV sunt deja disponibile în grila platformei DIGI Online încă din 2021.

HD Satelit România

Am actualizat, mulțumesc, CH+.

Anonim

Restul din grila must carry care nu e pe tv poate sa o bage in online pe aplicație.

Anonim

când se poate folosi app și înafara României,pt că Orange si focus funcționează.multam

Cristian

Foarte bun că au introdus BBC First HD, Sky News, Tralala TV , Hora Tv. dar așteptăm PRO TV , Acasă TV , PRO CINEMA

Anonim

Pe SMART TV nau au intrat 13-04-2923 ora 13.48

Anonim

Prima data intra pe Android, pe telefon și tabletă, pe restul platformelor intra in perioada ulterioară.

Aurelia

bine ar fi dacă ar introduce secțiunea Play pe Aplicația Digi Online de pe Smart TV

Anonim

Bine ar fi sa dezvolte sectiunea play, astfel incat sa devina cu timpul un competitor al celorlalte platforme de streaming gen Netflix,HBO Max etc.

Anonim

ce se transmite pe prima sport 2 şi 3 şi nu se transmite pe canalele digi sport? dacă e ceva înplus se merită efortul dar mi-e greu să cred că la noi dacă eşti la digi, n-ai voe să vezi ce se transmite înplus pe prima sport sau pe orange sport.

Anonim

Aplicația Digi Online exista si functioneaza de pe Smart Tv (Samsung/LG). trebuie cautata.
Se pare ca inca nu a fost lansata oficial de DIGI.

Anonim

Dar Discovery ID ???

Anonim

Dar pe digi satelit cand intra kanal d 2 ?

Anonim

Pro tv?

Cristi

Pentru "Anonim - ce se transmite pe prima sport 2 şi 3 şi nu se transmite pe canalele digi sport?" ~ nu neapărat. Un exemplu Prima sport transmite acum Campionatul european de gimnastică. Mai sunt și unele campionate de fotbal care nu se văd pe DigiSport.

Anonim

Majoritatea competițiilor sunt de pe Digisport sunt dublate pe PrimaSport. Tocmai de aceea nici nu se percepe nimic în plus la abonament în rețeaua Digi. Doar comentatorii și emisiunile lor sunt diferite. Nu e neapărat rău, e bine să fie concurență chiar și așa.

Anonim

Va rog frumos faceti in asa fel incat sa se poate accesa si din afara țării... e mare pacat...eu cel putin am nevoie de ea când nu sunt in fata tv sa pot viziona meciuri de fotbal. Cand se va intampla asta?

Anonim

nu se aude nimic de prima sport 4 si 5 in grila de cablu de la digi? chiar si la un cost suplimentar ar fi ceva pentru cei ce vor sa vada competiti sportive care nu se regasesc in portofoliul canalelor digi sport si nu sunt transmise pe prima sport 1.2.3.
Oare nu se regaseste nici un milionar de pe la noi sa faca o platforma de streaming exclusiv de sport cum e DAZN?

Anonim

Anonim Bine ar fi sa dezvolte sectiunea play, astfel incat sa devina cu timpul un competitor al celorlalte platforme de streaming gen Netflix,HBO Max etc. 13 aprilie, 2023


Din pacate digi nu va pute face asta nici daca patronii isi baga toti banii pe care ii vor cistiga urmatorii 10 ani fara sa cheltuie un leu. Cu gigantii nu te poti pune, cel mult poti primi firimituri sub forma unor parteneriate. Uite de exemplu digi din cite stiu este singurul care iti ofera hbo max la costul de 13 lei/luna daca subscrii la HBO, daca vrei hbo cu cinemax primesti acelasi lucru + canalele cinemax dar platesti 15 lei. Odata ce vei avea hbo max nu-ti va mai trebui nici hbo nici cinemax nu vei mai sta dupa program sa urmaresti ce, cind incepe. Orange ofera 6 luni hbo max gratuit la abonare dar dupa platesti 5 euro, Daca platesti abonament anual direct la hbo tot nu scapi fara un 17-18 lei / luna. Deci sa zicem digi iti ofera cea mai buna solutie daca vrei HBO max. Vodafon oferea netflix , nu stiu sincer daca o mai fac dar dupa cum vezi piata se misca iar concurenta e mare, o platforma de streaming competitoare pentru gigantii din piata nu e nici macar de domeniul SF-ului. Ce ar putea face cineva ar fi sa exploateze noi optortunitati nexplorate inca unde gigantii doar acum fac primii pasi , ma refer la Amazon care incearca se introduca sportul cu destul success as zice , DAZN e principalul jucator aici dar din pacate ei trebuie sa cumpere drepturi pentru fiecare piata in parte si sa-si adapteze continutul in fiecare regiune. Totusi in ceea ce priveste lupta inpotriva pasword sharingului e dusa in principal de ei. Ramane de vazut cit ii va tine. CE spun eu este ca digi prin drepturile achizitionate ar putea targheta o platforma exclusiv de sport atit pentru abonatii proprii cit si pentru cei al altor firme de cablu propunaning strict evenimente sportive la care abonatii normali nu au parte la o calitate optima. Au retea suficient de buna incit sa duca streamuri 1080p ba chiar mutichanel view prin splits creen sau picture in picture. Daca nu inteleg ca asta e viitorul atunci nu stiu ce sa zic. Apropo ar fi o sugestie pentru a face mai multi bani cum procedeaza spre exemplu paramount+ in state ofering acelasi content sportiv cu publicitate si fara publicitate. Dai un ban dar nu te mai deranjeaza baietii in timpu meciului cu reclamele stupide la casele de pariuri. Cam ceea ce fac momentan cu meciurile de pe canalul 4k unde nu intra reclame. SE poate , platesti dar nu esti deranjat si ai parte de calitate. Sincer nu stiu citi si-ar permite o astfel de platforma dar piata digi e suficient de mare incit ar putea exploata intreg Balkani daca ar stii sa joace bine. Ca sa vorbim si de spania sau italia cred ca acolo deja lupta e pierduta de vreme ce dazn face regulile acolo. Totusi cu niste preturi de dumping ar putrea incerca.
Trebuie doar vointa si viziune.
Succes.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile