luni, 3 aprilie 2023

Ofertă de Paște la Digi Mobil România: 50% reducere pentru 8 luni

DIGI, operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din România, lansează campania „Sărbătoare la portare” între 3 și 17 aprilie. Această campanie oferă o reducere de 50% din valoarea facturii timp de 8 luni tuturor abonaților care își portează numărul în rețeaua mobilă DIGI, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Campania Digi Mobil „Sărbătoare la portare” - imagine remisa in comunicat de Digi România pentru publicare pe HD Satelit

Această ofertă este disponibilă în magazinele DIGI, pe site-ul DIGI.ro, prin intermediul serviciului Relații Clienți și prin intermediul reprezentanților de vânzări. Promoția este valabilă pentru cei care contractează abonamentele Nelimitat, Optim 3 sau Optim 2 pe o perioadă de 24 de luni. Abonații pot alege fie reducerea de 50% din valoarea abonamentului, fie achiziționarea unui telefon în 24 de rate fixe DIGI, cu avans 0, aceasta din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI. Reducerea de 50% se aplică pentru lunile contractuale 7-10 și 19-22. În funcție de numărul de abonamente Nelimitat contractate de același client, prețul final al abonamentului variază între 3 și 5 euro/lună (TVA inclus).

Utilizatorii care optează pentru abonamentul Nelimitat beneficiază de un tarif promoțional de 2,5 euro/lună (TVA inclus), timp de 8 luni, și de avantaje nelimitate: trafic de internet, minute în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI și 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada, China și UE, pentru convorbiri cu cei dragi, indiferent de distanță.

Clienții noi interesați să achiziționeze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Nelimitat pot accesa site-ul DIGI.ro, pot vizita punctele de prezență ale companiei sau pot apela serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

DIGI este liderul segmentului de servicii de internet fix, pay-tv și telefonie fixă după cotele de piață deținute în România și unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni în Spania, Italia, Portugalia și Belgia. Potrivit ultimului raport publicat de Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații, DIGI este operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din țară, cu un procent de 98,8% din totalul populației României și deservind peste 4,9 milioane de conexiuni mobile la nivel național.

În primul trimestru al anului (ianuarie - martie), Grupul DIGI a transferat o sumă de 255 milioane de lei către bugetul de stat, reprezentând taxele și impozitele plătite de compania de telecomunicații RCS & RDS și a altor entități din Grup active pe piața locală. În 2022, Grupul a contribuit la bugetul de stat cu peste 955 milioane de lei.


Niciun comentariu despre subiectul „Ofertă de Paște la Digi Mobil România: 50% reducere pentru 8 luni”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile