marți, 25 aprilie 2023

RCS & RDS a încheiat un contract prin care obține disponibilități financiare de până la 500 milioane euro

Printr-un anunț publicat la Bursa de Valori București, DIGI a informat că filiala sa din România (RCS  RDS) a încheiat un contract, în calitate de împrumutat, prin intermediul mai multor bănci si instituții financiare. Contractul menționat este unul de facilitate senior, constând în:


Imagine remisa într-un comunicat anterior pentru uz editorial pe HD Satelit România

- un împrumut de 150 milioane euro (împrumutul este la termen) pentru o perioadă care nu va depăși data de 31 ianuarie 2028;
- un împrumut în valoare totală agregata de 100 milioane euro (împrumutul este de tip revolving), pentru perioada de 3 ani de la semnarea contractului
- precum și una sau mai multe facilitați suplimentare de maxim 250 milioane euro, ce vor fi puse la dispoziție in conformitate cu clauzele, dar si cu limitele contractului menționat.

Sumele împrumutate vor putea fi utilizate de filiala din România a societății, în mai multe scopuri, printre care anunțul menționează investițiile, dar și pentru capital de lucru. De asemenea, pot fi folosite în scopuri generale, dar și pentru refinanțarea datoriilor sau pentru cheltuieli de capital.

Versiunea video a acestei știri poate fi vizionată mai jos sau pe canalul de Youtube al HD Satelit.


Niciun comentariu despre subiectul „RCS & RDS a încheiat un contract prin care obține disponibilități financiare de până la 500 milioane euro”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile