luni, 8 mai 2023

A început a șasea ediție a Digi Days: reduceri de 50% în primele 6 luni

În perioada 8-14 mai, compania DIGI lansează campania "DIGI Days". În cadrul acestei campanii, clienții vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar pentru primele 6 luni consecutive, indiferent de serviciul pe care îl vor contracta. Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro, și se aplică clienților existenți, persoane fizice, care aleg să contracteze servicii noi, să adauge extraopțiuni sau să facă upgrade-uri, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Digi Days - Imagine remisă in comunicat de către compania Digi, pentru publicare pe HD Satelit România

DIGI anunță a șasea ediție a campaniei promoționale "DIGI Days", o tradiție prin care sărbătorește loialitatea clienților săi existenți, persoane fizice. Compania vine în întâmpinarea acestora cu o ofertă specială: reducere de 50% în primele 6 luni consecutive la orice serviciu nou contractat, adăugare de extraopțiuni sau upgrade.

Utilizatorii DIGI care au cel puțin un serviciu activ vor putea beneficia de avantajele acestei promoții. Aceștia pot adăuga unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, efectua un upgrade sau activa o extraopțiune TV, pentru a profita de ofertă. Activarea promoției poate fi realizată direct accesând pagina principală a campaniei sau din secțiunea "Serviciile mele" din "Contul meu". Utilizatorii pot selecta serviciile noi sau serviciul pentru care doresc un upgrade, și / sau una sau mai multe extraopțiuni TV.

Reducerea de 50% se va aplica facturii pentru primele 6 luni consecutive numai pentru serviciile și extraopțiunile TV adăugate în perioada campaniei "DIGI Days". Promoția nu se aplică serviciilor activate înainte de campanie și este valabilă exclusiv pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Este important de menționat că promoția nu se aplică achiziționării de echipamente și nu poate fi cumulată cu oferta de achiziționare în rate a telefoanelor.


Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

DIGI este liderul în domeniul serviciilor de internet fix, televiziune prin cablu și telefonie fixă, având o cotă de piață semnificativă în România. Este, de asemenea, unul dintre principalii operatori europeni în domeniul comunicațiilor electronice convergente, desfășurând operațiuni în țări precum Spania, Italia, Portugalia și Belgia. Compania se evidențiază prin deținerea celei mai moderne și extinse rețele de fibră optică din regiune. Grupul DIGI oferă abonaților săi o gamă completă de conținuturi trans-media prin intermediul diviziei sale de media. Această divizie include televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel. De asemenea, grupul deține radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM, Digi24 FM, precum și serviciul de conținut online Digi Online.


Niciun comentariu despre subiectul „A început a șasea ediție a Digi Days: reduceri de 50% în primele 6 luni”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile