sâmbătă, 27 mai 2023

Atomic Academy a intrat în grila DIGI (tv cablu digital)

Furnizorul de servicii tv cu plată Digi România a introdus în grila de televiziune digitală prin cablu (DVB-C) televiziunea Atomic Academy. Postul tv este retransmis de operatorul menționat în rezoluție SD, cu raport de imagine 16:9, necriptat (la liber).


Imagine a rezultatelor scanării manuale, însă televiziunea poate fi deja recepționată în majoritatea regiunilor României, în grila de cablu digital a RCS RDS, și la scanare automată după operator Digi. Așadar, pentru a recepționa Atomic Academy, fie scanați frecvența pe care se regăsește unul dintre posturile tv din imaginea de mai sus, fie scanați automat.

Licența Atomic Academy a fost obținută pe 18 octombrie 2022, ca urmare a cererii depuse de SC PERLA CLUSTER SRL din București. Formatul este tematic, axat pe muzică, tineret și educație. Licența a fost obținută și pentru rezoluție HD. Structura serviciului de programe se bazează pe producție proprie (40%) și producții vizuale ale altor producători (60%). În grila de programe au fost menționate două emisiuni cu denumirea Atomic Academy și Atomic Generation, care coincid cu cele difuzate de televiziunea Atomic. Se estimează că 80% din programele vizuale vor fi de origine românească și europeană. Televiziunea este disponibilă non-stop, 24 de ore pe zi. Mai multe detalii găsiți dând click AICI.


6 comentarii despre subiectul „Atomic Academy a intrat în grila DIGI (tv cablu digital)”:
Anonim

Pe digi satelit Nu vin canale noi. Tot acelasi programe.

Anonim

Noi cei cu Digi satelit suntem marginalizați că fibra optică este scumpă și așa apar nemulțumirile !!!

Leo

A intrat de intrat, dar are o imagine demna de anii 90'

Ionut82

Cum sa fie fibra optica (canlu TV) mai scump decat satelitul? Diginin ultimii 3 ani au tras fibra la greu in zona rurală astfel ca nu se mai merita sa stai cu tigaia pe casa? La bunici la sat cum au venit cu fibea optica majoritatea au renuntat din prima luna la satelit si ay tras fibra. Aveau si reducere, vreo 17 lei dadeau lunar din cate tin minte si au avut si reducere 50% 6 luni de zile

Ionut82

In ce localitate stai de nu ai fibra optica trasa in zona casei tale?

Anonim

Și la Craiova Atomic Academy se vede cu ceață

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile