marți, 6 iunie 2023

Filmul "Avatar: Calea Apei", disponibil pentru vizionare acasă în 3D și 4K din 6 iulie, iar în 2D, cu abonament Disney+, din 7 iunie 2023

După disponibilitatea în sistem VOD și lansarea viitoare pe Disney +, filmul "Avatar: Calea Apei" va fi disponibil pentru vizionare în 3D și 4K prin intermediul sistemului dvs home-cinema compatibil cu aceste tehnologii.


Ochelari 3D - Imagine creată digital de HD Satelit România

Toți fanii Avatar vor trebui să aștepte încă o lună, înainte de a putea achiziționa continuarea filmului științifico-fantastic a lui James Cameron pe medii fizice, pentru Home Cinema. 

Filmul "Avatar: Calea Apei" va fi lansat pe DVD și Blu-ray din 6 iulie 2023 . În aceeași zi, filmul va fi disponibil și în 3D și 4K Ultra HD pe UHD Blu-ray. 

Versiunile 3D și 4K ale sequelului de mare succes comercial vor fi disponibile și într-o ediție cu carcasă de metal. 

În versiunea 4K, filmul se va regăsi pe Blu-ray la prețul de aproximativ 40 de euro, fiind inclus și un disc bonus (continut suplimentar). 

Versiunea în limba engleză va veni și cu Dolby Atmos.

Filmul SF este deja disponibil ca video digital la cerere. Avatar 2 va fi disponibil pe abonament Disney+ din 7 iunie 2023.


20 de comentarii despre subiectul „Filmul "Avatar: Calea Apei", disponibil pentru vizionare acasă în 3D și 4K din 6 iulie, iar în 2D, cu abonament Disney+, din 7 iunie 2023”:
Anonim

Ce bine ar fi si ca Disney sa-l difuzeze in 3D pentru cei care detinem tv 3D

Anonim

Si pe HBO Max Romania, cand va fi difuzat Avatar 2?

Anonim

Prin toamnă probabil, la televiziunea liniară.

Anonim

Ar fi fain daca Disney+ s-ar lansa și ca televiziune premium, gen HBO. Ar avea ce difuza, și ar putea difuza ce e pe platforma lor de streaming, dar, ca să nu se piardă clienții de streaming, cu 6 luni sau 1 an întârziere.

Anonim

Voi aștepta să văd varianta 3D, pe proiector, nu mai e mult până atunci. Credeam ca de abia de Crăciun va fi pe disc Bluray. Deci, o surpriză plăcută.

Anonim

Poate va avea și dublaj vocal în limba română, cel puțin pe Disney Plus.

Anonim

E din martie in 4K.

Anonim

Da, dar NU ESTE deocamdată in 3D. Asta e ceea ce ma interesează, 3D.

Anonim

Recomandabil pentru cei care nu l-au vazut.

Anonim

Pai e doar avatar 1 disponibil, avarat 2 nu îl gasesc

Flori

Ba este, mă uit eu chiar acum pe Disney Plus la Avatar Calea Apei.

Anonim

Și la mine merge. Are și dublaj vocal în limba română. 😘 Vezi să nu cauți după Avatar 2, ci caută după Avatar Calea apei, că așa se numește filmul. Nu se numește Avatar 2.

Anonim

Dacă primul film Avatar a beneficiat de factorul surpriză, Avatar 2 nu mai poate face același lucru.

Matt

Ce surpriză revelatoare așteptai, anonim? E doar un film SF de divertisment cu efecte speciale super și încasări uriașe, pe care merită să îl vezi chiar și acasă, dacă ești fan Science-Fiction.

Anonim

Salut, oare nu este pe toate conturile de Disney+ Avatar Calea Apei? Inclusiv in colectie exista doar prima parte de Avatar.

Anonim

La mine este. Întreabă i pe cei de Disney unde este la tine, deși nu prea înțeleg de ce nu îți apare cand dai căutare după nume.

Anonim

Unii se așteaptă probabil sa le apără filmul pe pagina de Home... Căutati-l.

Anonim

Din păcate,nici la mine nu poate fi vizionat ! Apare imagine cu Avatar Calea apei,cu inscripția ca nu poate fi vizionat din cauza unei setări la contul Disney +,la “Control parental “ Nu am găsit această setare

Anonim

Pai intra in cont si dezactivează controlul parental. Sau intra pe alt subcont care nu e pentru copii.

Anonim

Presupunând ca ești adult si stii parola contului, pentru a modifica categoria de vârstă a unui profil, trebuie să: - Mergi la profiluri și sa selectezi Modifică profilurile - Alege profilul pe care vrei să-l modifici - De acolo, cauti Control parental, si selectezi Categorie de vârstă - Introduci parola - Alegi categoria de vârstă dorită și salvezi. Astfel, vei putea sa vezi si filme care nu sunt destinate exclusiv copiilor.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile