vineri, 14 iulie 2023

Jocul de fotbal EA Sports FC 24 (fostul FIFA) va fi lansat pe 29 septembrie 2023 - Trailer

Franciza emblematică de jocuri de fotbal a EA se reînnoiește: nu va mai exista un FIFA 24, ci va fi lansat EA Sports FC 24, care va ajunge pe PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One și Nintendo Switch pe 29 septembrie 2023. Parteneriatul de lungă durată al EA cu FIFA s-a încheiat după lansarea jocului FIFA 23, ceea ce a determinat schimbarea denumirii jocului.

Cei care optează pentru versiunea standard nu vor avea acces la un mod Ultimate Team Campaign, deși vor putea în continuare să joace versiunea obișnuită a Ultimate Team. În plus, EA adaugă femei în Ultimate Team pentru prima dată, ceea ce înseamnă că bărbații și femeile vor juca unul împotriva celuilalt, pe același teren virtual.

Seria cunoscută anterior ca FIFA câștigă două noi ligi feminine: Liga F a Spaniei și Frauen-Bundesliga din Spania și, respectiv, Germania.

EA a obținut acorduri cu diverse ligi și organizații. Peste 19.000 de jucători, peste 30 de ligi și peste 100 de stadioane vor exista în EA Sports FC 24. EA a obținut de asemenea acorduri exclusive cu Premier League și UEFA, inclusiv pentru a păstra accesul la competiții precum Liga Campionilor.

Motorul grafic Frostbite este folosit in continuare, deși EA spune că a utilizat o versiune îmbunătățită. Este de asemenea primul joc de fotbal al EA care folosește tehnologia Frostbite pe Switch.

EA și-a îmbunătățit și tehnologia HyperMotion. HyperMotionV (care va fi disponibil pe versiunile pentru PS5, Xbox Series X/S și PC) folosește datele volumetrice din peste 180 de jocuri profesioniste de nivel înalt pentru bărbați și femei. Astfel este asigurată mișcarea autentică a întregii echipe, precum și 1200 de stiluri de alergare, astfel încât fanii să poată experimenta modurile unice în care se mișcă jucătorii de top. Tehnologia îl poate ajuta să creeze noi animații pentru EA Sports FC în doar câteva zile.

O altă funcție nouă, denumită PlayStyles, utilizează datele din lumea reală pentru ca jucătorii să fie cât mai diferiți (oferă jucătorilor capacități distincte). În Ultimate Team, „PlayStyles+ îmbunătățește aceste abilități la standarde de clasă mondială, reflectând abilitățile fotbaliștilor de elită de a juca la un nivel pe care puțini alții îl pot atinge.

Crossplay-ul va fi disponibil între PS5, Xbox Series X/S și PC, precum și între PS4 și Xbox One. Modurile Clubs, Co-Op Season, Volta Football și Ultimate Team Co-Op vor accepta jocul Crossplay pentru prima dată. Cu toate acestea, versiunea Switch a FC24 nu va include funcția Crossplay.

Trailerul oficial poate fi vizionat dând click AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Jocul de fotbal EA Sports FC 24 (fostul FIFA) va fi lansat pe 29 septembrie 2023 - Trailer”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile