duminică, 2 iulie 2023

Microsoft nu va mai dezvolta noi jocuri pentru Xbox One

Microsoft a confirmat că nu mai dezvoltă jocuri noi pentru Xbox One, care face parte din a opta generație de console de jocuri (reprezentată și de PlayStation 4, Nintendo Wii U și Nintendo Switch): „Am trecut la Generatia 9”, a confirmat șeful studiourilor de jocuri Xbox. Ceea ce vor decide în aceasta privința dezvoltatorii de jocuri terți este, desigur, alegerea lor.

Controler de jocuri - imagine decorativă realizată de HD Satelit România  (nu reprezintă un controler Xbox One)

S-a confirmat de asemenea că nicio echipă internă nu lucrează la niciun joc pentru Xbox One, deși vor continua să susțină jocuri online precum Minecraft. Microsoft deține în prezent 23 de studiouri de jocuri.

A noua generație de console de jocuri este formată din Xbox Series S, Xbox Series X și PlayStation 5, deși noi modalități de a juca jocuri pe televizor sunt în dezvoltare, odată cu streamingul de jocuri, cum ar fi GeForce Now și Apple TV 4K. 

De asemenea, merită subliniat faptul că Microsoft va continua să furnizeze unele din jocurile consolelor din generația 9 pe consola Xbox One, dar într-un mod diferit: prin cloud streaming. Bineînțeles, nu aveți nevoie de un Xbox One voluminos și consumator de energie pentru a vă bucura de jocuri în cloud. Aplicația Xbox este deja disponibilă pe televizoarele smart Samsung mai noi și va sosi ulterior și pe alte platforme TV.


Niciun comentariu despre subiectul „Microsoft nu va mai dezvolta noi jocuri pentru Xbox One”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile