joi, 20 iulie 2023

Orange România a lansat serviciile 5G și în Baia Mare

Orange România a anunțat printr-un comunicat de presă că a extins rețeaua sa 5G, oferind de acum câteva zile locuitorilor, autorităților publice și companiilor din Baia Mare cea mai bună experiență de conectivitate disponibilă. Baia Mare devine astfel un oraș în care oamenii pot beneficia nu doar de viteze ultra-rapide ale rețelei 5G+, ci și de o acoperire de 100% în toată zona. În plus, clienții din Baia Mare beneficiază de o reducere specială de 100 de euro la achiziționarea unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Orange din această perioadă sunt oferite cu reduceri de 20% în magazinele Orange din Baia Mare.


Tehnologie 5G - Imagine decorativă creată digital de HD Satelit România

Această extindere în Baia Mare se alătură unei serii de orașe noi care au fost acoperite în ultimele luni. Astfel, rețeaua Orange 5G/5G+ este acum prezentă în 34 de orașe din întreaga țară, printre care se numără Arad, Bacău, Craiova, Brașov, București, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timișoara și Târgu Mureș, precum și în anumite localități din județul Ilfov și stațiuni montane și estivale. De asemenea, numărul orașelor cu acoperire 5G de 100% a crescut constant și include acum Arad, Baia Mare, București, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Târgu Mureș.

Astfel, clienții care au un abonament Orange 5G și un dispozitiv compatibil pot beneficia de acces la cea mai rapidă rețea 5G din România, care oferă viteze ultra-rapide de până la 1,5 Gbps. Performanța rețelelor Orange a fost recent confirmată și de ANCOM, care a analizat măsurătorile realizate de utilizatorii români prin intermediul platformei Netograf.ro și a constatat că utilizatorii Orange România au avut cele mai mari viteze medii în ultimii 6 ani, atât pentru internetul fix, cât și pentru cel mobil, mai precizează compania Orange in comunicatul de presă.

Orange România continuă să ofere oferte și beneficii 5G pentru a facilita accesul la cele mai noi și performante tehnologii de rețea. Odată cu lansarea rețelei 5G în Baia Mare, abonații Orange pot beneficia de o ofertă specială Buy-Back 5G, valabilă exclusiv în magazinele din oraș. Prin această ofertă, clienții primesc un discount de 100 de euro la achiziționarea unui telefon 5G în schimbul unui telefon vechi evaluat la minim 10 euro. De asemenea, ei beneficiază de reduceri de 20% pe întreaga perioadă a contractului pentru abonamentele 5G, FUN02, FUN11, FUN12, FUN13 încheiate în magazinele Orange din Baia Mare până la data de 16 august 2023.

Această extindere a rețelei 5G oferă și noi oportunități de dezvoltare pentru afaceri. Cu viteze de descărcare de până la 1,5 Gbps, rețeaua Orange 5G+ poate oferi utilizatorilor o experiență similară cu cea a internetului prin fibră optică și deschide noi oportunități de inovație și cercetare în regiune. Orange oferă, de asemenea, soluții Wi-Fi 5G la punct fix pentru administrații publice și companii, iar acum aceste soluții sunt disponibile și pentru clienții din Baia Mare. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul unui router prevăzut cu tehnologia Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe o perioadă de 24 de luni, mai multe dispozitive smart pot fi conectate wireless.


Niciun comentariu despre subiectul „Orange România a lansat serviciile 5G și în Baia Mare”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile