miercuri, 9 august 2023

iNES GROUP lansează iNES Live, noua platformă de televiziune prin aplicație

iNES GROUP lansează noua platformă de televiziune online - iNES Live - accesibilă prin conexiunile locale la Internet. Compania extinde astfel serviciul premium de televiziune prin aplicație pe întreg teritoriul României, se anunță într-un comunicat remis catre HD Satelit. 


iNES Live - Imagine remisă în comunicat de iNES pentru publicare pe HD Satelit România

Serviciul iNES Live este disponibil comercial pe website-ul dedicat, www.ineslive.ro, începând cu data de 09 August 2023.

Ce este iNES Live?


iNES Live este serviciul dezvoltat de către iNES GROUP pentru distribuția liniară a programelor TV la nivel național, prin intermediul conexiunilor proprii la Internet ale abonaților, folosind tehnologia OTT (Over The Top). Serviciul TV poate fi accesat atât prin rețeaua locală cablată, cât și prin Wi-Fi, și este disponibil pentru clienții rezidențiali, persoane fizice, cu domiciliul în România.

Din punct de vedere al tehnologiei, iNES Live este un serviciu de tip multi-platform și multi-screen și poate fi accesat prin aceeași aplicație - iNES Smart - lansată deja pentru clienții iNES în 2021. Aplicația se poate descărca din magazinele de aplicații specifice dispozitivelor de tip Smart TV, Media Player sau Monitor Inteligent, cu sisteme de operare Google TV, Android TV (SonyTM, PhilipsTM etc.), Tizen (Samsung™) și WebOS (LG Electronics™).

Ce oferă iNES live?


iNES Live oferă mai multă flexibilitate și posibilitatea de personalizare a experienței de vizionare TV. Abonații se pot bucura acum de grila TV alături de toate celelalte aplicații preferate, accesibile instant doar cu telecomanda dispozitivului, fără Set-Top-Box (STB) și fără cabluri inestetice, inclusiv prin conexiunea Wi-Fi locală.

Serviciul iNES Live pune accentul pe conținut, cu o grilă de peste 100 de canale din toate domeniile și programe inedite ce aduc plusvaloare în oferta de pe piață. De asemenea, serviciul aduce funcții smart de vizionare, cum este organizarea canalelor TV pe Categorii Tematice, pentru o navigare ușoară și rapidă, tipică pentru serviciile de televiziune de la iNES și unică pe piața națională.

iNES Live se diferențiază prin calitatea imaginii, cele mai multe canale HD (peste 90) și 4K furnizate într-un serviciu TV prin aplicație în România și sunet Dolby de mare acuratețe. Mai mult, utilizatorii pot urmări anumite canale și cu noul sistem audio multi-language, ce permite redarea programelor în română, engleză și maghiară.

Astfel, abonații din toată țara pot descoperi acum confortul serviciilor premium de la iNES, punând în valoare și avantajele tehnice ale propriilor dispozitive.

Cum accesăm serviciul iNES Live?


iNES Live poate fi accesat simplu și rapid prin crearea unui cont de client și achiziționarea online a unui abonament lunar. Serviciul este disponibil sub forma a trei pachete - iNES Live Basic (5 Euro/lună, TVA inclus), iNES Live Plus (11 Euro/lună, TVA inclus), iNES Live Premium (16 Euro/lună TVA inclus) - pe un număr de până la maximum 3 dispozitive (nr.: numărul este în funcție de tipul de abonament) pentru o singură locație. Plata abonamentului se efectuează automat și recurent, la fiecare 30 de zile, fără a fi necesară nicio acțiune suplimentară. În funcție de pachetul ales, abonații pot opta și pentru pachete de extraopțiuni de canale TV sau dispozitive suplimentare. Utilizatorii își pot gestiona serviciul din contul de client iNES Live, putând modifica oricând tipul de abonament sau adăuga diverse extraopțiuni.


Cum urmărim canalele TV cu iNES Live?


Vizionarea tv live poate începe imediat după achiziționarea unui abonament lunar. Abonații descarcă aplicația iNES Smart din magazinul de aplicații al dispozitivului și introduc numele de utilizator și parola alese la crearea contului. Grila TV poate fi accesată rapid, din lista scurtă de aplicații preferate, cu o singură telecomandă.

Suntem încântați să lansăm noul serviciu iNES Live, rezultatul unui efort susținut al întregii echipe iNES. După lansarea aplicației iNES Smart în 2021, am observat o creștere naturală a interesului pentru tehnologii digitale moderne. Clienții iNES au apreciat diferența experienței de vizionare TV prin aplicație, beneficiind în continuare de funcțiile inovatoare ale serviciilor iNES, dar cu mai mult confort și ergonomie.

A fost întotdeauna un obiectiv important pentru noi să extindem accesul la serviciile noastre premium și iată că noua platformă iNES Live aduce acum specificul serviciilor iNES în toată țara, în trei opțiuni de abonament cu conținut diversificat, pentru toate preferințele. Punem accent în continuare pe interfața grafică ce oferă acces rapid la canale prin gruparea pe categorii tematice, conținut preponderent HD, programe reale în standard 4K, sunet Dolby de înaltă calitate și opțiunea de redare în mai multe limbi. Totul cu o singură aplicație și, acum, prin conexiunile proprii la Internet ale abonaților. Ne propunem ca în viitorul apropiat să adăugăm noi funcții serviciului iNES Live și să dezvoltăm servicii complementare.
” declară dl Cătălin Cuturela – Director Operațiuni, iNES GROUP.


Despre iNES GROUP

iNES GROUP activează de 30 de ani pe piața de telecomunicații din București și Ilfov cu servicii B2B și B2C. Pentru segmentul business, iNES GROUP oferă servicii precum acces dedicat prin fibră optică, telefonie IP, servicii specifice de Data Center (colocare echipamente, servere private virtuale, servere dedicate etc.), soluții dedicate XaaS și Wholesale.

Pentru clienții din segmentul rezidențial, iNES oferă pachete de servicii precum televiziune prin IP, internet de mare viteză, telefonie fixă), primul și cel mai performant serviciu de acest tip lansat în România, și iNES Smart (televiziune prin aplicație și internet de mare viteză), ambele cu peste 200 de canale unice într-o singură grilă, peste 140 de canale HD, mai multe canale 4K/UHD și funcții premium de vizionare. iNES își extinde acum oferta la nivel național, lansând noul serviciu de televiziune prin aplicație – iNES Live – distribuit prin tehnologie OTT prin conexiunile locale la Internet ale abonaților.


27 de comentarii despre subiectul „iNES GROUP lansează iNES Live, noua platformă de televiziune prin aplicație”:
Cristian

76 canale la 5 euro e chiar avantajos. Cine vrea mai multe, poate sa ia versiunea Plus cu 10 euro care are 100 canale sau cea Premium, la 15 euro, care are 115 canale, inclusiv 4K Ultra HD. Eu o sa incerc deocamdată versiunea Basic.

Anonim

Interesant, vad ca peste 90% sunt canale HD in versiunea Basic. In versiunea Premium la fel, dar au si Love Nature 4K si Stingray Festival 4K. Mai vad cateva canale pe care nu cred ca le are niciun cablist din Romania.

Cristian

Atentie: Merge daca aveti Sony, Philips etc. cu Android TV si Google TV, modele incepand din 2016, minim versiunea 5.0,
Mai merge pe Samsung Tizen, modele incepand din 2018, cu versiunea 3.0 sau mai noua.
Merge si pe LG cu WebOs, modele incepand din 2017, cu versiunea 3.0 sau mai noua
Desigur, merge si pe media player Google Chromecast 4K cu Google TV, dar versiunea 4K UHD.
Merge si pe Xiaomi MiBox cu Android TV - Google TV, adică Mi Box 3, Mi Box S
Mai merge pe monitoare Smart de la Samsung, cu Tizen, modele incepand cu anul 2021, versiunea 6.0.

Anonim

Cristian, merge pe destule tv, cred ca majoritatea televizoarelor smart de la branduri cunoscute.

Cristian

Sunt curios ce impact va avea asupra pietei de cablu tv si satelit, deoarece oferta la 5 euro e destul de interesanta, si probabil nu doar pentru mine.

Anonim

ar fi fain daca ar lasa si ei acolo permanent 10 canale la liber pe web, sa mearga fara cont, asa cum procedeaza Orange in serviciul lor de streaming tv - ma rog, Orange cred ca are mai multe la liber in streaming pe web tv pe siteul dedicat, vreo 20, nu mai stiu exact. Cu siguranta ca un astfel de demo ar atrage multi utilizatori, nu mai vorbesc de numarul celor care ar descarca aplicatia, ar creste vertiginos, dupa ce ar vedea pe site cum le merg canalele la iNES, care din cate stiu, au calitate buna a imaginii. Ma rog, asta depinde de cum isi decid ei marketingul,

Anonim

In pachetul Basic vizionarea merge tot ca in stilul Netflix, doar pe un singur dispozitiv simultan. Se mai poate cumpara vizionare simultana pentru încă doua televizoare, achiziționând opțiunea "Vizionare pe dispozitiv suplimentar" la pretul de 1,19 Euro lunar pe dispozitiv.

Deci, Cristian, pentru cine se uita la un singur tv, este OK opțiunea Basic, dar daca vrei doua televizoare simultan, cred ca e mai Ok versiunea Plus, care include automat vizionare pe doua televizoare, plus mai multe canale.

Anonim

La optiunea Premium cu 4K sunt incluse trei streamuri simultane in pachet, dar nu se mai poate cumpara suplimentar inca unul. Cred ca ar fi bine daca nu ar pune limita, sa isi cumpere omul cate stream-uri simultane are nevoie, adica cate televizoare are in casa.

Cristy

mi se pare mai avantajos aplicaţia Focus Sat Biblioteca video cu seriale premium Canal+
Biblioteca video cu filme și seriale, documentare și desene animate + de asta ai și Antena Play la numai 32 lei și 63 Lei cu HBO MAX , aplicația Film Box +

Anonim

Cristy, mulțumesc pentru sugestie, dar nu ma interesează Antena Play si nici acele seriale si filme de care zici, ma intereseaza Discovery Science HD.

Anonim

Interesant. Pentre cine nu are timp sa caute si sa compare, o sa pun aici grilele iNES Live Tv valabile azi:

- BASIC -

TVR 1 HD
TVR 2 HD
TVR 3 SD
TVR International SD
PRO TV HD
Kanal D HD
Nasul TV SD
A7 TV HD
Metropola TV HD
Linkpress TV HD
Aleph Business HD
Smart TV HD
Moldova TV HD
Kanal D2 HD
Travel Mix HD
TeleMoldova Plus HD
Apollonia HD
Realitatea Plus HD
Romania TV HD
TVR Info HD
Canal 33 HD
BBC News HD
CNN HD
France 24 En HD
France 24 Fr HD
Al Jazeera HD
Aleph News HD
Meteo TV HD
Z-TV HD
Euronews Romania HD
Acasa HD
Pro Cinema HD
Acasa Gold HD
Warner TV HD
Bollywood HD
Bollywood Classic SD
Bollywood Film SD
Arcadia TV HD
24 MIX Teleshop HD
Exploris HD
Shop on TV HD
Realitatea STAR HD
Mediacom TV HD
BBC Earth HD
Medika TV SD
Kiss TVHD
Magic TV HD
Mooz Dance HD
Rock TV HD
Etno TV HD
Taraf TV HD
Party Mix HD
Iconcerts HD
Traditional TV HD
Rapsodia TV SD
Atomic TV HD
Disco Mix HD
TV AS SD
Pro Arena HD
Sport Extra HD
Realitatea SPORTIVA HD
Cartoonito HD
Cartoon Network HD
Tralala HD
Stingray Classica HD
Djazz TV HD
Trinitas TV HD
Museum HD
TVR Cultural HD
Angelus TVHD
Simfonica HD
TVR Cluj SD
TVR Craiova SD
TVR Iasi SD
TVR Timisoara SD
TVR Tg-Mures SD

- PLUS -

Cele din BASIC, la care se adaugă:

FilmBox Extra HD
Filmbox SD
Filmbox Stars SD
Filmbox Family SD
Filmbox Premium SD
Filmbox Arthouse
Food Network HD
Travel Channel HD
TLC HD
Fashionbox HD
HGTV HD
Discovery Science HD
Discovery Channel HD
Animal Planet HD
DTX HD
Investigation Discovery HD
Docubox HD
360 Tunebox SD
Eurosport 1 HD
Eurosport 2 HD
Fightbox HD HD
Fast & Funbox HD
Da Vinci HD
Gametoon HD
+ 4 canale pentru adulți

- Premium -

Cele din Plus ( implicit si din Basic), la care se adauga:

TV 1000 SD
Epic Drama HD
TV1000 Kino SD
BBC First
Viasat History HD
Viasat Explore HD
Viasat Nature HD
Love Nature 4K
Stingray Festival 4K
Rai 1 HD
Rai 2 HD
Rai 3 HD

Sper ca nu am omis vreo televiziune.

Anonim

Canale din portofolilul Clever și Intact lipsesc din grilă. De ce?

Anonim

Nu stiu... poate nu sunt de acord sa faca noi contracte de streaming online cei de la Intact si de la Clever, au propriile platforme de streaming, le accepta doar pentru firmele cu care au deja semnate contracte, nu si pentru cele noi lansate... Nici noua platforma similara, lansată recent - Sweet Tv nu le are in grila, cu exceptia Antena 3, care oricum e gratis pe net. Oricum, nu sunt in aria mea de interes, pe mine ma intereseaza canalele in HD de la Discovery si cateva generaliste.

Anonim

Daca nu va interesează canalele 4K, cel mai avantajos cred că este abonamentul Plus.

Anonim

Ar trebui să meargă iNes Live Tv şi pe PC sau/şi pe tablete cu SO Android,minim 9.0.Confirmă cineva?

Anonim

Cel ce ai listat canalele, ai omis Rai News 24.

Bogdan

Nu au HBO Si Cinemax. Mi se pare scump, inclusiv basic, nu au posturile Discovery care nu sunt la Digi. Asta asa sa va faceti o parere cat ar costa in plus posturile Discovery daca ar intra la Digi + VIASAT-urile.

Anonim

Bogdan, eu văd că are de exemplu Discovery Science HD. Păi este la Digi acest canal? Credeam că nu este...

Anonim

Bogdan, aplicația Ines are posturile Discovery in abonamentul Plus, și sunt chiar in HD! Vezi in lista: TLC HD, HGTV HD, Discovery Science HD, Discovery Channel HD, Animal Planet HD, DTX HD, Investigation Discovery HD.

Anonim

Și canalele Eurosport sunt tot ale Discovery, care acum este fuzionat cu Warner, cei care dețin și canalele HBO

Anonim

În fine, televiziunea se muta spre online. În 20 de ani nu va mai fi tv cablu sau satelit, toate canalele TV și tot diversmentul media va fi transmis doar prin internet. Asta e trendul clar .

Anonim

Preturile trebuiau sa fie 5,8,11 euro.
Așa pachetul la 16 euro cine o sa le achiziționeze,mai nimeni.

Anonim

Fiecare achiziționează după interes și posibilități. Pe mine mă interesează posturile 4K, in special cel de muzica, eu o sa iau Premium.

Anonim

Ai omis trei canale lipsa:
Rai News 24
Sky News
CNBC
Plus ca pachetul adult se plătește pentru el suplimentar chiar dacă ai Premium.

Anonim

Incetul cu incetul cablistii dispar mai ales cei care au serviciile prin cabluri pe tori stilpi prin toate coclaurile !

Costin

Păi prin cablurile de internet, care se numesc fibră optică, merge și internetul. Iar fara cabluri de internet, nu merge internetul, deci implicit nu merge nicio aplicație de live tv, nici platforme de streaming de filme, nici măcar internetul mobil și telefonia mobila, care sunt alimentate la antenele emițătoarelor tot prin cabluri de fibra optica prin care merg cantități uriașe de date ce ajung la dispozitivele mobile...deci cablurile nu vor dispărea. Că dispare televiziunea prin cablu, e posibil, dar cablurile de internet și providerii de internet cu cablurile lor nu vor dispărea.

Anonim

Cablul este prezentul și viitorul, fibra optică tinde să devină un standard, a devenit accesibilă, nu este tentantă pentru hoți de metale, iar vitezele de transfer pentru tv-internet-date nu au rival.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile