marți, 12 septembrie 2023

Focus Sat TV va difuza ultimul sezon al serialului "La porta rossa"

În această toamnă, fanii serialului italian "Poarta roșie" ("La porta rossa", 2017-2023, care a primit o nominalizare la Globul de Aur în Italia în 2019) vor avea surprize plăcute. Pe data de 21 septembrie, Focus Sat TV va începe difuzarea, în exclusivitate pentru România, a sezonului 3 și ultimul, al acestei serii pline de mister, unde realitatea și fenomenele supranaturale coexistă. Episoadele vor fi transmise în fiecare luni și joi, începând cu ora 21:30, fiind două episoade programate. Iubitorii acestui serial pot urmări producția CANAL+ Original "Poarta roșie" direct din Aplicația Focus Sat, accesibilă oriunde în Uniunea Europeană, anunță operatorul tv printr-un comunicat remis către HD Satelit România.


Serialul "Poarta roșie" - Imagine remisă în comunicat de către Focus Sat pentru publicare pe HD Satelit România 

Primele două sezoane, constând din 24 de episoade, au fost transmise de Focus Sat TV începând cu decembrie 2022 și pot fi vizualizate integral în aplicația lor. Serialul, ce are o nuanță de fantasy noir, prezintă o intrigă captivantă. Comisarul Leo Cagliostro, interpretat de Lino Guanciale, este lichidat, dar spiritul său rămâne pe Pământ datorită unei premoniții legate de soția sa, judecătoarea Anna Mayer, jucată de Gabriella Pession. Spiritul comisarului încearcă să descopere identitatea celui care l-a eliminat, fiind ajutat în această misiune de Vanessa, o adolescentă cu puteri de clarvăzătoare, rol jucat de Valentina Romani.

În cele 8 episoade noi din sezonul 3, Cagliostro se confruntă cu un nou caz și o viziune tulburătoare. El este martor la un accident auto fatal și pornește într-o investigație palpitantă, în care trecutul și prezentul se întrepătrund. Aventura sa cu Vanessa combină elemente de investigație polițistă, o poveste de dragoste și elemente paranormale, iar cei doi sunt simultan aliați și adversari, încercând să dezlege misterul legăturii lor neobișnuite.

Lino Guanciale, actorul care îl interpretează pe comisarul Leonardo Cagliostro, este recunoscut pentru carisma sa. El are în CV colaborări cu regizori renumiți precum Carlos Saura, Woody Allen și frații Paolo și Vittorio Taviani. Gabriella Pession, una dintre cele mai populare actrițe din Italia, îl însoțește în serial, având și ea un palmares impresionant de roluri în producții ca „Rossella” și „Polițiști fără frontiere”. De asemenea, Valentina Romani, actrița care o interpretează pe Vanessa, este considerată una dintre cele mai promițătoare talente din Italia.

Focus Sat TV și Aplicația Focus Sat vor aduce și alte producții de top acestă toamnă, oferind o varietate de genuri. Prin aplicație, filmele și serialele pot fi descărcate și vizionate offline. Cei care nu sunt clienți Focus Sat au posibilitatea de a testa aplicația gratuit timp de 7 zile.


Niciun comentariu despre subiectul „Focus Sat TV va difuza ultimul sezon al serialului "La porta rossa"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile