duminică, 3 septembrie 2023

Internet 5G și eSIM, disponibile pe cartela PrePay de la Orange

Orange PrePay a anunțat printr-un comunicat de presă că oferă clienților cartelelor preplătite cele mai avansate viteze de internet 5G și 5G+, împreună cu tehnologia eSIM. Activarea acestor funcții pe cartela PrePay va permite utilizatorilor Orange să beneficieze de o experiență digitală superioară și, în special, de acces la rețeaua Orange de telefonie mobilă 5G și 5G+ din România.


Cartela Prepay Orange România - Fotografie realizata de HD Satelit România

5G și 5G+ la Orange PrePay


În cursul acestei veri, Orange le-a oferit clienților săi oportunitatea de a testa gratuit performanța rețelelor sale 5G și 5G+. Acum, clienții PrePay pot avea acces la această rețea, cu condiția de a alege una dintre opțiunile de tarifare care includ servicii 5G și de a dispune de un dispozitiv mobil compatibil cu 5G (si desigur, doar daca se afla in aria de acoperire cu semnal 5G /5G+) .

Opțiunea de tarifare de 6 euro credit pentru voce și internet va oferi acces la rețeaua 5G. În același timp, opțiunile de tarifare pentru voce de 8, 12 și 16 euro credit, precum și opțiunea de internet de 12 euro credit, vor oferi acces la rețeaua 5G+.

Utilizatorii PrePay care dispun de un telefon compatibil cu 5G vor avea posibilitatea de a experimenta viteze de download de până la 1500 Mbps în cele 37 de orașe unde rețeaua Orange 5G/5G+ este operațională, mai precizează operatorul in comunicatul de presă. Pentru acești clienți, beneficiile rețelei 5G includ o mai mare stabilitate a conexiunii în zonele cu trafic intens, acces aproape instantaneu la aplicații și în timpul navigării pe internet, precum și o experiență complet nouă în domeniul redării conținutului VR și al jocurilor video de înaltă rezoluție.

eSIM la Orange PrePay


Ca un complement la avantajele rețelei 5G/5G+, Orange PrePay își îmbogățește oferta cu tehnologia eSIM. Tehnologia eSIM permite utilizatorilor să se conecteze la rețeaua mobilă fără a necesita o cartelă SIM fizică. Tot ce este necesar pentru aceasta este un dispozitiv mobil compatibil, fie că este vorba de un smartphone, o tabletă sau un smartwatch. Numărul de telefon și toate detaliile necesare pentru autentificare și comunicare vor fi stocate într-un profil digital unic, care poate fi instalat prin scanarea unui cod QR de activare.

eSIM vine cu multiple beneficii. Una dintre acestea este posibilitatea de a avea mai multe numere de telefon pe același dispozitiv mobil, fără a fi nevoit să schimbe cartele SIM. eSIM oferă, de asemenea, o durabilitate îmbunătățită, fiind integrat în placa de bază a dispozitivului, ceea ce îl face mai rezistent la șocuri, praf și umezeală. În plus, tehnologia eSIM este prietenoasă cu mediul, eliminând nevoia de plastic și poluarea generată de livrarea cartelelor SIM fizice.


Un comentariu despre subiectul „Internet 5G și eSIM, disponibile pe cartela PrePay de la Orange”:
Anonim

Iași, Suceva funcționează 5G la Botoșani incă nu

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile