duminică, 3 septembrie 2023

"Oferta Simo" Orange: abonamente de telefonie de la 2 euro, în primele 12 luni

Orange are zilele acestea o oferta la abonamentele Fun 9, care în mod normal costa 9 euro. Însă până pe 4 septembrie 2023 inclusiv (dacă durata ofertei nu va prelungită) se pot achiziționa abonamente Fun 9 ce vor avea prețul de doar 2 euro în primele 12 luni. Ulterior, prețul va fi de 9 euro pentru celelalte 12 luni (contractul se încheie pe 12 luni). Teoretic, va fi un preț mediu de 5,5 euro lunar, calculând întreaga perioada contractuală de 24 luni.

Logo Orange - Fotografie realizată de HD Satelit România în exteriorul unui magazin Orange


Oferta Simo


Campania de marketing realizată de compania Orange, numită "Oferta Simo", a fost lansată în data de 25 august 2023 și este disponibilă exclusiv pe platforma online orange.ro. În cadrul acestei campanii, Orange oferă un discount de 77% pentru abonamentul denumit Fun 9, dar care nu include un telefon mobil în pachet. Acest discount de 77% este valabil în primele 12 luni ale contractului și se acordă numai pentru achiziționarea sau prelungirea unui contract pe o perioadă de 24 de luni. Clientul trebuie să fie în afara perioadei minime contractuale atunci când optează pentru această ofertă.

În plus, "Oferta Simo" include și un discount de 20% aplicabil la mai multe tipuri de abonamente fără telefon, respectiv Fun 11 (care va costa 8,8 euro în loc de 11 euro) , Smart Plus 15 (12 euro în loc de 15 euro), Smart Plus 20 (16 euro în loc de 20 euro) și Smart Plus 25 (20 euro în loc de 25 euro). Acest discount de 20% este de asemenea valabil pentru achiziția sau prelungirea unui contract cu o durată de 24 de luni și este accesibil exclusiv online. Acesta se acordă clienților care se află în afara perioadei minime contractuale și este aplicabil pe întreaga durată a contractului de 24 de luni.

Este important de menționat că oferta nu este disponibilă pentru abonații care au în prezent contracte cu o durată de 6 sau 12 luni și a căror perioadă contractuală pentru numărul de telefon pentru care doresc prelungirea este încă activă, adică mai mică de 6 sau 12 luni. De asemenea, abonații care dețin abonamente Business Mobile nu sunt eligibili pentru această ofertă.

Beneficiile acestei oferte nu se pot cumula cu beneficiile oferite prin alte campanii sau promoții. Dacă un client acceptă "Oferta Simo", el sau ea va trebui să renunțe la beneficiile obținute din oferta pe care o deținea anterior, acestea din urmă încetând să mai fie valabile din momentul în care noua ofertă intră în vigoare.

Beneficiile oferite prin "Oferta Simo" sunt valabile pentru o perioadă limitată de 12 luni. După expirarea acestui termen, beneficiile se vor încheia. În plus, există anumite criterii de eligibilitate ce trebuie îndeplinite pentru a putea accesa această ofertă, ceea ce înseamnă că nu toți clienții ar putea fi eligibili pentru a beneficia de aceasta.


Ofertă la portare

De asemenea, operatorul are și o ofertă la portare, cu discount de 50% în primele 12 luni sau 24 luni, la abonamente fără telefon:

-  Fun 9 ( 50 GB internet 5G național, din care 25 GB bonus + 25 GB internet național, Nelimitat minute și SMS naționale, 200 minute internaționale fără acces roaming, acces canale TV la prețul de 9 euro, cu  2 €/lună în primele 12 luni, TVA inclus, ofertă disponibilă exclusiv online)

- Fun 11 (Nelimitat internet 5G+ național, bonus 5,14 GB limita în roaming SEE, Nelimitat minute și SMS naționale și în roaming SEE, 300 minute internaționale, acces canale TV, la prețul de 5,5 €/lună în primele 12 luni, TVA inclus, apoi 11 euro lunar, ofertă disponibilă online sau în magazine),

- Smart Plus 15 (Nelimitat internet 5G+ național, 11,2 GB limita în roaming SEE, Nelimitat minute și SMS naționale și în roaming SEE, 600 minute internaționale, acces canale TV, la prețul de 12 €/lună în primele 24 luni, TVA inclus, apoi 15 euro lunar, ofertă disponibilă exclusiv online).


Niciun comentariu despre subiectul „"Oferta Simo" Orange: abonamente de telefonie de la 2 euro, în primele 12 luni”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile