joi, 19 octombrie 2023

Noul la Digi cablu: Trinitas Tv HD

Televiziunea TRINITAS TV, care aparține Patriarhiei Române, a fost introdusă, începând cu data de 18 octombrie 2023, în oferta abonaților la tv cablu digital Digi (RCS & RDS) în formatul HD (High Definition).


Rugăciune - Imagine decorativă realizată de HD Satelit Romania (nu reprezintă o imagine din programele Trinitas Tv HD)


În acest moment, TRINITAS TV HD se găsește la finalul listei oficiale de canale digitale, ocupând poziția numerotată cu 206. Se așteaptă ca, la debutul anului următor, atunci când compania RCS & RDS va realiza o reorganizare a canalelor din grilă, acest canal să fie repoziționat lângă varianta sa SD.

Pentru a putea viziona TRINITAS TV HD, este necesar ca abonații să efectueze o căutare digitală completă a canalelor din meniul televizorului.

În oferta tv cablu digitală, analogică și pe satelit oferită de RCS & RDS, este retransmisă în continuare și versiunea SD a TRINITAS TV.

De asemenea, emisia Televiziunii Patriarhiei Române poate fi urmărită FTA (gratis) prin intermediul satelitului HELLAS SAT3 de la poziția orbitală 39° Est, prin diverse rețele de cablu tv, platforme DTH și tv prin protocol IP, precum și ca online tv.

De exemplu, conform lui Emil din comunitatea de Facebook a HD Satelit, televiziunea Trinitas Tv HD este la Drobeta-Turnu Severin pe frecvența 482000, 256QAM, SR 6900)., aceeași frecvență cu Prima News, Travel Mix, Telestar 1, ZU TV HD, Credo Tv, Happy Channel HD și Alfa Omega. 


26 de comentarii despre subiectul „Noul la Digi cablu: Trinitas Tv HD”:
Adrian ChirilaNT

Cine se uita si e interesat de Trinitas HD, pe bune😁🤪 "Va credeam oameni seriosi" #Joke

Ana

Eu ma uit. Am observat adăugarea TRINITAS TV HD în grila de canale. Îmi place că se face o trecere la format HD pentru mai multe posturi. Însă, să plaseze canalul la finalul listei pare cam nepractic. Mă întreb dacă asta va influența cât de vizualizat va fi canalul.

Anonim

E doar temporar, Ana. Vor face o reorganizare la începutul anului următor. Totuși, ar fi trebuit să îl pună direct într-o poziție mai accesibilă.

Ana

Probabil că vor să vadă reacția oamenilor față de adăugarea acestui canal în HD. Mie îmi place că au și opțiunea SD, pentru cei care nu au încă un televizor compatibil HD. Dar dacă se va reorganiza grila, atunci este logic. Probabil vor adăuga și alte canale noi. Imi place să văd mai multe canale religioase în HD în oferta RCS & RDS. Diversitatea e întotdeauna un lucru bun.

Anonim

Mă întreb dacă se vor introduce și alte canale în HD curând. Ar fi timpul. Trendul e clar spre HD și chiar 4K în viitor. Chiar dacă televiziunea poate părea depășită pentru unii dintre noi, există încă o mulțime de oameni, mai ales cei în vârstă, care se informează doar prin acest mijloc.

Ana

Nu trebuie să neglijăm importanța vizualului în ritualurile religioase. Eu am fost mereu impresionată de picturile bisericești și estetica slujbelor.

Radu

Înțeleg ce spuneți, dar totuși, în era internetului, când totul e digital, să ai un post de televiziune dedicat pare puțin... retrograd.

Anonim

Radule, e o problemă de target, Radu. Da, tinerii sunt pe internet, dar ce faci cu cei care nu au acces sau abilități în acest sens? Iar TRINITAS TV se adresează și lor.

Anonim

Trinitas e si pe online, nu doar la tv.

Anonim

Sincer, mă surprinde faptul că încă se face o distincție între HD și SD. Te-ai aștepta ca în 2023 totul să fie măcar în HD, dacă nu chiar 4K.

Adrian

Da, anonim, dar ține cont că nu toate televizoarele suportă 4K. Și nu toată lumea își permite sau vrea să investească în tehnologie de vârf. Plus că, de la SD la HD e o diferență mare, dar de la HD la 4K, pentru un ochi neantrenat, diferența nu e chiar așa vizibilă, mai ales la televizorul obișnuit din sufragerie. Oamenii preferă HD pentru calitatea superioară. Eu unul n-aș mai vrea să mă întorc la SD. Mă gândesc la toate investițiile pe care le-au făcut. A fost necesară înlocuirea tuturor echipamentelor de bază. Asta nu e o treabă ușoară.

Anonim

Am auzit că au început retehnologizarea încă din 2018. Plus că nu e doar despre echipamente, ci și despre oamenii care le folosesc. Sunt sigur că a fost nevoie de o reînvățare și adaptare la noua tehnologie.

Cristy

aduceți Mezzo HD , CNN HD , Paprika TV HD , Film Cafea HD , Balcan Music

Anonim

Cine avea smart tv putea să vadă versiunea HD și până acum pe net. Doar că e mai comod să apară direct în grila de programe. Ar fi bine ca într-un viitor apropiat, toate canalele care au versiuni HD să fie actualizate și în grila DIGI.

Anonim

Știe cineva pe ce frecvență emite Trinitas TV HD în Vrancea? Nu aș mai vrea să dau scanare generală,deoarece îmi trebuie apoi vreo două ore să îmi pun canalele tv în ordinea preferințelor. Mulțumesc anticipat.

Anonim

Aceasi frecventa ca Prima news HD scrie clar sus

Anonim

Paprika chiar e un post bun si urmarit de multi telespectatori.Nu inteleg de ce nu introduc si varianta HD?

Anonim

Aveau o emisiune pe Trinitas care mi-a plăcut, nu știu cum se numea, am dat peste ea răsfoind canalele tv, dar care a reușit să îmi atragă atenție Se plimbau prin țară, opreau în fața câte unei biserici anonime pentru cei mai mulți dintre noi și îi prezenta istoria. Mi s-a părut captivant, aflând lucruri pe care altfel nu le-am fi știut niciodată.

Anonim

Nu are cum să fie în toate județele aceeași frecvență de emisie pentru Trinitas Tv HD.În articol se precizează că doar la Drobeta-Turnu Severin este aceeași frecvență cu Prima News HD,nu și în celalalte județe din țară.Frecvențele diferă de la un județ la altul. Așadar dacă știe cineva pe ce frecvență se poate recepționa Trinitas TV HD în județul Vrancea,îl rog frumos să o posteze.

Anonim

Chiar daca diferă frecvențele, Trinitas HD e probabil tot pe frecvența pe care e in localitatea ta Prima News HD, chiar dacă e alta, diferită de cea din Severin. Deci vezi care e frecventa in localitatea ta pentru Prima News HD, scanează acea frecvența și vei găsi Trinitas Tv HD.

Anonim

Din păcate eu nu am Prima News HD în grilă,am Prima TV HD și Prima 1,2 și 3 Sport HD.

Anonim

Deci ai mai multe canale lipsa... Cred că ar merita o rescanare completă. Eu așa aș proceda, chiar daca as munci 2 ore să le rearanjez din nou...

Cristi

Anonim, daca nu ai Prima News, verifica care e frecventa celorlalte televiziuni de pe același canal: Travel Mix, Telestar 1, ZU TV HD, Credo Tv, Happy Channel HD sau Alfa Omega.

NICUSOR

În Vrancea frecvența Trinitas Tv HD este 482000 khz.

Anonim

Mulțumesc mult NICUSOR!

Anonim

Lol, era aceeași frecvență că în Severin. 🥰

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile