joi, 5 octombrie 2023

Noutăți Digi Tv Satelit: noi canale tv, grila reorganizată

Operatorul DTH Digi Tv România a efectuat mai multe modificări în grila de programe pe care o oferă prin satelit. Astfel, grila a fost reorganizată, ordinea fiind posturilor tv acum asemănătoare cu cea a televiziunilor din grila de cablu tv (cu televiziunile de sport la începutul grilei). De asemenea, au fost introduse noi televiziuni în grila de satelit a Digi Tv: Antena 1 HD, TVR 3, TVR INFO, TVR CULTURAL, Kanal D 2 și Metropola Tv. De asemenea, TV5 Monde Europe este disponibil și în format SD, nu doar în HD.


Antena Digi Satelit - Fotografie realizată de HD Satelit România

Televiziunea TVR 3 este transmisă la Digi Tv Satelit pe frecvența 11996, polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK.
Televiziunea TVR INFO este transmisă la Digi Tv Satelit pe frecvența 11823, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK.
Televiziunea TVR CULTURAL este transmisă la Digi Tv Satelit  pe frecvența 11823, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK.
Televiziunea Kanal D 2 este transmisă la Digi Tv Satelit pe frecvența 11843, polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.
Televiziunea Metropola Tv este transmisă la Digi Tv Satelit pe frecvența 12092, polarizare orizontală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK.
Televiziunea Antena 1 HD este transmisă la Digi Tv Satelit pe frecvența 11996, polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK.

Informațiile au fost furnizate de Emil R. din comunitatea de Facebook a HD Satelit.


21 de comentarii despre subiectul „Noutăți Digi Tv Satelit: noi canale tv, grila reorganizată”:
Dorina

Eu sunt încântată de adăugarea Antena 1 HD! În sfârșit, voi putea urmări emisiunile preferate într-o calitate mai bună! Dar sincera să fiu, reorganizarea asta mă enervează. M-am obișnuit cu vechiul format și acum trebuie să învăț din nou unde sunt toate posturile favorite. 😒

Anonim

Sunt dezamăgit că nu au adăugat și alte canale sportive. Mi se pare că oferta e destul de limitată în această privință.

chira m

sunt de acord cu tine. mă așteptam la mai multe canale de sport, mai ales că se apropie și evenimente sportive importante

Anonim

Cate canale de sport ai vrea, Chira M? Mai ales ca acum le-a pus primele, ar fi culmea sa fie si mai multe

Dorina

Mie mi-ar fi plăcut să vad și TVR Internațional în oferta lor. Am mulți prieteni în străinătate și ar fi fost frumos să poată urmări postul

DTH Fan

Dorina, TVR Internațional se poate recepționa gratuit - adica nu e codat, e la liber, FTA - prin satelitul Hot Bird 13G, pe frecventa 11662 V, SR 27500 3/4, DVB-S2 8PSK.

Anonim

Mie mi se pare că au adăugat cateva canale relevante, care pentru mine lipseau.

Anonim

chira m Urmează TVR Sport HD 😉

chira m

ar fi bine TVR Sport HD, dar nu prea cred. ai ceva informatii oficiale sau doar ai glumit ca sa imi faci seara mai frumoasa ? :-)

Anonim

ma surprinde ca nu au bagat propriul canal Digi 24 in HD si alte canale cum ar fi Digi Sport 3 in HD sau chiar Digi Sport 4 in HD.

Anonim

Era si timpul, credeam ca au cam abandonat DTHul. E ceva raritate atatea canale tv dintr-o data!

Anonim

Ar trebui pus accent pe mai multe programe HD, chiar daca asta inseamna ca numarul total sa scada. Mai bine mai putin si mai bun, deja numarul nu mai conteaza ca in urma cu 20 de ani.

Anonim

Dar programe străine nu sunt,cele nemțești, spaniole,portugheze,franțuzești turcești,Arabe etc..

DTH Fan

Televiziunile din țările pe care le mentionezi le găsești transmise gratuit pe alti sateliți, deci de ce sa le mai retransmită Digi încă o dată, cu costuri imense? Le poți recepționa gratis pe Hotbird, SES Astra, la 13 grade Est, la 19, 2 grade Rst și așa mai departe.

Anonim

la Digi când va intra Prima News pe satelit.

Anonim

11823, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK - nu am semnal deloc.

Remus Acasandrei

Știe cineva Dece nu Merge Programul Discovery Science În Gril Digi tv ??? S-u Focus Sat ???? Care Este Ultima Frecvență A Canalului Digi World ???? Aștept Răspunsuri Concrete !!!

Anonim

Eram obișnuiți cu grila veche,acum trebuie sa căutăm programele favorite,,canale de filme as fi dorit. Mulțumesc

Anonim

Remus, Discovery Science au anunțat că se vor închide.

Frecventa Digi World diferă de la o regiune geografică la alta, va trebui sa dai scanare completa sau sa verifici care e frecventa pe televizorul un vecin și/sau prieten.

Anonim

"Operatorul DTH" ... lool, ce gluma. Pe "cablutv" toate canalele SD must cary (dublurile) ar trebuii mutate (doar) pe servicul analog (daca tot nu au renuntat la el) si sa lase pe digital calitatea cea mai buna posibila tehnic.

Cristian

Anonim, tu nu ai citit bine ,chiar este vorba despre un operator de DTH, nu despre cablu cum vorbești tu. DTH înseamnă direct to home, adică transmisie prin satelit direct către telespectator acasă. Aici nu este vorba despre Digi TV cablu, ci despre Digi TV satelit.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile