miercuri, 1 noiembrie 2023

Patru seriale, în premieră la Focus Sat într-un "noiembrie întunecat"

În noiembrie, Focus Sat intenționează să ofere telespectatorilor săi o experiență captivantă, prezentându-le o mai multe seriale de televiziune dramatice și misterioase. Compania precizat printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania că a programat lansarea a patru seriale noi atât în aplicația lor cât și pe canalul de televiziune Focus Sat.

Logo Focus Sat - Imagine remisa într-un comunicat anterior de către  Focus Sat pentru uz editorial pe HD Satelit România

Această selecție de seriale se desfășoară sub tema intitulată "Noiembrie întunecat" și este gândită pentru a permite telespectatorilor să urmărească episoadele într-un ritm accelerat, având episoade noi programate zilnic, de luni până joi.

Patru seriale vor fi lansate în această lună la Focus Sat sunt „Fără nicio pată” („Spotless”), „Soarele de la miezul nopții” („Midnight Sun”/„Midnattssol”), „Sanctuarul” („Sanctuary”/„Himmelsdalen”) și „Carlos”.

Serialul "Fără nicio pată", cunoscut și sub numele de "Spotless" din 2015, având 10 episoade, va avea premiera pe data de 6 noiembrie și este programat să fie difuzat și prin intermediul aplicației Focus Sat, prezentând serii de câte două episoade de la începutul săptămânii, de luni până joi. Ultimele două episoade să fie difuzate pe data de 13 noiembrie. Povestea, care are la bază un scenariu conceput de Ed McCardie, laureat al premiului BAFTA, este un amestec dramatic cu nuanțe de umor negru. Acesta reprezintă o coproducție între Marea Britanie și Franța și urmărește viețile a doi frați care locuiesc în Londra. Jean Bastière, interpretat de Marc-André Grondin, are o viață stabilă în compania soției și a copiilor și gestionează o afacere specializată - o companie ce se ocupă cu curățarea profesională a locurilor unde au avut loc infracțiuni. În contrast, fratele său, Martin Bastière, jucat de Denis Ménochet, este reprezentat ca o persoană lipsită de responsabilitate, reușind să-l introducă pe fratele său în infracțiuni organizate după o lungă perioadă în care cei doi nu sau mai întâlnit.

Din data de 14 noiembrie, serialul intitulat „Soarele de la miezul nopții” (cunoscut și sub numele de „Midnight Sun” sau „Midnattssol” din anul 2016, având 8 episoade) își face debutul la Focus Sat Tv. Această producție din genul polițist va fi disponibilă în aplicația Focus Sat începând cu aceeași dată, fiind prezentată în seturi de câte două episoade. Se prevede ca ultimele două părți ale serialului să fie difuzate pe 20 noiembrie. În cadrul acestui thriller cu origini suedeze și franceze, semnat de Mans Mårlind (cunoscut pentru „Bro(e)n” sau „The Bridge”) și Björn Stein, dispariția subită a unui cetățean francez duce la intervenția polițistei Kahina Zadi, interpretată de Leïla Bekhti, care se deplasează în Kiruna, considerat cel mai nordic oraș din Laponia. Odată ajunsă acolo, Kahina colaborează cu procurorul Rutger Burlin, jucat de Peter Stormare, și cu adjunctul său, Anders Harnesk, rol asumat de Gustaf Hammarsten, ultimul având rădăcini parțiale în comunitatea Sámi. Ancheta se complică pe măsură ce investigația dezvăluie că incidentul inițial este doar începutul unei serii de evenimente, având în spate intenții întunecate din partea comunității locale.

Pe 21 noiembrie, serialul intitulat „Sanctuarul” (cunoscut și sub numele de „Sanctuary”/„Himmelsdalen”, produs în 2019 și având 8 episoade) își va face debutul în aplicația Focus Sat. Este planificată difuzarea sa în seturi de câte două episoade, cu ultimele episoade programate pentru 27 noiembrie. În povestea acestui serial, personajul Helena, interpretat de Josefin Asplund, decide să o viziteze pe sora sa geamănă, Siri, tot interpretată de Josefin Asplund, într-un sanatoriu situat în Alpi. Siri este internată acolo cu scopul de a se recupera dintr-o anumită dependență. Într-o răsucire neașteptată a evenimentelor, Siri decide să schimbe locurile cu Helena și părăsește sanatoriul, lăsând-o pe Helena în interior. Datorită condițiilor de acolo, care sunt departe de a fi ideale, Helena constată că evadarea nu este o opțiune imediată și că supraviețuirea devine prioritatea principală. Acest thriller psihologic se bazează pe o lucrare literară cu același nume, scrisă de Marie Hermanson în 2011, și în distribuție se numără și actorul de origine română, Marius Bizău.

„Carlos” (2010, compus din 3 episoade) reprezintă o producție mixtă franco-germană ce a fost recunoscută prin nominalizări la 2 Premii Emmy, 2 Globuri de Aur și 3 Premii César. În intervalul 28 - 30 noiembrie, în aplicația Focus Sat vor fi difuzate toate segmentele acestei producții valoroase. Această miniserie este inspirată din viața reală a lui Carlos Șacalul, interpretat de Édgar Ramírez, care a primit premiul César pentru „Cel mai promițător actor”. Această producție a fost premiată cu Globul de Aur pentru „Cea mai bună miniserie/film TV”, consolidând renumele actorului Édgar Ramírez.

Promoționalul video în limba română poate fi vizionat dând click AICI.

Pe lângă aceste lansări, Focus Sat oferă numeroase alte producții Canal+ Original și Studiocanal. Aplicația Focus Sat le oferă utilizatorilor acces la o gamă variată de filme și seriale europene. Funcția de descărcare permite vizionarea conținutului în mod offline, iar cei care nu sunt clienți pot testa aplicația timp de 7 zile gratuit.


3 comentarii despre subiectul „Patru seriale, în premieră la Focus Sat într-un "noiembrie întunecat"”:
Anonim

Am fost surprins să văd că aduc "Carlos" și "Spotless".

Dana

Eu sunt intrigată de "Sanctuarul". Sună a dramă psihologică intensă. Și cu un actor român în distribuție? Semnez prezentă !

Anonim

Si eu sunt curios de Sanctuarul, mai ales având la bază o carte. Și știi cum se spune, dacă e bazat pe o carte, trebuie să fie bun.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile