marți, 5 decembrie 2023

Filmul "BARBIE", din 15 decembrie la HBO MAX

Filmul "BARBIE" de la Warner Bros. Pictures, care a avut premiera în cinematografe pe 21 iulie, va fi disponibil pe HBO Max începând cu 15 decembrie. Acest film a înregistrat un succes remarcabil la lansarea sa globală, anunță Warner Bros. Discovery România printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Filmul "BARBIE" - Imagini remise în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru uz editorial pe HD Satelit România

Din 15 decembrie, "BARBIE" va fi accesibil pe HBO MAX, permițând vizionarea pe diverse dispozitive, inclusiv televizoare, telefoane și tablete.



Povestea filmului explorează viața în Barbieland, un loc unde totul pare perfect, dar poate ascunde crize existențiale sau provocări neașteptate.



Filmul este regizat de Greta Gerwig, o regizoare cu nominalizări la Oscar, cunoscută pentru lucrările sale "Little Women" și "Lady Bird". 



Rolurile principale sunt interpretate de Margot Robbie și Ryan Gosling, în rolurile Barbie și Ken.




Distribuția include de asemenea actori recunoscuți precum America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman și Will Ferrell, alături de alți actori talentați.





Coloana sonoră a filmului "BARBIE" a fost apreciată, fiind nominalizată la mai multe premii GRAMMY® în diverse categorii.





Scenariul filmului este scris de Greta Gerwig împreună cu Noah Baumbach, un scenarist nominalizat la Oscar, și se bazează pe personajul Barbie creat de Mattel.





Producția este asigurată de David Heyman, Margot Robbie, Tom Ackerley și Robbie Brenner, cu participarea producătorilor executivi Michael Sharp, Josey McNamara, Ynon Kreiz, Courtenay Valenti, Toby Emmerich și Cate Adams.

"BARBIE" va putea fi vizionat pe HBO MAX din 15 decembrie.

Trailerul poate fi vizionat dând click AICI.


5 comentarii despre subiectul „Filmul "BARBIE", din 15 decembrie la HBO MAX”:
Anonim

Barbie e un personaj foarte cunoscut, dar adesea superficial înțeles. E interesant că filmul va fi disponibil pe HBO Max asa repede de la lansare. Asta arată o schimbare în modul în care consumăm filmele, cu o migrație de la cinematograf la platforme de streaming.

Maria

Succesul global al unui film poate fi un indicator al calității sale. Totuși, succesul comercial nu reflectă întotdeauna valoarea artistică a filmului. Mă întreb cum va fi abordată povestea. Barbie a fost adesea criticată pentru promovarea unor standarde nerealiste de frumusețe și succes. Sper să vadă o abordare modernă care aduce o perspectivă nouă asupra acestor critici.

Anonim

Eu sunt de mică o fană a păpușilor si desenelor animate Barbie. Cu siguranță, și mă aștept la o doză de umor și autoironie. Nu uitați de importanța vizuală a filmului. Cu un univers ca Barbieland, aspectul vizual va juca un rol crucial în experiența spectatorului. Estetica și designul producției vor fi esențiale pentru a crea o lume credibilă și atractivă. Sunt curioasă cum va fi interpretat rolul lui Ken. Rolul poate fi o provocare, având în vedere stereotipurile asociate cu acest personaj. Și modul în care interacțiunea dintre Barbie și Ken va fi portretizată va fi crucială pentru dinamica filmului.

Niculescu

Barbie nu a fost doar o jucărie, ci a reflectat și influențat valorile sociale, cum ar fi independența feminină și un stil de viață idealizat. Barbie a fost mult mai mult decât o simplă păpușă. A influențat moda, media și chiar aspirațiile tinerei generații. Este remarcabil cum un simplu obiect poate avea un impact atât de mare. Barbie a fost una dintre primele jucării promovate intens prin publicitatea TV, ceea ce a schimbat regula jocului în industria jucăriilor. Marketingul a jucat un rol esențial în popularizarea Barbie. Mă gândesc la provocările cu care s-au confruntat. De exemplu, la început, mulți erau sceptici cu privire la aspectul adult al Barbie. Este interesant cum percepțiile publicului evoluează. Schimbările în designul Barbie de-a lungul anilor reflectă schimbările în societate și în percepțiile despre femeie. De la privirea timidă laterală la o privire directă, Barbie a evoluat odată cu femeile în societate. Asta mă face să mă gândesc la criticile aduse Barbie, în special legate de reprezentarea corpului și a standardelor de frumusețe. E un aspect controversat care continuă să stârnească dezbateri. Este remarcabil cum un brand poate deveni un fenomen cultural în sine, facand un film Barbie sa aiba asa mare succes.

Anonim

E remarcabil cum o păpușă a devenit o vedetă virtuală și acum chiar subiect de film cu Margot Robbie. Mă gândesc că tranziția Barbie de la jucărie la personaj digital în filme și jocuri video reflectă schimbările din industria jucăriilor și media. Și interesant e cum Barbie a rămas relevantă cultural prin adaptarea la noile platforme, de la TV la YouTube și acum streaming. Îmi aduc aminte de Barbie în "Barbie și Castelul de Diamant"! E impresionant cum au evoluat animațiile de la acele filme la producțiile actuale. Barbie a fost criticată pentru lipsa diversității, deci aceste schimbări sunt binevenite. Plus că aceste schimbări reflectă cerințele publicului modern care caută personaje mai realiste și diversificate. Și nu uitați de accesibilitatea crescută - acum copiii pot vedea filmele Barbie oricând doresc prin streaming. Acest lucru arată și adaptabilitatea brandului în a răspunde la schimbările tehnologice și preferințele de consum. Vorbind despre tehnologie, sunt curioasă cum va arăta producția filmului cu Margot Robbie. Sper să păstreze un echilibru între realism și farmecul clasic Barbie. Și mă întreb cum va fi recepționat acest film de fanii vechi ai Barbie, comparativ cu audiența mai tânără, mai ales că implicarea unei actrițe ca Margot Robbie arată că Barbie nu se adresează doar copiilor, ci și unui public mai larg. Acest lucru poate ajuta la schimbarea percepției asupra brandului Barbie în general.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile